Noul Chevrolet Aveo, sau cati bani dam pe viata noastra
![]() ![]() ![]() |
Noul Chevrolet Aveo, sau cati bani dam pe viata noastra
uncle |
![]()
|
||
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|||
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Semit, sigur esti posesor sau sunt masinile taticului??
In alta ordine de idei, iar ai inteles gresit, ma deranjeaza ca degeaba e Logan un pas inainte daca multe lucruri lasa de dorit... ![]() Nu-ti convine, nu citi! Ti-am mai zis, lasa tonul asta si treci la invatat pentru facultate, nu mai sta sa-mi analizezi mie posturile daca nu esti de acord! |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hebron @ May 9 2006, 06:06 PM) Nu-ti convine, nu citi! Ti-am mai zis, lasa tonul asta si treci la invatat pentru facultate, nu mai sta sa-mi analizezi mie posturile daca nu esti de acord! ![]() Ti se poate aplica si tie ....nu-ti convine nu-ti da cu parerea despre lucruri pe care le stii din carti si forumuri ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Bine, spor la produs...si bafta cu Loganul tatalui.
PS: Am vazut Logan care a luat rugina asa ca nu-mi dau cu parerea ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
zack |
![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
oricum...INCA nu se poate compara loganul cu o masina straina(noua). eu abia astept ca loganul lui verisoaramea sa mai "imbatraneasca" ca sa pot sa compar mai bine logan-kalos.
zicea cineva de problemele de la logan ca sunt si la alte masini (opel,daewoo,chevy) scuza-ma domnule dar "sa ramana cablul de acceleratie blocat" si sa "o ia rugina dupa un an si ceva" si sa "nu se inchida bine torpedoul" io nu am mai auzit ca s-ar fi intamplat la nici o alta marca de masini. ba mai mult...faza cu "blocatul directiei" iarasi e un lucru cu adevarat GRAV. nu vreau sa reiasa ca loganul este prost, vreau sa reiasa ca mai e de "muncit" pana se va face o masina cu adevarat...fara probleme majore. dar nu stiu cand se va intampla asta...de ce ?! "Made in Romania" zice totul. cu respect, Zack ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
- nu zic :))
2005, full [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
zack |
![]()
|
claus, nu atac pe nimeni, zic adevarul... cine a avut dacie si a trecut la masina straina...stie despre ce zic eu
![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Era de fapt o "cearta" intre Hebron si Semit... cam exagerata si subiectiva. Zic eu.
Pe de alta parte, mie chiar imi place design-ul lui Kalos, desi pare un pic cam inalta pentru cat de lata e... ![]() Iar asta, ca stelele nu conteaza,... nu conteaza pana cand ai un accident, doamne fereste... Ca si Casco de altfel. Platesti de dai in balbaiala la Casco si de cele mai multe ori nu ai probleme. La mine de exemplu, am avut 2 Dacii, la ambele am avut Casco (prima cadou de la al meu tata, restu' muncite, ca tot veni vorba ![]() ![]() Personal mi se pare penibil sa scoti in 2005 o masina cu 1 stea si 1/2 la crash test. Orice mi-ati spune. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
roval pe langa aspectul sigurantei care mai e cum mai e....au probleme cu adusul pieselor pt reparatii, cunosc pe cineva care a asteptat 4 luni sa ii vina o aripa la un kalos..de kako ce mai (cica o aduceau din Korea or something...)
sper sa se fi schimbat politica asta cu piesele... |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
zack |
![]()
|
uncle, din cate stiu eu, la di-bas aduc din 2 in 2 saptamani piese de schimb. nu stiu cum a asteptat 4 luni...
![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 15:14 |