Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
Pop Marcel |
![]()
|
||
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|||
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Astept raspunsul acum ... sper sa ne dea o veste favorabila!
3 Jun 2010, 20:49: Raspuns de la cei de la Reno: Nimic concludent Dear Mr. Radu, Thank you for your interest in our products. As requested please find the guidelines on how to view our product information and/or order our products: You may do so on line by visiting our website www.navteq.com, using the following hyperlink - http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP...&continentId=EU and by filling in the required fields to find the most recent update for your navigation system or device. If you need additional assistance please send us your feedback by replying to this email or you can speak with one of our agents Monday through Friday at the number provided below. In an effort to maintain the highest level of service please take a few moments to complete our Customer Satisfaction Survey. <https://vovici.com/wsb.dll/s/70e1g333ed> Your responses will help us to better target our services to meet your needs. Please note that your responses will be kept confidential. Thank you in advance for your participation. I-am intrebat inca odata Cand vor face update la harta, sa fie cel putin 80-90% detaliata! Le-am explicat ca nu e detaliata la momentul de fata This post has been edited by Radocanu: 3 Jun 2010, 20:49 |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
send2cristea |
![]()
|
![]() Quite OK Group: Members Posts: 273 Joined: 9 January 10 From: Ploiesti ![]() |
F buna initiativa. Insa pacat de raspuns.
Eu am totusi curiozitatea daca cineva dintre noi este mai pasionat de domeniul asta si s-a documentat mai bine. Am cateva poze facute la sistemul meu si poate stie cineva cam ce reprezinta chestiile din poze? Sau cred ca mai bine trimit tot la reno sa-mi raspunda? poza 017 zice production date 2001. La poza 23 zice prod. year 2003. Cum e posibil? Stie cineva ce este CAN V din poza 018? Ca la poza 22 zice no ERRORS Din poza 019 poate cineva sa-mi spuna ce inseamna NOK? La pozele 20 si 21 chiar nu inteleg nimic. Oare ar trebui? Scuze daca am enervat deja p cineva dar vreau sa stiu daca pot prim raspunsuri de la cineva mai in materie? MS anticipat 4 Jun 2010, 00:32: Le-am scris si eu celor de la navtech in speranta ca p viitor vor detalia si ei continutul CD-lor pe care le vand. Altfel nu e corect. Le-a cerut respectuos sa imi trimita detaliat ce orase din RO au ajuns in CD-l cel nou de update la nivel de strada si numar. Astept cu infrigurare raspuns. Ciao This post has been edited by send2cristea: 3 Jun 2010, 23:32 Attached thumbnail(s) IMAGE_017.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 256 IMAGE_018.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 288 IMAGE_019.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 1016 IMAGE_020.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 1020 IMAGE_021.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 1066 IMAGE_022.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 1068 IMAGE_023.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 1061 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
+APC = Plus apres contact
CANV trebuie sa fie CAN Voltage si tu n-ai CAN. Nu stiu cum numeri tu pozele ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
send2cristea |
![]()
|
![]() Quite OK Group: Members Posts: 273 Joined: 9 January 10 From: Ploiesti ![]() |
da ma gandeam ca voi nu vedeti nr. pozelor ca mine care le am p pc. asadar. Poza 17=7 si 23=1
18=6 si 22=2 19=5 20=4 21=3 Stiu ca v-am zapacit un pic. SORRY Am inteles de CAN. Nu stiu ce este dar banuiesc ca nici nu trebuie. 4 Jun 2010, 13:36: Am verificat la alte poze si daca pui mouse-ul pe ele iti arata nr. lor initial. Cred ca si la pozelel astea ar trebui sa mearga. This post has been edited by send2cristea: 4 Jun 2010, 12:36 |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Probabil 2001 este anul softului si 2003 al aparatului
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
send2cristea |
![]()
|
Cam asta a fost raspunsul de la RenaultEurope Web Store la intrebarea mea legat de ceea ce contine in detaliu CD-ul pe care ei il comercializeaza catre noi. Eu am vrut sa aflu cu exactitate ce orase in RO sunt acum la nivel de detaliu ( strazi cu nr).
Priviti prostie de raspuns. Le-am dat reply mai dur sa vedem ce se intampla Dear Mr. Cristea, Thank you for your interest in our products. The map data on the discs is indeed from NAVTEQ, however, Renault compiles the data and therefore decides the amount of coverage that is produced onto the disc. NAVTEQ is the database supplier for many different navigation systems on the market. However, at this moment we do not handle the distribution of products for your navigation system. To receive information regarding products for your navigation system, we recommend you to contact your Renault dealer directly. If you need additional assistance please send us your feedback by replying to this email or you can speak with one of our agents Monday through Friday at the number provided below. In an effort to maintain the highest level of service please take a few moments to complete our Customer Satisfaction Survey. Your responses will help us to better target our services to meet your needs. Please note that your responses will be kept confidential. Thank you in advance for your participation. With kind regards, |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Din cate vad evita subiectul... sau te paseaza de la unu la altul...ar trebui sa le scriem si celor de la renault... poate ne vor da ei o veste mai concludenta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
send2cristea |
![]()
|
Pai ceea ce nu am inteles eu este ca eu am crezut ca am incercat sa cumpar de la reno CD-ul si ca tot lor le-am si trimis email-ul.
Renault Europe Web Store Nu sunt ei astia? 5 Jun 2010, 12:14: Dar abia astept urmatorul raspuns ca daca ai sti ce i-am mustruluit. Ma rog si ei la randul lor or sa-mi trimita acelasi raspuns. This post has been edited by send2cristea: 5 Jun 2010, 11:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
send2cristea |
![]()
|
Data trecuta am reusit sa primesc un raspuns rapid de la neseriosii astia cu continutul de mai sus.
Adica aberant si printr-o ceata fara proiector sa-i faca fata. ![]() Asa ca de data asta cand am cerut un raspuns mai clar legat de faptul ca ar trebui sa dovedeasca ce vand intai de toate. Liniste de miezul noptii, greierasi si lumini stinse. Mai asteptam ca in cativa anisori tot or sa le rezolve ei. Ciao guys |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
Radocanu |
![]()
|
Neseriosi, poate se gandesc totusi sa dea un raspuns, sau sa mai insistam!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Pentru Romania v30 pe dvd nu aduce nimic nou fata de v29 aceeasi acoperire adica cateva drumuri principale plus B si TM in detaliu. Parca au mai aparut cateva strazi pricipale in cateva orase mai mari, in Ploiesti nimic nou totul este identic cu v29
![]() In schimb noutatea sunt camerele radar fixe din cateva tari ... bineinteles fara RO ... si fara D si CH unde legislatia nu permite acest lucru. In Viena parca a plouat cu camere radar ![]() This post has been edited by reno-soso: 13 Jun 2010, 20:50 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
send2cristea |
![]()
|
Soso, doar nu vrei sa spui ca ai cumparat amandoua CD-uri originale.
Asta este motivul pt care nici nu au mai raspuns mesajului meu cei de la NAVTECH. Sa fim sanatosi si sa parasim tara asta de tot r... sa ne refacem vietile in alte tari mai de bun simt. Ciao |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
Radocanu |
![]()
|
peste vreo 10 ani apare si la noi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
send2cristea |
![]()
|
Pana una alta eu il folosesc p cel d p tel ca e muuuuult mai complex si gata.
|
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
ca bine zici orice navi de pe un smartphone si nu numai, este mult mai complex decat cel de la renault (xanavi sau navteq) raspunsul la intrebarea daca am cumparat originalul este NU ... cu 199euro pot sa-mi cumpar o navigatie adevarata care sa poata sa fie utila si in romania... nu crezi
BTW dvd-ul + cd-ul de update se pot descarca de pe net. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
send2cristea |
![]()
|
Da este f adevarat insa eu nu as renunta la ecranul masinii pt ca acesta imi transmite toate info despre masina. Poate in paralel dar atunci nu cred ca mai are farmec si plus ca nu merita banutii ca si risc de furt.
O intrebare, voua va caraie unitatea optica GPS cand puneti contactul? Mie imi caraie cam naspa si se mai intampla sa nu citeasca CD-ul din prima. E NORMAL??? |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
brutus2ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 January 06 ![]() |
QUOTE(reno-soso @ 12 Jun 2010, 21:33) Pentru Romania v30 pe dvd nu aduce nimic nou fata de v29 aceeasi acoperire adica cateva drumuri principale plus B si TM in detaliu. Parca au mai aparut cateva strazi pricipale in cateva orase mai mari, in Ploiesti nimic nou totul este identic cu v29 ![]() In schimb noutatea sunt camerele radar fixe din cateva tari ... bineinteles fara RO ... si fara D si CH unde legislatia nu permite acest lucru. In Viena parca a plouat cu camere radar ![]() imi poti spune de unde ai DVD+CD v30??? nu reusesc sa le gasesc nicaieri. multumesc This post has been edited by brutus2ro: 16 Jun 2010, 19:41 |
--------------------
Renault
Laguna
06/2005 II.2 Facelift-Luxe Dynamique
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca a aparut si versiunea 30 pentru cd...dar Eastern Europe e ramas la v.29
![]() http://renault.navigation.com/is-bin/INTER...AllProducts=YES |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
send2cristea cu ce viteza tiai facut CDul poate fi si asta o problema sa citeasca mai greu eu le-am facut cu 4x si nu am avut probleme niciodata
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
send2cristea |
![]()
|
asa l-am primit, dar o sa-l refac azi la 4x sa vad. Ms de raspuns
|
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
Radocanu |
![]()
|
Si daca va scoate variante 3.0 la estul europei, tot nu vom vedea harta inbunatatita! chiar nu inteleg, harta pentru Romania, ii disponibila la nivel de straduta, de drum pavat cu piatra, si ei nu-s in stare sa o scoata si oe CD pentru renault...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
send2cristea |
![]()
|
Pana la urma am refacut CD-ul la 8x si s pare ca nu mai am probleme cu caraitul cand pun contactul.
Ma bucura chestia asta mai mult decat faptul ca nu e harta RO amanuntita. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
RENO rules |
|
brutus2ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 January 06 ![]() |
Am testat si eu DVD V30 (multumesc lui reno-soso). Dupa emotiile inerente legate de updatarea softului au aparut si radarele
![]() Am si mers cativa Km sa vad cum functioneaza. Merge!!! Problema (dak se poate numi asa) e ca iti semnaleaza radarul indiferent de directia de mers...deci te avertizeaza ca e radar, chiar dak el e pus pe celalalt sens. Sper sa nu fie asa si pe autostrada...inca nu l-am testat. Am aruncat o privire si pe Iasi si nu vad schimbari prea mari...strazile principale si cateva inceputuri de strazi secundare...cam ce era si pe v29. Revin cu impresii dupa alte teste. O zi buna. This post has been edited by brutus2ro: 20 Jun 2010, 09:40 |
--------------------
Renault
Laguna
06/2005 II.2 Facelift-Luxe Dynamique
|
|
Radocanu |
![]()
|
Ne mutam toti in italia / franta, etc, pentru a beneficia de GPS :->
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
Radocanu |
![]()
|
Oare se poate si la noi asa ? Din cate banuiesc, are I-Go Se poate atasa un pda cu iesire video, la monitorul existent ? Din cate am vz la monitor, schema electrica, semnalul e RGB ( intrare), banuiesc ca daca i-am da semnal RGB, am avea imagine ? |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
E o treaba frumoasa si eu as zice ca e Igo, ar trebui studiata problema. Poate baietii cu mai multe cunostinte tehnice ne dau si noua o idee cum am putea folosi si noi monitoarele alea.
28 Jun 2010, 18:29: E o treaba frumoasa si eu as zice ca e Igo, ar trebui studiata problema. Poate baietii cu mai multe cunostinte tehnice ne dau si noua o idee cum am putea folosi si noi monitoarele alea. This post has been edited by bad_ovi: 28 Jun 2010, 18:29 |
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- MS 07 VOT
|
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Da se poate numai ca la dezavantaje as enumera pierderea informatiilor legate de temperatura si de postul de radio+o gramada de fire pe care le-am inghesuit momentan in cotiera impreuna cu gps box-ul si un pret destul de ridicat (pentru adaptor si pentru gps box undeva la 400 euro - produse + taxe postale+taxe banca). la avantaje IGO (si cred ca am spus totul
![]() Pentru a folosi un pda cred ca sa discutat ceva p eforum dar pentru Megan daca tin bine minte |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Detaliaza.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
pai adaptor:
http://www.conexx-video.de/shop_neu/images...nat_3_3_135.jpg. pret 189 Euro+50 euro transfer bancar+20 euro transport si gps box http://autohifidiszkont.hu/automultimedia.hu/ 205 euro si transport incluse(accepta plata paypal) PS gps box-ul merge numai cu IGO 8.0 nu se pot instala 8.3 sau Amigo din cele spuse de producator (nu am incercat sa probez contrariul). Un alt avantaj este ca se pot vedea si filme si mai poti atasa si o camera video This post has been edited by maxymax: 29 Jun 2010, 11:46 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 11:43 |