geamuri fata laterale murdare
![]() ![]() ![]() |
geamuri fata laterale murdare
licris29 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
1,5 Dci 100 Cp Renault Megane II Estate ,1,5 Dci ,100 CP ,ALB
|
|||
nightlightro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 February 06 ![]() |
la ce viteza tzi se intampla fenomenul?
|
--------------------
renault
megane
2005, 1.4 16V Megane Bicorp 1.4 , 16V, Authentique Pack
|
|
licris29 |
![]()
|
Cred ca la peste 70-80 Km/h
Am fost ieri pana la Slatina pe "AUTOSTRADA" si a trebuit sa opresc din 50 in 50 Km sa-mi curat geamurile si oglizile. Ma tot gandesc ce sa pun pe usa !! La Skoda nu pateam asa ceva. Cred ca e un defect de aerodinamica |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ciudat la mine nu se intampla!!!!!
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
licris29 |
![]()
|
O sa incerc sa filmez fenomenul
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Eu ca sa n-am problema asta am pus deflectoare chiar de la 0 km. Uite asa arata pe clio bicorp deflectoarele originale:
Reno_fata1.jpg ( Size: 105.42k ) Number of downloads: 290 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
licris29 |
![]()
|
De unde le-ai luat?
Au si pentru m2 ? |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
De la dealer (Cobalcescu), le-am comandat odata cu masina si le-au montat inainte de livrare. Da un telefon ca trebuie sa fie si pt. Megane2 dar vezi ca "scorul" e destul de mare, ale mele au fost 2.800.000 lei.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
se murdareste mai tare geamul de la sofer, de la noroiul pe care il indeparteaza stergatoarele de pe parbriz
se murdareste in dreptul oglinzii cred ca o oglinda de aia cu 2 brate ar mai diminua din problema (sa lase aerul sa bata pe geam)... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce apare la unii si la altii nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Cred ca e legat de Sedan/Estate vs Bicorp.
Si eu o patesc si mai stiu vreo 2 posesori de sedan care o patesc.... La bicorp in schimb, n-am auzit pe nimeni cu problema asta, de altfel foaaarte deranjanta. Eu am rezolvat problema cu un tratament pentru geamuri, care face ca apa sa alunece extrem de repede de pe toate suprafetele tratate. E un fel de pelicula transparenta......Cu ala, aproape ca nu mai folosesc stergatoarele, decat cand ploua extrem de puternic. Fuge apa imediat... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Si cum se numeste acel "tratament pentru geamuri".
E cumva vreun spay?De unde l-ai luat? Da-ne un pic mai multe detalii Merci anticipat |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
licris29 |
![]()
|
Nu stiu cat de mult poate sa ajute respectivul spray,pt ca din cauza turbulentelor apa murgara ..efectiv sta pe geam chiar in dreptul oglinzilor.
O sa ma duc duminica in targ sa vad ce pot gasi. Acele deflectoare mai au un rol important : se poate merge cu geamul intredeschis fara sa te bata curentul in ceafa ( mai ales pt fumatori ) |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
spd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 3 November 05 ![]() |
si la mine se murdaresc geamurile.incearca RAIN-X importator in RO. Meteor
Attached thumbnail(s) rainx_1.jpg ( Size: 18.99k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
richie |
![]()
|
@pablo: Mi l-a trimis cumnatu-miu din Canada. Dar, e ceva asemanator cu Rain-X-ul postat de SPD.
Exista si sub forma de pulverizator, si sub forma de solutie care se aplica cu o carpa, pe geamurile curate si uscate .... Nu mai stiu cum se numeste, dar ma voi uita pe flacon si va zic. Are efect cam...2 luni, dupa care trebuie refacut tratamentul. |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
kornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 27 October 05 ![]() |
asa se intampla. se murdaresc geamurile, in special cel de la sofer. cauza: stergatoarele bat catre stanga si aduna toata apa de pe parbriz. incercati in mers sa dati mai multa apa din stropitori sa vedeti cum se aduna si se prelinge pe geamul lateral. daca aveti viteza si udat din plin o sa se formeze o dara de apa care urca pe geam pana la stalp. asta e.
|
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
SMART MCC, 599cmc, 50cp, 2 locuri |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Tocmai din aceasta cauza cei de la VAG au facut marginile parbrizului cu "scobitura" longitudinala pe laterale Am vazut la Seat si Golf
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa nu ne mai batem capul cu asemenea chestii ..se murdareste si gata..dam geamu in jos si se autosterge
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
richie |
![]()
|
Daca ar fi asa simplu...ar fi bine.
Problema la viteze mari nu e doar din faptul ca se murdaresc geamurile, ci din faptul ca apa sta acolo...in dreptul oglinzilor, astfel ca nu vezi nimic in laterale. O solutie ...pentru cine-o accepta-o, ar fi rulatul cu viteze mici. 70...80 km/h |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Foarte enervanta chestia cu murdaritul geamurilor laterale. Boala este foarte evidenta la Cielo dar si Laguna o are, pare rau sa aud si de Megane. Laguna are "santuri" pe langa parbriz, nu vine apa cu galeata dar "sprayul" celor din fata tot vine.
Sprayul ala pune cele mai mari probleme iarna cand este o mixtura fina de apa, jeg si "dezghetzol" de pe drum. Din cauza aerodinamicii se usuca pe oglinzi si geamuri laterale si e a draq de enervant sa te tot dai jos de pe autostrada la benzinarii sa freci la ele. Si nici nu vine jos uniform, lasa dungi si alea alea. Daca nu stergi nu vezi masini in retrovizoarele laterale daca nu au faruri aprinse. Trebuie incercata treaba cu Rain-X-ul, ar fi o mare usurare la viteze mari in conditiile descrise. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
richie |
![]()
|
A...am uitat sa va confirm.
Rain-X am si eu. Nu stiam ca il importa cineva....eu, v-am zis, l-am primit din Canada. E util...folositi-l cu incredere |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Eu cu oglinzile nu am nici o treaba ... sint curate "Din cauza aerodinamicii se usuca pe oglinzi si geamuri laterale"
Si la mine e o mica problema cu geamurile laterale dar asta e. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ketemeu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 February 06 ![]() |
Si eu am aceiasi problema. Nu cred ca ajuta RAIN-X. Am sa cumpar si testez.
|
--------------------
Renault
megane
2005-2006 UNDE SE TERMINA ASFALTUL INCEPE DISTRACTIA Prietenii stiu...
|
|
richie |
![]()
|
Pe mine m-a ajutat. Dupa tratamentul geamurilor, problema mi-a disparut complet. Bineinteles...a aparut cand s-a dus efectul solutiei.
|
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 02:27 |