Stopuri negre/clare, pentru megane 2 bicorp
![]() ![]() ![]() |
Stopuri negre/clare, pentru megane 2 bicorp
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
@Rombu: Nu trebuie dat decat pe zona pe care vrei sa o transformi (izolezi restul farului - de prefereat este sa demontezi stopul de masina, la BiCorp este super usor de scos stopul spate
![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
M2-ul meu este alb si cred ca ar da f bine pe el niste stopuri clare. A gasit/vazut cineva asa ceva la noi?
Daca da pls let me know. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Sedan nu cred ca o sa vedem prea curand.
Nu recomand innegrirea stopurilor.Am vazut un megan sedan negru cu stopurile negre la semnalizatoare si cu capacele de la jenti tot negre.O tiganie fara margini.ORIBIL! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
vis-a-vis de caracterul ilegal al stopurilor mai inchise la culoare intrebati-l pe el_bgd ca el are....poate l-a oprit politia pana acum pt asta
![]() subscriu la ideea ca afectarea vizibilitatii mai ales pe timp de zi nu e o idee prea buna....dar asta se poate rezolva prin niste stopuri "lexus style" mai curand decat prin unele "inchise la culoare"...parerea mea! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
megablk |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 March 06 ![]() |
apropo de stopurile cu sticla clara...
caut de ceva vreme si eu pt hatch-ul meu unele pe fond negru... credeti ca exista, sau ma chinui degeaba? am gasit ceva pe net, dar e prea mica poza pt a-mi da seama daca e pe negru, sau luceste aiurea cromu' ![]() p.s. uncle, cat costa revizia de 15 000? ![]() |
--------------------
renault
megane2
pack aut 1.4 megane II bicorp, 1.4/98cp, black
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
... exista deja un topic pe aceeasi tema: Tuning Faruri/Stopuri, Cosmetizare Scenic si Megane ...
iar ce vrei tu megablk e in post-ul asta. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
@megablk: si eu vreau sa-mi iau tot pe fond negru, vezi poza atasat. Eu am gasit dar astept sa-mi faca un pret
![]() Attached thumbnail(s) 49022.jpg ( Size: 13.62k ) Number of downloads: 182 20050926230217gal2.jpg ( Size: 90.37k ) Number of downloads: 256 |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
megablk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 March 06 ![]() |
thanks guys:)
sebi...astept atunci sa vad ce pret iti fac tie:)) let me know pls! arata bine masina asa...m-am convins! |
--------------------
renault
megane2
pack aut 1.4 megane II bicorp, 1.4/98cp, black
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:33 |