Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
boozywoozy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|||
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
NU au scos; si eu as fi interesat ....
![]() |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
motanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
Poate spun o prostie(scuze!) dar am vazut pe ebay.fr un sistem de navigatie care specifica clar ca este si pt Europa de est.
Aici este http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...60530&rd=1&rd=1 |
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|
HighSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 October 06 ![]() |
Linkul acela este pentru altceva din cate am vazut eu. Prima data aparatul acela are card de memorie (la sistemele Carminat se foloseste cd) plus ca nu am vazut nicaieri ca zicea de vreun cd. Problema este ca si eu am cautat, dar nu am gasit nimic. Era totusi unu tot pe ebay care zicea ca vinde cd cu toata europa, dar cred ca era un aiurit, probabil vroia sa zica Europa de Vest. Per total, nu merita sa iti pui un sistem Carminat pe masina. Eu macar le-am cumparat cu el deja pus
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Privilege Lux
2003, Bicorp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
motanule.. linkul tau prezinta un produs vdo dayton .. nu carminat, cum e titlul topicului..
asa.. mai repede (dar si mai scump).. iei un pda, un gps si ai iGO, care are si harta romaniei.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 December 06 ![]() |
am si eu o laguna 2 cu sistem navi CARMINAT. Stir cineva unde gasesc CD-uri pentru el?
se pot copia CD-urile de navigatie? Eu stiu ca nu!! |
--------------------
renault
laguna 2
2003 initiale
- ms56grm
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
cristiniku daca te documentai din forumul asta aflai ca momentan si benuiesc ca foarte multa vreme de acum incolo carminat nu a scos pe piata harti cu europa de est implicit romania.Eventual poate daca faci comanda la ei...!!
![]() |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, ce e greu de inteles ca nu exista harti pentru CArminat pentru Europa de Est, implicit Romania?
This post has been edited by St: 7 Dec 2006, 17:33 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
Am auzit ca s-ar fi lansat si soft-ul cu romania digitala ptr sistemele de navigatie ale masinilor noastre.Stie cineva ceva?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
- CT 81 LAG
|
|
lexxx |
![]()
|
Daca s-a lansat, oare merge si pentru mine, la Carminat model 1999 ????
![]() Am navigatie si ma uit la ea ca prostu'... Frustrant... |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Uita-te si tu ca desteptu!
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
lexxx |
![]()
|
Am sa ma uit ca desteptu' cind o sa bag in unitatea Carminat-ului CD-ul cu navigatia pe RO.
Pina atunci , lasa-ma ,te rog ,sa ma uit ca prostu '...... ![]() |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Si crezi ca mai prinzi vremurile alea?Acum toti se bat sa scoata harti care sa mearga puse pe SD-uri introduse in diverse deviceuri portabile...
Speranta moare ultima. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
nu a incercat nimeni sa transfere pe cd hartile de la IGo?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
@ghetau dan: faza e ca piata ramane buna pentru navi-urile onboard pentru ca oricine ar prefera sa foloseasca Carminatul (de ex.) decat un PDA agatat de parbriz cu cabluri de alimentare atarnate in bricheta, etc. Asta mai lipseste, inca o sursa de greieri
![]() [COLOR=red]art 2 pct m... This post has been edited by ghetau dan: 5 Jan 2007, 14:31 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
matei m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 07 ![]() |
am cd urile originale reno pt aproape toata europa...navigatie carminat laguna......daca se pot copia fara risc pt cd urile mele...le ofer celor interesati.....nu vreau nimic la schimb...ma intereseaza ungaria si croatia daca are cineva
|
--------------------
renault
laguna2
2004 expression
|
|
radoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 24 June 06 ![]() |
Ma intereseaza pe mine. Cum putem face? Eu sunt in Bucuresti.
Mersi |
--------------------
Renault
Laguna
2002 Dynamique 1.9 dci 120 CP
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru Ungaria este harta, pentru Romania nu este inca. Am vazut la o Laguna in Germania, luata la firma acum cateva saptamani. Si nu avea CD, ci DVD.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pana la urma din cei care au adus de pe torente copii ISO sau... merge la cineva? sper sa nu ramana retorica intrebarea... cei care copie de pe site-ul Carminat trebuie sa plateasca... nici un soft la ei nu e gratis... deci...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 19 Jan 2007, 21:08 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
matei m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 07 ![]() |
pt radoi.....si eu sunt din buc stau in titan....daca stii ca le poti copia ti le imprumut....dar vreau sa fiu SIGUR ca nu se strica ale mele la copiere......scrie mi detalii pe mateim2004@yahoo.com
|
--------------------
renault
laguna2
2004 expression
|
|
dax665 |
![]()
|
Daniel Petcu Group: Members Posts: 32 Joined: 18 August 06 ![]() |
Softul de pe torente, nu merge..
![]() Deci, are cineva cd-ul pentru europa, mai nou, 2005-2006? |
--------------------
Audi A3 - 1.9 tdi
Laguna II Initiale
2003-2.2 dci
- TM-10-***
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am unit toate topicurile referitoare la navigatie din sectiunea laguna
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
jax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 March 07 ![]() |
stie cineva link'ul catre carminat?
|
--------------------
Renault
Laguna Initiale 1.9
2002
|
|
jax |
![]()
|
nici o noutate cu hartile romaniei????
|
--------------------
Renault
Laguna Initiale 1.9
2002
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: stie cineva ce tip de card foloseste sistemul carminat?Si pentru ce foloseste cardul daca in dotare vine si cu o unitate cd-rom?
In manual eu nu am gasit nici o indicatie. This post has been edited by alex0875: 15 Mar 2007, 00:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Carminat are CD, de unde a aparut ideea cu cardul?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa stiam si eu dar la unitatea centrala in partea de jos exista un capac din plastic pe care eu l-am desfacut din curiozitate si am descoperit ca ascunde un cititor de carduri(inca nu-mi dau seama ce tip). Nu inteleg ce rol are.Stiu ca exista sisteme care pot trimite informatii despre pozitia masinii prin sms dar pentru asta se monteaza o cartela de telefon in sistemul de navigatie. Portul respectiv ar putea servi la asa ceva? Dupa cum se scoate capacul respectiv pare ca este un port in care sa introduci un card si sa nu-l scoti toata ziua.
This post has been edited by alex0875: 15 Mar 2007, 23:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
misu73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: cluj-napoca ![]() |
Salut,
din cite am vazut eu sunt mai multe tipuri de CD-uri cu harti de navigatie. Eu am un CD cu Franta si drumurile principale din Europa de vest din 2003 si mai am un CD cu Europa de Vest din 2005, merg amindoua perfect (pacat ca nu prea am ocazia sa le folosesc) Eu le-am copiat si merg perfect. Daca sunt doritori sunt bineveniti (gratuit), repet doar Europa de vest (Austria, Italia, .....) Romania sau Ungaria NU (din pacate). Am incercat de la cineva CD-urile originale (4 buc) dar nu au mers nu stiu de ce, e drept ca pe cutia CD-urilor era o poza cu un sistem Carminat putin diferit decit cel care-l am eu pe masina. This post has been edited by ghetau dan: 16 Mar 2007, 11:39 |
--------------------
renault
laguna II 1,9 dci
2003 dynamique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- in ce sens merg perfect daca nu ai avut ocazia sa le folosesti? adica cum ti/ai dat seama ca merg? deoarece pe teritoriul Romaniei merge doar compasul... esti prima persoana care spune ca merg CD urile copiate si nu de alta dar au mai incercat si nemti si francezi si austrieci si lor nu le-a iesit...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
jax |
![]()
|
si eu am franta si uk copiate si cred ca merg...cel putin pot sa vad hartile pe display
|
--------------------
Renault
Laguna Initiale 1.9
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:00 |