Murdarire parti laterale.Test comparativ, Megane-Mercedes
![]() ![]() ![]() |
Murdarire parti laterale.Test comparativ, Megane-Mercedes
FISICHELU |
![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pune-ti aparatori si gata. (bat pariu ca Mertzul avea)
Sau adreseaza-te Asociatiei Pentru Studiul Murdarii Portierelor(APSMP) ![]() ![]() (era o gluma) |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Mai bine ia-ti mercedes. il omor cu mana mea pe ala care zice ca reno e mai bun ca mercedes... desi sunt fan reno.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
si ca veni vorba de mercedes, si ca sa fiu off-topic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Acum nu ca vorbesc aiurea, dar ma simt mai bine in Megane... (nu dati!, e dreptul meu la opinie!). Nu stiu, pentru Mercedes iti trebuie burta si chelie... Multumesc lui Doamne-Doamne ca nu le am (inca?...)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Revenind on-topic!
Eu mi-am pus aparatori de noroi de origine ![]() A trebuit sa imi pun aparatori pe spate din cauze obiective (vopseaua data pe spoilerul nou nu "sta" la fel ca cea de pe spoilerul original .. si incepuse sa sara pe muchii, acolo unde loveste griblura). SI daca tot mi-am pus pe spate an zis sa pun si pe fata sa fie simetric. Ei bine, cei din spatele meu tot la fel de tare se murdaresc din cauza norului de mizerie ridicat cand rulez cu peste 50-60 Km/h. Lateralele masinii se murdaresc si ele (evident) dar mult mai uniform ![]() Un dezavantaj major (existent in special in Buc) este acela ca nu mai pot cobora/urca la fel de usor anumite borduri ca ating cu aparatorile si, credeti-ma pe cuvant, la 3 mil cat am dat pe ele nu prea imi place sa le vad smulse ![]() Concluzie: Daca aveti 300 RON care va prisosesc, puneti-va aparatori. Daca insa puteti face altceva cu banii respectivi, atunci faceti altceva ... nu veti pierde nimic. This post has been edited by Liviu: 18 Mar 2006, 14:23 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(FISICHELU @ Mar 18 2006, 07:41 AM) Am facut un drum la Sinaia, impreuna cu batranul meu. Fiecare cu masina lui. Pe asfalt- zoaie interminabile. Cand am ajuns, am constatat cu surprindere ca masina mea era mult prea murdara, in comparatie cu Mercedesul!... Si aici ma refer la partile laterale. Daca la taica-meu era murdara portiera doar in 1/3 inferioara a 1/2 inferioare (sper ca ati inteles...), la mine era improscata cu mizerie toata 1/ inferioara a portierei, ba chiar o si depasea! Mercedesul are propulsie, tu ai tractiune, iar asta conteaza enorm... Daca mai e si diferenta de aparatori... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca pe asta nu o mai auzisem!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
nici acum n-ai auzit-o. Probabil ai citit-o....
![]() Daca stai putin si te gandesti, vei realiza ca nu e SF ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu inteleg de ce e diferit la propulsie sau tractiune.
la urma urmei, chiar daca rotile din fata nu sunt motoare, ele tot au contact permanent cu drumul si prin urmare ridica la fel particulele de apa si noroi. doar la demaraj in forta, cand se rupe aderenta ar putea fi o diferenta; dar cat de des pleci in forta? |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Eu unul m-am obisnuit. Mai ales cu rotile de acum, care au et-ul mai mare, si care ies mai mult in exterior, masina se umple de noroi pana peste geam
![]() Dar imi place ca atunci cand este murdara are un aspect usor rally-like. |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
@kebbius
uita-te la orice masina vrei. in trafic. cata apa arunca rotile motoare si cata arunca puntea nemotrica... This post has been edited by cmandrei: 20 Mar 2006, 18:06 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
FISICHELU |
![]()
|
@sandman
Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate, daca nu sigur... Eu ma gandeam, si la faptul ca Mercedesul are garda la sol mai mica, "si nu iese" mizeria aruncata... Are cineva jante de 17 inch? Oare la ei se mudareste la fel de tare? |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sandman_ |
![]()
|
putin exagerat: ati vazut la f1 pe ploaie sa arunce rotile din fata vreun pic de apa pe pilot?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Am eu roti pe 17 si masina se murdareste si mai tare. Caa sa nu mai pun la socoteala ca am si coborat garda la sol cu 2 cm.
A mea se face pana peste geamuri de noroi... dar asta este. |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
peste geamuri este cerul... (si vreo 4-5 cm de tabla)
![]() A mea se murdareste doar pana pe la jumatatea usii... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 03:16 |