Are cineva in Ro un Renault Spider?
![]() ![]() ![]() |
Are cineva in Ro un Renault Spider?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
wrong, s-a fabricat pana acum 10 ani....
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
singurele renault spider care se mai "fabrica" sunt cele din kit-uri + masini donator + multa pasiune, sa iasa un spider.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(BOG @ 1 Aug 2007, 15:31) "Face suta in 5.8 secunde" ![]() Un Ferrari F 430 Spider face treaba asta in 4.1 ...diferenta e ca scula italiana costa o caruta de bani, e abia aparuta si asa mai departe..... Te poti bucura insa ca vei "face" un BMW seria 6 cabrio cu motor de 258 CP care poate doar 6.9....... Sa nu mai exageram astfel.... Nu inteleg, ce vrei sa dovedesti ? Ca stii sa citesti fisele tehnice la masini ? Avand in vedere ca un Megane RS (daca tot vorbim de Renault) face suta in 6.5 secunde, si e 21.000 nou, la cum arata si la cat costa Renault-ul Spider 5.8 nu mi se pare atat de agresiv... Nu e vorba de ce masini "fac", e vorba ca puteau pune un motor mai mare pe el ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
nu prea cred ca are sens comparatia (cu Ferrari) . Renault Spider este o masina foarte austera, produsa exclusiv pentru pasiune si placerea de a conduce.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Ati vazut emisiunea "Tuning Show" de duminica 12.08.2007 ???!!!! A fost prezentat Renault-ul Spyder din link-ul de mai sus, cel din ziarul "Academia Catavencu". Am ras cu lacrimi. Proprietarul ori habar nu avea ce masina a cumparat ori mintea cu nerusinare. O sa va reproduc din memorie cateva dintre perlele proprietarului:
"Sasiul este proiectat( sau produs) de McLaren ..." "... la design au contribuit si cei de la Ferrari ... " "... ajunge de la 0 la 200 km/h in aprox. 8s si poate atinge o viteza maxima de aprox 300km/h...' " Aceasta este cea mai frumoasa masina din lume, de aceea am cumparat-o ... " Au mai fost multe alte perle dar nu imi mai aduc aminte. La inceput am crezut ca glumeste, apoi am crezut ca nu stie ce masina are pentru ca la sfarsit sa imi dau seama ca minte ( proprietarul evita sa spuna numele Renault, spunea doar "producatorul"). Nu am gasit emisiunea pe net pentru a pune un link, poate va descurcati voi mai bine. A fost DEMENTIAL ! P.S: E varza emisiunea. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Corect...m-am stricat de ras, iar petarda aia care vorbeste lasciv despre masini de parca ar vorbi de tocanita de oaie, din jacuzzi...iar masinile prezentate si proprietarii lor sunt niste manelisti oligofreni care propavaduiesc stilul Vitan Tunig' (copyright Semit)...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe ce post e emisiunea? Stiu ca mai era ceva cu tuning, dar nu mai stiu pe ce post, prezentatorul habar nu avea ce inseamna o masina, ce sa mai zic de o masina tunata. Plus ca scotea cate un cuvant la juma de ora, parca se chinuia sa vorbeasca. Sa fie vorba despre aceeasi emisiune?
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am stat si m-am uitat din curiozitate morbida pana la sfarsit...
blonda aia n-are o treaba cu masinile, iar tiganu` ala nici atat... din partea mea multa carne... inclusiv boului de producator de la B 1 tv varza |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
hai ma, sa faca cineva rost de emisiune sa ne radem si noi. please please please.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Aceasta este minunata colaborare dintre McLaren, Ferrari, Williams si BMW ( vezi autocolantul MPower de pe consola centrala )
![]() ![]() ![]() This post has been edited by r_vlad: 17 Aug 2007, 10:11 Attached thumbnail(s) 1_4TuningFEVER_3419.jpg ( Size: 561.65k ) Number of downloads: 122 1_4TuningFEVER_3424.jpg ( Size: 576.52k ) Number of downloads: 133 1_4TuningFEVER_3431.jpg ( Size: 452.74k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si inscriptia gt turbo..ala porsche de pe spate....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cand vad masina taranului ala totusi imi dau seama cat de haios ar fi sa am si eu masina asta (dar nu ca masina principala, evident)... Cu putin tuning ar iesi foarte speciala, dar eu spre deosebire de asta nu as scoate stemele/inscriptiile Renault...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar as vrea sa vad si eu emisiunea...poate o are cineva...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
si poate nu va mai amintiti, dar individul a facut 45 de minute de la Tg. Mures la Buzau (sau Focsani nu mai retin exact)
![]() ![]() cat despre faptul ca omul nu stie ce masina are sau minte cu nerusinare, eu cred ca mai plauzibila e a doua varianta. totusi masina are niste acte care nu se intocmesc dupa mizeriile lipite de actualul/fostul proprietar. CIV-ul si certificatul de inmatriculare precizeaza clar marca si tipul masinii. eu cred sincer ca maimutoiul era prea "tare" ca sa recunoasca faptul ca si-a luat un Renault (fie el si o piesa de colectie). |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
A l e x |
![]()
|
Pai probabil nu recunoaste pentru ca minte ca e Ferrari sau ceva de genul asta.... Mai stim noi cazuri si pe forum cu oameni cu Megane 1.6 de zic ca e 2.0. Nu dau nume.... Solon.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Da, e exact stereotipul soferului roman, care-si ia masina doar ca sa se laude la altii cu ea...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gotty |
![]() ![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
masina se afla intr un service din bucuresti acum si este un mare fas...in afara de design nu prea alegi nimic din ea...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oare de ce o fi in service?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pentru ca e ferrari.. daca era reno avea 5 stele la siguranta si nu patea nimic masina =))))
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu la tuningfever asta vara si am vazut-o. Pe fata avea sigla de la Ferrari si pe spate scria Porche GT Turbo
![]() This post has been edited by blondish: 22 Nov 2007, 11:50 |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(TAW @ 20 Aug 2007, 16:19) si poate nu va mai amintiti, dar individul a facut 45 de minute de la Tg. Mures la Buzau (sau Focsani nu mai retin exact) ![]() Moamaaa, ce motiv de lauda... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu pe unul care a facut Bucuresti-Braila in 1h si 45 de min cu supernova.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu am vazut vara asta unul la mare, tot argintiu. Mersi pt post, chiar nu stiam ce e.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
exista nu una ci mai multe astfel de masini in Romanica. Una dintre ele (cea care a alergat la Seres Cup) se gaseste in garajul unui tuner din Bucuresti
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
si daca nu stie ii aduce aminte atat talonul cat si restul actelor masinii!
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Parca pe la baietii de la Master Tuner din Bucuresti am vazut un exemplar...ma uitam ca are butoane de Symbol
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(gotty @ 22 Nov 2007, 00:27) QUOTE(fanu_WZI @ 23 Nov 2007, 00:05) exista nu una ci mai multe astfel de masini in Romanica. Una dintre ele (cea care a alergat la Seres Cup) se gaseste in garajul unui tuner din Bucuresti . bine ca ne chinuim noi sa nu facem reclama si dai tu cu mucii in fasole.... ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
A l e x |
![]()
|
gotty, cam intarziata reactia ta... Macar de mai asteptai si tu vreo 19 zile sa fie fix un an
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:41 |