Tricouri inscriptionate cu reno.ro
![]() ![]() ![]() |
Tricouri inscriptionate cu reno.ro
uncle |
![]() ![]()
|
||
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|||
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
O sa iasa procent ca la intalnirea de la Moeciu. Indiferent cine le face eu vreau un L si un M.
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce procent?
![]() da de placut care model ti-a placut? |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
foarte tari uncle!
mie mi-a placut f tare community clio, parca. acela cu desenul treptelor de viteza pe spate si sigla forumului in fata. e super tare! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ok, variantele lui uncle sunt super dragute, mi-a dat si cateva dimensiuni. prietenul meu e plecat din bucuresti acum cu sarbatorile, dar maine am sa-i trimit toate datele (l-am sunat acum si nu se putea). luni sau marti sper sa am un pret, o 'oferta' detaliata.
inca putintica rabdare ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Ca alternativa: daca va hotarati cate tricouri aveti nevoie si hotariti si marimile e posibil sa pot ajuta si eu. Ar dura putin mai mult (2 saptamani) si as putea aduce numai tricourile ( in principiu o singura culoare) nu gata facute, adica ar trebui imprimate la cald/serigrafiate ulterior. Insa pretul ar fi super bun: undeva la 15 RON tricoul. Asa cum spunea si eminescu0 e perioada sarbatorilor si e putin mai greu...
|
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
am putea sa cumparam tricouri inscriptionate cu RENAULT la un pret chiar bun de aici : http://www.renault-boutique.ro/product_inf...products_id=263 si dupa sa le scriem noi pe spate sau undeva si sigla cu forumul.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
se mai aude ceva?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Propun varianta de tara in tranzitie "care este" : la bustul gol si ne rugam consoartele sa scrie cu markerul "Forum.Reno.Ro" pe piepturile noastre de "viteji" si pe spate "Imi place ca are fundul mare"
![]() ![]() ![]() Este o alternativa mai ieftina si se poate face pe loc. ![]() This post has been edited by Mutzunache: 2 Jun 2006, 08:31 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Exista la metro niste foi de transfer la cald pe tricou. Costa 15 lei 5 bucati A4. Merg printate cu orice imprimanta cu jet de cerneala si ies super bine. E probata de mine. Poti pune ce vrei... idei sa ai...
![]() Uitasem sa intreb daca stiti pe unde gasesc si eu tricouri albe si mai mari. Eu am gasit la 12 lei, dar sunt cam scurte... ![]() This post has been edited by amp: 7 Jun 2006, 01:09 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
- AGxxAMP
120CP Dec.2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:38 |