Azi pe autostrada Pitesti - Bucuresti, Gâlcaaaa!!
![]() ![]() ![]() |
Azi pe autostrada Pitesti - Bucuresti, Gâlcaaaa!!
Lao |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|||
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Maaaamaaa!
Imi pare rau ce-ai patit... ai casco? |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
n-are ce face cu casco... nu e lovit cauciucul
pur si simplu a fost prost... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mai ai bonul sau factura de la cauciucuri du-te sa ti le schimbe sau sa-ti dea banii inapoi..daca nu..fuguta sa-ti iei cauciuc
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Clar defect de fabricatie. Normal ai garantie la cauciuc. Mai ales daca de-abia le-ai cumparat. Eu am 6 luni la ale mele de iarna cumparate in toamna.
Nu ai ce sa te contrazici cu cei de la magazin, o astfel de galma nu apare de la condus prost fara sa nu strici ceva la suspensie. |
--------------------
.
.
.
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
De ce luati anvelope resapate??? Mai bine luati SH-uri de firma.. cu un nume in spate...
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
incearca sa-l schimbi pe garantie. Dc nu, fa scandal cu protectia consumatorului, poate au si ei un pic de frica si se rezolva
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Lao |
![]()
|
Cauciucurile au fost proaste de la început, mi-am dat și eu seama după plumbul de care a fost nevoie. Ideea e că imi crăpa buza pt. niște cauciucuri de iarnă și să dau câteva milioane pe 2 cauciucuri pe care le folosesc o lună/an nu-mi convenea. A fost un caz de urgență majoră că a trebuit să ies cu ele din oraș, întotdeauna am mers cu frică să nu pățesc ceva din cauza lor.
Am simțit că se intensifică vibrațiile în volan, pe autostradă și am lăsat-o la 80-90km/h. După aproximativ 60 de km de la intrare s-a întâmplat incidentul, aproape instantaneu. Nu am avut viteză, așa că nu am avut probleme, decât cu frigul, că a trebuit să schimb și cauciucul de pe stânga față, să-l trec pe spate ca să nu fie diferite anvelopele pe față. |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce cauciuc e ala?
Sorry man! |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce nasol s-a facut colegu'... cum s-a spus mai sus: daca mai ai bonul, incearca sa mergi la magazinul de unde le-ai cumparat sa le faci putin scandal. Cauciucurile au garantie in baza bonului/facturii.
Imi pare rau bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Si totusi sunt resapate sau second hand.
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Lao |
![]()
|
Cred că amândouă.
Sunt un model mai vechi de Michelin. |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
De-aia nu mi-am luat eu niciodata de iarna decat noi. Daca nu am avut bani, am mers mai atent cu alea de vara, dar compromisuri de-aste cu gunoaie reesapate aruncate de altii la gunoi si pe urma sa incarc roata de plumb nu fac. A fost o moda iarna asta cu gume de-astea.
Orcum imi pare rau pentru ce ai patit si poate iti poti recupera banii. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Herbas_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 March 06 ![]() |
Sunt SH? k n-am inteles prea bine din ce se zicea mai sus. Dak sunt noi ai garantie exact pentru a preveni asemenea incidente. Dak sunt SH inseamna ca nici garantie nu ai. Evenimentul s-a produs pe asfalt sau pe zapada?....pentru ca dak s-a produs pe asfalt nu cred ca ti se vor schimba pe motiv de proasta utilizare. Cauciucurile de iarna au compozitul si profilul diferit de cele de vara si galma a aparut cel mai probabil ca o dilatatie produsa in urma supraincalzirii la frecarea cu asfaltul. De asemenea verifica ce indice de viteza are cauciucul respectiv...asa k sunt mai mult probleme care puteau sa apara...dar totusi ar trebui sa dai o fuga pana la magazinu de unde le-ai cumparat, makr sa te asiguri k data viitoare nu patesti la fel.
|
--------------------
Ford
Fiesta
2003 Coupe Perpedes Benz S klasee 2.0 carnivor, tractiune bipeda....
fost sofer M1 Coach 1.4 16v 95 cp (SOLD) Ford Fiesta 1.4 tdci (in service) |
|
Lao |
![]()
|
Erau SH și reșapate. De cea mai proastă calitate. Când le-am luat știam la ce riscuri mă supuneam, dar nu le-am luat cu gândul de a merge cu viteză mare, mai ales pe uscat. De aceea și când s-a produs gâlma nu aveam viteză, cca. 90km/h.
Garanție au avut 30 de zile, oricum nu aveam pretenții de la ele. Am pus poza cu pățania ca să vă minunați de mărimea "obiectului", nu din alt motiv. Eu am rămas tablou când am văzut-o. |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:15 |