dezamagire mare service, MERIDIAN VEST
![]() ![]() ![]() |
dezamagire mare service, MERIDIAN VEST
Nicotine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|||
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la ce preturi au la IPSO cam asa merita vizitati.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Astia de la Ipso nu fac figuri la garantii sau care e treaba?
Nu de alta dar ma apropii de revizia aia la 20 k cu schimbatul pe dedesupt si vreau sa stiu unde sa ma lipesc. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa incepem sa strangem informatii despre service-uri bune din afara retelei Renault (parca se deschisese un topic si pe tema asta). Eu de exemplu nu am fost decat la Serus. In principiu fac o treaba bunicica, marea problema e ca e o mare inghesuiala si sunt destul de scumpi din cate am vazut. Din aceasta cauza o lalaiesc cu o reparatie de iti vine acru. Din ce am inteles si de la tipi de acolo, Rusea una doua vine si baga masini neprogramate , ai caror posesori vin cu tupeu dupa aia sa fie gata repede , etc...
Am inteles insa ca o sa deschida si in alta parte. In principiu pe mine ma intereseaza unii pentru perioada postgarantie, eventual si agreati de societatile de asigurare, la care sa nu pierd o luna de zile pentru niste reparatii minore, si bineinteles sa faca treaba buna. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Eu recomand Augsburg. La ei am fost aproape mereu si fac o treaba buna, sunt mai ieftini si mai amabili.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eu am un prieten care prepara masini de curse si la el imi fac bolidul...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
kornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 27 October 05 ![]() |
VESTE BUNA,
M-a sunat directorul postvanzare de la meridian si mi-a zis ca imi da banii pe placute inapoi si ca imi pun masina pe sand pentru verificarea directiei. Ma duc luni 10 aprilie sa vedem. |
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
SMART MCC, 599cmc, 50cp, 2 locuri |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
ce ai facut tu a cazut in capul cui nu trebuia! unde dai si unde crapa!
|
--------------------
a
a
a
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica? In capul cui trebuia sa cada? Nu a celor de la Meridian?
Mie mi se pare potrivita rezolvarea, pacat insa ca s-a ajuns acolo. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dantee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Mai flacai eu am fost cu Megane la Service Filaret ( de la fabrica de ulei de pe Trafic greu) si baietii in 2,5 ore au facut toata revizia de 15ooo sau 1 an ( a mea facuse 1 an ) iar factura a fost 4,3 milioane , revizia facuta cum scrie la carte si sa nu mai zic a programarea am facut-o cu 2 zile inainte - se putea face si cu o zi inainte - in afara de asta au sala de asteptare; sala din care poti sa vizionezi in atelier toate operatiile pe care ei le executa la masina ta.
Cu ai de la Meridian nu te lasa ardei in instanta a fost japca pe fata, cine stie cine avea nevoie de placute noi ( pt ca la 10000 sau 15000 sunt aproape noi) si de garnitura de baie probabil ca aveau nevoie sa se scada cu ea la careva |
--------------------
Renault
Megane III
2010 / Sport Tourer / Privilege
- B21HIM Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Mai flacau, stai sa ne intelegem:
- tu nu ai masina in garantie, ca atare te poti duce la orice service sa faci orice - nu vad la semnatura ta datele nici unei masini, presupun ca nu ai nici una desi ar fi trebuit sa specifici asta (vezi topicul MODIFICARE REGULAMENT, vezi regulamentul sau macar citeste ce scrie in antetul paginii) - stii tu sigur ca placutele de frana nu intruneau conditiile de schimbare? ca nici initiatorul topicul nu stie, d-apoi noi; apropo: tu stii care sunt aceste conditii? spune-ni-le si noua, te rog. - "garnitura de baie" este, de fapt, saiba de la busonul de ulei; care saiba se schimba de fiecare data cand se desurubeaza busonul, nu se refoloseste. Singurul doua lucruri care nu a fost in regula in toata tarasenia asta au fost: - neinformarea clientului despre gradul de uzura constatat asupra placutelor de frana (sau asupra oricarei alte piese sau subansamblu ce nu face parte dintre cele prevazute la lucrarile de revizie) - nu i s-au inmanat piesele vechi. Atat. Lucruri recunoscute de service si acceptate. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
rezolvarea da a fost corecta ! numa ca cel pe care a cazut beleaua nu prea era de vina ! nu el trebuia sa sune si nu poate astepta trei ore sa schimbe niste amarate de placute ! ca nu mai avea placutele sa le arate omului (ca de le aruncase) asta este ! omu a fost cinstit si a spus ca nu mai le are. putea sa ii arate un set de placute muci si pleca proprietarul val vartej ! da asa se intampla uneori: esti cinstit da tot te fute cate unu!
ce sa-i faci frate soarta ! plus de asta : chiar daca placutele mai mergeau 10 k km nu mia mergeau 15 k km daca nu merg minim intervalul de revizie teoreti se schimba pt ca nu se stie cine si cum merge cu masina . daca le schibi e rau daca nu iar e rau . oricum ai dao clientul are dreptate domne |
--------------------
a
a
a
|
|
cipman |
![]()
|
![]() N-o fi fost de vina, saracul, in fond o fi fost bine intentionat, dar avea avea doua variante si era bine sa sufle in iaurt: ori solicita la receptie sa fie sunat si intrebat clientul ori isi vedea de treaba si completa pe certificatul de control rezultatul verificarii: "de inlocuit set placute frana" (la rubrica galbena "Cat mai repede posibil"). Iar la ambreiaj ca totul e in regula. Si nu-l durea capul. In fond, clientul a solicitat "verificare". In acceptiunea lui kornel, "verificare" a insemnat "control si constatare/dignosticare", iar in acceptiunea mecanicului (sau a maistrului sau a cui o fi fost acolo) "verificare" a insemnat "controlez si, daca nu e in regula, o fac sa fie in regula". A fost o problema de comunicare si o situatie in care o anumita presupunere s-a dovedit nefericita. Iar de platit, a platit cel care n-a procedat ca la carte. Asta e, se mai intampla sa invatam si din greseli. Daca ar sa fim corecti, kornel ar fi trebuit sa primeasca doar cam jumatate din costul setului de placute. Dar conducerea service-ul a ales sa se respecte si sa respecte clientul si i-a dat inapoi suma intreaga (asa inteleg din mesajul de mai sus). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cipman @ Apr 22 2006, 01:25 PM) Mai flacau, stai sa ne intelegem: - tu nu ai masina in garantie, ca atare te poti duce la orice service sa faci orice cipman, Filaret e pe lista de service-uri autorizate de pe renault.ro. La fel si Mach 1. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
cipman |
![]()
|
Corect, retrag ce-am spus. Mea culpa. Habar n-aveam de ei. Poate ca au fost "unsi" mai de curand. Merci de corectie.
|
|
madmax1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 2 March 06 From: bucharest ![]() |
eu nu inteleg ce se intampla aici. ca a vrut mecanicul aia si ailalta. poate vroia si caviar la masa de pranz. dar asta cred ca nu ne intereseaza pe noi. chestia cu inlocuitul fara aviz e o practica la meridian. ca trebuie si ei sa traiasca nu? au avut foarte multi probleme cu meridian dar probabil ca sunt toti prosti iar mecanicii de la meridian sunt niste neintelesi.
|
--------------------
renault
clio
bicorp 2003
|
|
SorinV |
![]()
|
romanism tipic: taie si apoi masoara: ce pot sa mai zic!
|
--------------------
a
a
a
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
@ktmbull:
mi se pare foarte interesant cum tu ai avut foarte multe probleme cu meridian pe parte de service, si totusi iti repari masina numai acolo! sau de fapt situatia e alta?! si inca ceva, pentru cultura ta generala, nu confunda omul cu sistemul. |
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
kornel |
![]()
|
@cipman
aveai dreptate daca imi aratau vechile placute, se constatau ca erau uzate si totul era ok daca imi dadeau un telefon sa imi ceara acordul de schimbare. oricum in nota de reparatie se specifica clar ca nu se fac reparatii fara acordul proprietarului. in alta ordine de idei am afat ca pe la meridian se dau afara oamenii, inclusiv directorul postvanzare cu care am vorbit, drept pentru care nimeni nu imi mai raspunde la telefoane si la e-mailuri. o sa le trimit de data asta o scrisoare recomandata cu confirmare de primire (ma pregatesc si de proces) pentru Adrian David care este directorul executiv. daca nu raspund pana pe 8 mai ... proces |
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
ma credeti ca pe mine dupa vre`o 2 zile de la fiecare vizita in service ma suna o gagica si ma intreaba daca sunt multumit de servicile Redac Craiova?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt obligati de Renault ca in termen de 48 de ore sa sune clientul plecat de la service. Toate service-urile care tin de firma Renault (dacia, renault, nissan) vor face asta mai devreme sau mai tarziu.
|
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe mine nu m-a sunat nimeni pana acum si am 2 revizii facute deja...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai la auto marcu's se stie ca sunt numai meseriasi si ca lucrarile sunt impecabile. asa ca de ce sa mai dea banii degeaba pe telefon, cand deja stiu raspunsul?
![]() ![]() |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
kornel |
![]()
|
Dupa toata tarasenia cu meridian vest, am sunat la v.c. si le-am spus problema. ieri 19.05 m-a sunat v.c. si mi-a zis ca o sa ma sune directorul de la meridian si o sa stabilim detaliile returului de bani. i-am zis ca nu am ce detalii sa discut cu el pentru ca el are deja contul si banca unde tre sa faca plata. v.c. a insistat sa discut cu el si sa astept ca o sa ma sune in cel mai scurt timp posibil. maine plec din tara si sa creasa el ca vb cu mine pe banii mei in rooming.
|
--------------------
megane 2
sedan
|
kornel |
![]()
|
PROBLEMA REZOLVATA! (in sfarsit)
Am sunat la vc si dupa cercetari indelungate m-au anuntat ca o sa ma sune cuneva de la meridian. Nu m-au sunat dar mi-au transferat in cont 3,9 mil lei In final a iesit o revizie de 15.000 km la vreo 9 mil. Oricum mi se pare cam scump, suma returnata e cem mica, dar sa ii ia draq pe cei de la meridian si va sfatuiesc sa nu mergeti akolo. topic inchis! |
--------------------
megane 2
sedan
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 12:11 |