Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
![]() ![]() ![]() |
Huse - Clio, pareri, modele, preturi, montaj ...
Gabimes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 January 07 From: Zalau, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renaul CLIO
Symbol
2007; Expression 1,4 8V
|
|||
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate faci o foto macar la eticheta si postezi + mag. de unde le-ai cumparat ca sa ne ferim si noi
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
Gabimes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 January 07 From: Zalau, Romania ![]() |
M-am scapat de ele. Oricum ele arata exact ca si in pozele lui tudormon dar am crezut ca daca el le are de luni de zile poate ca noi o sa arate mai bine dar.. sunt la fel. Problema mare la aceste huse era buretele de pe laterala. Oribil, ce sa mai zic.
Am inceput sa probez mai multe huse cum ar fi Racer cu tot cu aparatori centuri si husa covrig(volan)=>husele din fata sunt prea mici. Am incercat huse ieftine din material textil. Scaunele din fata perfecte dar cand am inceput sa caut pentru bancheta din spate.... ![]() Am avut noroc ca nu mi-au dat bon pe ele ca altfel nu-mi recuperam banii. Husele din imitatie de piele =127 RON Huse Racer=87RON, Huse din material textil=60RON M-am decis sa nu mai caut. |
--------------------
Renaul CLIO
Symbol
2007; Expression 1,4 8V
|
|
Ursuletz42 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 February 07 ![]() |
Si eu sunt amator de niste huse ptr Clio (Societe) , bancheta mea din spate nu are gauri de tetiere si e de alta culoare..... nu am vazut in celalalte comentarii vreo aluzie la aibaguri laterale..... husele Michael Schumacher sunt ptr scaune fata cu airbaguri ?
|
--------------------
Renault
Clio
bicorp 1.5 dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@Gabimes: Nu stiu cum zici tu ca Racer sunt prea mici.. la mine intra foarte bine... Prinderea de jos e o problema intradevar din cauza aparatorilor de plastic de pe laterale...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adumeu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 2 January 07 ![]() |
am si eu o nelamurire...miam luat niste huse pufi din metro, leam montat sunt ok dar nu reusesc sa ridic canapeaua din spate sa prin cum trebuie partea aceea...stie cineva cum se desprinde de acolo...masina este cea din semnatura
|
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
1. pt. bancheta (cea pe care stai) prinzi cu mainile de la imbinarea cu spatarul, pe unde ies suporturile pt. centuri si tragi puternic in sus, bancheta se va rabata spre fata
2. pt. spatarul banchetei (cel cu tetierele) apesi simultan pe cele doua butonase dispuse in spatele tetierelor laterale si il apleci spre fata ordine recomandata este 1., 2. iar banchetele dispun de balamale care le fac rabatabile ele nu potfi scoase ca la batrana dacie <<<SUCCES>>> This post has been edited by danutz_r: 15 Feb 2007, 16:27 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
adumeu |
![]()
|
merci danutz_r. reusisem deja
![]() |
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am luat si eu azi niste huse. PILOT le zice. mai are cineva? nu le-am montat inca, dar mi se par cam mici sptarele scaunelor fata si cam mari bancheta si spatarul spate. am dat 700 mii si scrie ca merg si la clio.
daca mai are careva d-astea, sa-mi zica si mie cum vin. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
am vazut in vitan niste huse MEMO, le-a incercat cineva? as dori sa-mi iau si eu pt clio dar nu stiu daca se potrivesc iar pe ele nu scria nimic...
multzam... |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut de curand intr-o brosura de la PLUS (un asa-zis hypermarket de tip aprozar comunist si cu personal de toata jena pe care-l urasc), niste huse la vreo 500.000 lei vechi dar fara acele agrafe... ci cu fermoar. Nu stiu daca oferta mai este valabila, dar sistemul de prindere mi s-a parut super misto.
Le-a incercat cineva ? Sunt ok ? Ma bate gandul sa imi iau asa ceva pentru ca sunt satul de vechile huse (pe care intre timp le-am scos) care trebuiau prinse cu ace de siguranta sau carligele metalice din dotare care usor - usor le pieredeam. ![]() Apropo... de fiecare data nu mi-a luat mai mult de 30-40 minute sa le montez si nu sunt Speedy Gonzales... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Dau fuga azi la Plus sa vad ce si cum si daca aflu ceva va impartasesc.
...ca tot nu m-am invrednicit in 6 luni sa-mi iau huse... ...si azi sunt liber... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
Ro! |
![]()
|
Ghinion!
Nu mai au nici in PLUS Crangasi si nici in cel din spatele Politehnicii... Iar pe brosura din ultima saptamana si pe cea de saptamana viitoare nu e nimic de huse. De avut au avut, ca am intrebat. Poate la magazinul din Berceni daca ajunge cineva sa intrebe. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daps... trebuia aseara sa ajung dar mi-a fost lene si in drum spre casa, am luat-o la drepta pe Str. Emil Racovita in loc s-o tin drept spre Plus. In seara asta promit c-o sa ajung. Dar foarte posibil sa nu mai aibe pentru ca oferta a fost pt acu' 2-3 sapt.
![]() P.S. Inseamna ca husele astea chiar au fost bune pentru ce marfa se vinde de regula la Plus... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hai ca uitasem de forum.
Am ajuns pana la urma aseara., asa cum v-am promis, in Plus - Berceni. Nu mai existau huse si nici nu stiau cand o sa mai aduca. In schimb am gasit un rom super adevarat... Capt'n Jack se numeste si e la 0,7 l. Cica e importat chiar in insulele Caraibe special pentru Plus Discount Gmbh.. or something like that, ![]() ![]() Pe scurt... a meritat popasul acolo... Daca aflu ceva legat de huse, va tin la curent. Amin ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
croni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 March 07 ![]() |
in Buc.nu aveti ateliere de tapiterie auto? in CT am vorbit cu baietii de la un at. si mi-au dat urmatoarele preturi:-
- din mat textil 150 ron(scaune demontate,croire pe loc la dimensiune,montare-cusute in diferite locuri,sa nu joace pe scaun,montare scaune) - din imitatie piele aprox 200 ron. I-am intrebat care ar fi mai practice si au spus ca cele din imitatie pt ca nu lasa mizeria-praf,suc...etc-sa patrunda.Si tot asa demonteaza scaunele... La astea din imit obligatoriu sa ai a/c ca vara e jale mare ![]() Eu zic ca e mai convenabil sa le faci dupa masura scaunelor si plus de asta ti le prind ei. La cele din piele autentica preturile sunt sus de tot 2500- 3000 euroi??? ![]() Nu stiu daca e adevarat. edit: citeste te rog regulamentu, tz sh k sunt interzise (post editat) |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8V
2001
- ct
|
|
adumeu |
![]()
|
@croni la ce ateliere ai fost prin ct?
ma intereseaza si pe mine sami pun imitatie pe ele, dar nu stiu cum va afecta airbagurile din scaune???? |
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
croni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 March 07 ![]() |
Atelierul se afla pe str Poporului pe colt undeva in drept cu ISCIR sau Lic.Sportiv.Daca nu gasesti o sa trec pe acolo sa-ti spun exact strada(Poporului colt cu x).Despre airbaguri o sa ti spuna cei de acolo cum si ce fel
![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8V
2001
- ct
|
|
adumeu |
![]()
|
eu vreau sami iau niste huse din vinilin care sunt prevazute cu niste bureti....este unul si in zona lombara...a incercat cineva aceste huse???
sunt bune de ceva?? |
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Am avut eu la sofer: o mizerie. Nu-mi incapea spatele intre marginile ei umflate, asa ca a trebuit sa-i scot "buretele" din interior pe margini. Pana la urma s-a dovedit mai naspa decat scaunul (din cauza suportului lombar aiurea pozitionat).
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Adumeu,eu am din vinilin cu burete in zona lombara ,eu sunt foarte multumit de ele in sensul ca la drum lung sunt cofortabile te tine drept,daca nu ai ac.,nu ti le recomand pt ca vara transpiri rau daca nu-l folosesti ,alte avantaje ar fi ca nu patrunde praful prea usor in scaune,nu le patezi de la umezeal(ploaie),cafea, etc.
23 May 2007, 19:32: @Adumeu,eu am din vinilin cu suport lombar sunt multumit de ele ,singurul dezavantaj este vara daca nu foloseti ac-ul transpiri rau. |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
danutz_r |
![]()
|
in cautarea de huse am gasit la 100 ron in selgros unele care se numesc firenze (site-u producatorului) si scrie pe ele ca sunt de logan... arata asa: Logan_7_locuri_Business_NG_resize.jpg ( Size: 65.18k )
Number of downloads: 295
Logan_berlina_Business_GB_resize.jpg ( Size: 60.61k ) Number of downloads: 291 ... le-a incercat cineva? ... se potrivesc si la clio? |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
kimi_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor,
Am citit tot topicul dar inca nu m-am lamurit. Se pare ca majoritatea prefera husele puffi si cele cu michael schumacher. Interesanta oferta colegului din constanta - comanda la un atelier. Nu a gasit nimeni in bucuresti asa ceva? As prefera de 1000 de ori solutia asta. Dar parca nici sa acopar scaunele reanult-ului meu nu imi prea vine. E varianta extreme cu codurile alea de bara...super faine...si s-au mentinut ca noi desi am masina de peste 3 ani... |
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Eu am fost nevoit sa pun huse deoarece tapiseria mea este foarte subtire si la un mic scrum de tigara sau cine stie altceva ce se distruge. Asa ca am fost in Vitan si am gasit huse facute de o firma romaneasca, ceva cu nova si nu mai stiu ce (incerc sa imi aduc aminte) si se potrivesc 100%. Husele sunt la fel ca tapiseria de pe Clio 2 bicorp, tetierele sunt "virgula" dar sunt cam ciudate. Singura parte nasoala este husa care vine pe spatele scaunelor fata, este ... cam aiurea. Un prieten care are bicorp cand s-a urcat in masina a zis ca am tapiseria ca a lui si nu a fost singurul care nu a observat ca am huse. Deci eu sunt foarte multumit de ele. Revin cu poze. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
am vazut in selgross huse Puffi (cu doi "f", sper ca nu am vazut dublu
![]() apoi pt covorase are cineva o sugestie ? (sunt oare mai bune cele de cauciuc, dar sa nu se plimbe printre pedale ?!) This post has been edited by altair: 24 Sep 2007, 10:23 |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
- zzz
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Husele Pufi sunt gri, in culoarea plansei inferioare a bordului. Probabil n-ai vazut bine, pretul pe acolo se invarte.
Pentru covorase NU RECOMAND tot Pufi, ca-s niste kkt-uri, si in general nu recomand covorasele alea subtiri care costa o groaza de bani, gen 100-150 ron. Ale mele (Pufi) au costat cam 100 ron acum 2 ani), dupa un an s-a crapat in dreptul calcaiului drept si a mai pocnit intr-un loc. Nu mai vorbesc ca aluneca de le ia naiba, incontinuu trebuiesc asezate. Mai degraba unele groase, de Top Car (cei care fac si compresoarele alea ieftine de umflat rotile), miros a cauciuc cateva zile, dar sunt mai groase si nu se misca neam de la locul lor. Nu mai zic ca trebuie cautate covorase cat mai late. |
--------------------
.
.
.
|
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat covorase Michelin din Metro parca. Scumpe la 110RONI dar foarte bune. Au 1 an si nu au urme de uzura. cvorasele se ajusteaza dupa dimensiunile necesare
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
covorase Protect 1 tot din metro ~80ron (Michelin nu am mai gasit), se potrivesc la fix ... nu stiu cat de bune sunt in timp
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
- zzz
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Michelin tot niste kkt-uri sunt.
De cat costa covorasele alea si ce firma sunt, puteau sa le faca groase, nu sa le intorci pe partea celalalta si sa vezi modelul, pentru ca au fost zgarciti fabricantii. Si cred ca si aluneca de le ia naiba. De fiecare data cand ma sui in masina, vad nenorocitul de covoras Pufi pe care am dat peste 100 ron si care s-a gaurit ca ultimul kkt in dreptul calcaiului si in inca un loc, nesupus uzurii. Pai nene, la banii astia, trebuiau sa tina 5 ani, cam cat tii si masina. Ce naiba, se uzeaza covorasele mai repede decat anvelopele masinii? This post has been edited by Laurentziu83: 15 Oct 2007, 10:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
vyshy |
![]()
|
![]() Membru rombic Group: Members Posts: 106 Joined: 13 March 07 From: Bucuresti/Sf. Gheorghe ![]() |
am fost saptamana trecuta la o reprezentanta Renault sa-mi iau niste huse, nu aveau pe stoc dar au zis ca ajung in 2-3 zile, era normal sa nu aiba pe stoc ptr ca costa ENORM
![]() apoi am fost intr-o piata unde am putut sa le probez. nici una nu statea bine, alea din 2 bucati ptr scaun n-au nici o sansa (pret-120 RON) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
symbol 1.5dCi, 65CP
2007 28.500km - 25.06.2009
34.500km - 19.04.2010 44.500km - 23.08.2011 87.500km - 06.05.2016 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:23 |