MII 1.6, nu vor sa-mi schimbe coloana volan, In garantie...
![]() ![]() ![]() |
MII 1.6, nu vor sa-mi schimbe coloana volan, In garantie...
TRANCA |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|||
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
Am schimbat pana acum 2(douaaaaa) coloane de directie.
Pentru cei carora li s-a spus ca au strans ceva si merge ati luat o mare teapa.Vi s-a montat acolo o saiba da la aerul conditionat care de obicei se pune la etansarea instalatiei de aer conditionat.Daca veti vorbi cu un om resposabil(adica in toate facultatile mintale) de la service va va recunoaste ca aceasta este o solutie de "prostitutie tehnica",exprimare folosita de un sef dintr-un Service Renault, solutie care pune in pericol securitatea pasagerilor prin eventuala blocare a coloanei de directie.Eu am avut scandaluri mari la service pe treaba asta.Adica au vrut sa imi monteze si mie acea saiba buclucasa care facea sa dispara pentru un timp jocul din coloana.Mergeti peste ei si muriti cu ei de gat, daca nu se rezolva duceti masina la Renault Roamania si cereti o expertiza pentru ca vi s-au montat piese care nu sunt destinate scopului in care au fost produse.Ati cumparat o masina de 5 stele la crash test si puteti oricand sa va treziti cu coloana de directie blocata intr-un viraj. Intre timp Renault a modificat structural coloana, adica a eliminat o tija, inlocuind-o cu alta mult mai bine ranforsata.Eu am acum montata aceasta coloana deja modificata si vad ca deocamdata nu face figuri. Nu neglijati!!!! Sa auzim de bine!!! |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
imsocurious |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 August 05 ![]() |
Multumesc pt. sfat. Nu stiu de cand e modificarea respectiva, dar masina mea e fabricata in aprilie 2005.
|
--------------------
Renault
Megane II
2k5 CE
|
|
vbutnariu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 July 05 From: Brasov ![]() |
Am o intrebare coloana de directie face parte din categoria pieselor care tin de trenul de rulare?
Garantia e numai pentru primii 20k KM? |
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence Megane II Sedane Iul 2005 1.5 DCI 80 CP Influence
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu si Nu.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
imsocurious |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 August 05 ![]() |
Chiar... de faza asta scarboasa uitasem. Bineinteles ca nu mi-a spus nimeni de asta cand am luat masina...ar fi cantarit foarte mult in decizia mea...
Nu cred ca mai exista la noi un producator cu nesimtirea asta... |
--------------------
Renault
Megane II
2k5 CE
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Vi s-a montat acolo o saiba da la aerul conditionat care de obicei se pune la etansarea instalatiei de aer conditionat. Eram langa om cand mi-a remediat si mie problema si pot sa iti spun cu TOATA CERTITUDINEA ca nu mi-a montat nimic in plus, a strans numai un surub. De atunci cred ca am mai mers vreo 15000 de km si problema nu a mai reaparut. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
ai fost indus in eroare.daca au umblat sub volan sigur asta au facut...au montat saiba.tii un pariu cu mine?
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Numai daca or umbla cu saibe din alea in buzunar si le pun pe ascuns! La mine a fost asa: la revizie, dupa ce mi-a schimbat filtrele si uleiul, l-am rugat eu pe mecanic sa se uite si la coloana de directie (stiam de surub de aici de pe forum), omul a luat o cheie (SI NIMIC ALTCEVA), s-a varat sub volan si a strans surubul (cu mine la 50 cm de el) SI ATAT! Nici nu ar fi avut timpul necesar sa scoata surubul, sa puna saiba si sa puna la loc surubul, fiindca totul a durat secunde! Deci te rog sa intelegi ca AM VAZUT TOATA PROCEDURA, si nu a aparut nici o saiba in peisaj.
Si pariuri nu fac din principiu... |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu te cred vio pt ca si eu am facut operatia
![]() Am mai auzit o chestie...din cauza acestui surub s-au schimbat coloane de directii anapoda de aici rezultand sucarul francezilor (vezi cazul lui imsocurious) ![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 29 Mar 2006, 10:29 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai costa o galagie de bani ca sunt ei porci si mor de oftica ca trebuie sa schimbe ceva in garantie care automat inseamna pierdere pentru ei.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ncristi |
![]()
|
De vina sunt prostii nostrii pt ca am auzit ca renault a data niste comunicate ceva...numai ca ai nostrii nu se intereseaza
Mai informati cred ca suntm noi ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Vio |
![]()
|
QUOTE Mai informati cred ca suntm noi De asta poti fi sigur, ncristi, eu am constatat-o din discutiile cu mecanicii! |
--------------------
Renault
Megane II
|
Sneferu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
Salut,
De curand am mers cu un megane II sedan luat cam de 2 luni (ultima serie dinainte de cea cu facelift); Dupa ce am mers cu aia am injurat in continuu...pentru ca nu se aude nimic. Nu are acel zgomot de masina fara bucshe... De asemenea si plasticul de pe consola centrala era mult mai bine fixat, si nici tetierele nu aveau joc...mama lor de francezi, ca testeaza masinile pe clienti si apoi le imbunatatesc... La mine se mai aude ceva cand trec peste denivelari mici (gen linii de tramvai) si am rotile un pic virate. Nu e acelasi zgomot din coloana, e undeva la timoneria rotii (capete de bara?!). Ca si Noriss am schimbat o coloana de directie, doar ca am schimbat-o tot cu modelul vechi; a fost ok cam 8000 de km, dupa care zgomotul a revenit. Poate cineva sa fac o poza la surubul ala care trebuie strans si sa o puna pe forum? |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Poate cineva sa fac o poza la surubul ala care trebuie strans si sa o puna pe forum? Strange surubul ![]() Acolo sub pedale, unde intra coloana de directie in podea...dai mocheta la o parte si se vede o imbinare cu un surub. Ala este suirubul ![]() PS Pb apare pt ca susrubul ala este strans la un cuplu de nustu cati Nm (a dat cipman p'aici niste informatii extrem de interesante) cuplu mic in comparatie cu gopanele noastre rezultat--> surubul sa slabeste. Normal ar fi ca masinile care se vand la noi pe piata sa fie "tratate" diferit ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Sneferu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
daaaa....sa ne vanda tancuri ;-)
in timp ce noi platim impozite la stat ca sa isi ia unii tablouri si alte alea trebuitoare casei pe care nu o poate justifica... |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Minuneeee!!! - Am strans shurubu shi mumu zgomot la trecerea peste denivelari sau shine! Traiasca shurubu!
Cei mai tari mecanici (renault) sarma shi patentu'! - fostii shi actualii posesori de dacia shtiu dece! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
Kappa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 March 03 From: Timisoara ![]() |
Si la mine a inceput sa se auda aproximativ pe la 5.000km. Am fost la cei de la service si m-au lamurit ca asa e modelul la acest tip de servodirectie... Adica nu e dina-aia ca la alte masini montata nush pe unde, ci e altfel ca-i montata direct pe coloana de directi (ceva de genul asta mi-au spus daca tin eu bine minte...)
Si inca ceva... Am remarcat ca sa aude indeosebi cand trec peste liniile de tramvai si nu tin traiectoria dreapta, ci atunci cand trec peste linii si rotile nu calca drept pe ele... |
-------------------- Renault Megane Estate Privilege, 1.6 16V
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Esti din TM cumva? Ca si mie mi-a povestit un nea' mecanic de la Auto Europa ca e o servodirectie noua, cu care noi romanii inca nu sintem obisnuiti si ca mai dureaza ceva timp pina ne obisnuim
![]() ![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 31 Mar 2006, 14:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
- xx
2005 1.6 16v "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
astea sunt niste texte..pe care le-au inventat ca sa scape de clientii care le cred aceste ineptii. o masina noua nu trebuie sa cloncane..nu ma interseza ca e noua...daca e noua direstia nu inseamna ca e si buna...sau ca nu e adaptata in romania..nu e problema mea..trebuiau sa faca un studiu de piata si sa nu importe megane 2 in romania. mi se pare aberant ca la o masina de 14 mii euro sa cloncane volanul cum nu facea la tico sau la matiz..ca sa nu mai spun de cielo..
s-ar putea sa mai fi remediat la modelele mai noi problema coloanei |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Kappa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 March 03 From: Timisoara ![]() |
Da, Sunt din Timisoara si Concesionarul se numeste Autoeuropa. Sa nu mai zic de faptul ca-mi miroase a sulf in masina cand o turez mai tare si apoi ma opresc(de ex. la semafor) - si asta se intampla de vreo 2500km; Desteptii ai ma luau ca e de la benzina (desi alimentez numai OMV) si alte barbi. Le-am spus ca Solenza care costa 6000eu nu mirosea nici a sulf, nici nu trosnea volanu de mi-e frica sa nu se rupa masina in doua... Is TOTAL NESIMTITI!!!!!!!... si partea proasta e ca nici nu stiu ce am de facut...
|
-------------------- Renault Megane Estate Privilege, 1.6 16V
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate cineva sa fac o poza la surubul ala care trebuie strans si sa o puna pe forum? Exista aici: http://img392.imageshack.us/my.php?image=img01586qy.jpg Mesaj: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39912&p=60363 This post has been edited by Markos: 3 Apr 2006, 21:36 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zeusplace |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
ca tot se discuta de cutii de directie, eu am o problema mai mare:
1-se simt si la mine gropile in mers 2-cu motorul pernit,stand pe loc si miscand de volam stanga-dreapta cam o jumatate de tura in fiecare parte se aude si se simte o bataie destul de tare. la ce sa ma astept? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
De obicei cad primii rulmetii de viraj, la bracarea rotilor se aude ca si cum se scufunda Titanicul.Se demonteaza relativ usor si se da o mana zdravana de vaselina pt urmatorii 10K.sau altii noi la 500 bucata...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 06:27 |