Istoric masina, oare se poate...?
![]() ![]() ![]() |
Istoric masina, oare se poate...?
boozywoozy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Reprezentanta, in masura in care reparatiile au fost facute in reteaua Reno. Oricum cerele istoricul sa te lamuresti cu km, turbouri si alte cele.
This post has been edited by bh07xyk: 6 Sep 2006, 14:17 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Iti recomand sa vorbesti cu romeo3108ro. Pe mine m-a ajutat cu istoricul masinii pentru ca nu eram sigur de niste chestii. Daca nu era chiar ca nu stiam la cine sa ma duc. Ii multumesc inca odata pe aceasta cale
![]() |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
- CT-10-NAG
2003 Privilege Grandtour
|
|
catalinthebest |
![]()
|
![]() C U R I O S Group: Members Posts: 56 Joined: 10 January 07 ![]() |
Eu o am din romania (masina din semnatura) unde a avut un singur proprietar pina la mine. Am luat-o pe la 100 mii km. Problema e ca nu-mi apare pe caietul service daca si cind a schi,bat cureaua de distributie. As putea afla daca a fost schimbata la 60.000 km de pe undeva (reprezentante sau din alt loc) ? Mentionez ca revizia de 60000 este vizata la Ipso Bucuresti, deci masina a fost la revizie , dar acolo au omis sa stampileze si sa completeze rubrica speciala din caietul de service. Reviziile la Ipso au fost facute pina la 89.000 (am vize pe caiet)
This post has been edited by catalinthebest: 19 Jan 2007, 08:00 |
--------------------
Renault
Laguna
an 2000 Lag. 1 phase 2 RXE motor benzina 1.8 16v tip F4P
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Intreaba la IPSO Bucuresti, ei sunt cei mai in masura sa-ti spuna
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:35 |