Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Leasing prin BCR leasing

cipm
post 7 Apr 2006, 10:48
Post #1

"Clionian"

Group: Members
From: din 'Sighiu'

Salutare,

Vad ca la BCR leasing au o oferta (cel putin dpdv al dobanzii 7%) buna, zic eu. Nu ma pricep cum vine cu leasing acesta prea bine, poate ma puteti lamurii voi:

1. in general doabanda este batuta incuie?
2. daca masina este a lor inmatricularea/asigurarea este treaba lor sau a mea?
3. eu sunt din Sibiu, BCR leasing vad ca are in Bucuresti sediu, pentru "evenimente nedorite [accidente sau simple zgarieturi]" trebuie sa dau fugutza a ei?
4. "crapa scroafa" [a se intelege ca am probleme mari si nu mai pot contiuna contractul] cam ce optiuni sunt.. ca de masina nu este pe numele meu si nu pot sa o vand...
5. am calcat pe un filon de aur si dau de bani pot plati in avans? se percep comisioane?

Daca sunt intrebari stupide sau care fac parte din contract va rog specificati... sa-mi fac si eu o idee. Poate sunt care au vreun leasing persoana fizica cu BCR si pot sa-mi povesteasca din experentza.
Multzam fain.

--------------------
Renault Clio III 1.2 16V 2006 Dynamic
nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hebron
post 7 Apr 2006, 11:00
Post #2

Membru autentic

Group: Members

1. Da
2. Te duci la ei sa ridici numerele si le lasi pe alea rosii dupa max 30 zile (atat trebuie dar platesti taxa pt numere provizorii)
3. In caz de evenimente cauti cea mai apropiata sucursala BCR asigurari si intre timp soliciti BCR leasing imputernicire reparatii (se acorda fara probleme).
4. cauti pe cineva si faci predare de contract.
5. Poti plati in avans dupa un an jumatate de la incheierea contractului. In caz ca ai bani dupa acest termen platesti si ti se recalculeaza dobanda(deci in avantajul tau).

Am 2 contracte la BCR leasing si am trecut si prin evenimente...Dobanda e super, eu cand am facut primul contract am "prins" 11 %.

Succes.

PS: CASCO la BCR Asigurari, platesc fara probleme (i-am gaurit eu de cateva mii de euro in evenimente neplacute).

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 18:26
Dacia