Laguna II si fumul pe care-l scoate.
![]() ![]() ![]() |
Laguna II si fumul pe care-l scoate.
postasu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ambreiajul "îl simți" că e pe ducă în rampă. Pe drum drept e mai greu, trebuie să patineze destul de rău.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Metoda asta am citit-o si eu undeva, mi s-a parut putin riscanta si am incercat-o, dar sa nu imi dati in cap ca nu stiu cat e de concludenta
![]() Articolul ala spunea asa, ca daca de la 3000 de ture in a doua motorul se tureaza in gol fara ca masina sa accelereze, inseamna ca ambreiajul e dus ( din motive evidente ). E un test stupid, dar mie mi-a placut efectul neasteptat de curatare. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
lagunadciblue |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 November 13 From: Brasov ![]() |
Sincer,eu am intampinat problema asta dupa ce am dus masina la 140+ cp.De ex,daca eram cu a 5a si acceleram puternic,atunci acul de la turometru zbura la 3500 sau chiar 4000.
|
--------------------
Renault
cu motor
- BV
1.9 Dci Auto2: Volvo v40 1.9D 102 cp.
|
|
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
QUOTE(todhiere @ 8 Apr 2014, 18:00) - si subscriu, din surse sigure, ce nu e euro 4 fumega, oricat de bun e motorul Sunt masini care au sistem de ardere/catalizare pe evacuare(FAP)...cu aport de combustibil special. Peugeot 607 a fost printre primele care au dovedit(cu panza alba la esapament)ca motorul diesel nu face fum negru.....in anul 2000. This post has been edited by fatal1ty: 8 Apr 2014, 21:42 |
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
- N T T
2007 Merg... si imi place!!!
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
QUOTE(postasu @ 8 Apr 2014, 18:02) Ambreajul daca este dus, iti dai seama in momentul cand esti in treapta a treia de viteza, accelerezi brusc si creste destul de brusc turatia motorului, la demaraj nu se simte, sau mai are o simtoma adica daca apesi pedala de ambreaj si este mai mare liniste si dupa ce ii dai drumul la pedala de ambreaj si se aude un zdranganit atunci este dusa volanta care este cu masa dubla. |
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
QUOTE(fatal1ty @ 8 Apr 2014, 21:40) Sunt masini care au sistem de ardere/catalizare pe evacuare(FAP)...cu aport de combustibil special. Peugeot 607 a fost printre primele care au dovedit(cu panza alba la esapament)ca motorul diesel nu face fum negru.....in anul 2000. Da stiu de chestia cu Pejo, am o vecina cu 307 care are numai probleme cu fapul. Dar majoritatea euro3 nu au FAP, si cam scot fum, la asta contribuie si uzura. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
robcelrau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 October 12 ![]() |
fum negru la 1.9dci inseamna lipsa debit aer(furtune sparte, intercooler spart, debitmetru defect..) sau debit motorina prea mare. A mea fumegaie de rupe, nu am pierdere de presiune, trage normal, am facut dyno test (118 cai), au mai ramas de verificat injectoarele
|
--------------------
renault
laguna 1,9 dci 120cp
2004
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
a mea scoate fum la greu mai ales cand ii subturata de ex daca sunt in mers cu a 2-a si sunt pe la 1500 turatii si accelerez scoate dupa mine ca dupa o raba,iar daca este cald afara scoate mult fum daca este racoare afara nu scoate nici jumatate.Mai are momente cand accelerez si are o mica intrerupere ca si cum ar muri puterea la motor dar asa o fractiune de secunda,am curatat EGR-ul facut ca nou galeria de admisie lafel am curatato si totul a durat sa zic aca 2 saptamani dupaia iara a inceput sa scoata fum,in oras am consum pe bord de 8.5 si inafara am scos cam 5,8-6 cu o medie de 100-120 km/h
Mai are momente cand sunt cu a 3-a la 1700-1800 turatii si o calc si sta pe loc ca si cum ar fi infundata si trebuie sa dau a 2-a si pleaca da scoate fum de rupe pana ajunge pe la 2500 rotatii dupaia nu mai se vede fum dupa mine This post has been edited by bad_x: 15 Jun 2014, 10:42 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Posibil ca EGR-ul sa nu functioneze corect !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:20 |