Lg 303s, Masina cu nume de telefon
![]() ![]() ![]() |
Lg 303s, Masina cu nume de telefon
rttt_gia |
![]()
|
||
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Lg_303s.jpg ( Size: 33.24k ) Number of downloads: 49 Lg_303s_2.jpg ( Size: 31.16k ) Number of downloads: 56 Lg_303s_3.jpg ( Size: 31.82k ) Number of downloads: 53 Lg_303s_4.jpg ( Size: 34.09k ) Number of downloads: 50 |
||
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|||
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
poate apare si Nokia 7700i
![]() Oricum, mie personal masina mi se pare cam urata, colturoaso-rotunjita. Sunt curios daca se alimenteaza la pompa sau la priza. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu am un aspirator LG, face treaba buna, dar masina de la ei nu mi-as lua. Asteptam cu interes concurenta de la Arctic
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
samsung e o firma (brand) care apartine de alianta Renault-Nissan, la fel ca dacia. (bine dacia e cumparata de reno. dar samsung nu stiu exact daca e al nissanului, sau al renoului)
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
apropo de 7710! CUMPAR!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Designu-ul e ok dar nu o recomanda numele!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
masina?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vazut.. acum vreo 4-5 ani.. pe strada.. o masina cam cat un s-klasse .. marca samsung:)
in schimb.. cea din pozele de mai sus.. pare mai "de jucarie" ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect Claus. Exista asa ceva, facuta de samsung, costa vreo 90 de mii de euro. Citisem despre ea intr-o revista anul trecut. Nu prea vad pe cineva sa-si cumpere o limuzina de la samsung in loc de o germana autentica
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
masini facute fara gust, fara pasiune, fara suflet! asa ceva si multe ca ea n-au ce cauta pe strada. masina e facuta oare integral de acele marci sau doar partea electronica ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:15 |