merita sa stai la coada pentru cartela cosmote?, 2000 minute in retea
![]() ![]() ![]() |
merita sa stai la coada pentru cartela cosmote?, 2000 minute in retea
eminescu0 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
Silvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 March 06 From: Bucharest ![]() |
hai sa va spun cum e in franta. eu lucrez pentru un provider internet care ofera in 30€ internet prin tehnologie ADSL 2+ cu viteze pana la 20Mbps, televiziune si telefonie VoIP gratis catre orice post fix din Franta. au aprox 5 milioane de abonati si pot sa va spun ca desi pretul platit pt toate serviciile astea este destul de mic sunt foarte foarte pretentiosi si foarte suparati cand ceva nu merge (inclusiv procese pe rol pentru nerespectarea angajamentelor contractuale). La ei protectia consumatorului este spaima tuturor firmelor si multe prefera sa faca rambursari/despagubiri decat sa ajunga in procese.
Cat despre cosmote pot sa spun ca sunt posesor de asa ceva. Am si abonament la connex (cent) la care nu am de gand sa renunt dar mi-am luat si cosmo pentru ca nu am nimic de pierdut. Si chiar sunt super multumit. De cand le-a venit noul server super smecher din grecia reteau merge aproape perfect. si chiar nu este o rusine sa faci economii... mai bag 2L de benzina de ei si ma mai dau 20km pana in centru si inapoi ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 RNA 1.4 Renault Clio Symbol, 1.4 8v, alb, 48.000km @ 1.ian.2008
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
viva la revolucion...
am peste 600 de minute vb in cosmote ![]() connexu...am si uitat de el ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
AEP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 July 05 ![]() |
cristib
sper ca folosesti si tu hands free... sa nu te "radiezi" asa mult... ![]() eu nu stiu cum sa fac sa vorbesc mai putin... parca telefoanele mobile sunt o prelungire a mainii acuma.... ![]() |
--------------------
daewoo
cielo
hatch/99 Renault Laguna 1.9dCi Privilege 2004
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
portabilitatea va fi implementata undeva prin 2008.
deocamdata se vorbeste de portabilitate doar intre Vodafone si Orange care vor permite asta dar contra unei taxe de aprox. 11 euro. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
nacht |
![]()
|
CNA a oprit campania Cosmote
Consiliul Național al Audiovizualului a decis în ședința de ieri să ceară oprirea de la difuzare a spotului "Studenți", care promova extraopțiunea "2.000 de minute" a operatorului de telefonie mobilă Cosmote, pe motiv de publicitate înșelătoare. Membrii CNA au declarat că oferta din reclamă "nu este acoperită, în acest moment", pe piață. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
CNA e o ceata de comunisti complexati, ..... si ....... ce poti sa le ceri decat moarte chinuita..pentru exemplificare ascultati melodia Parazitii-Vecinului meu PILIF.....
This post has been edited by cmandrei: 22 Mar 2006, 13:44 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Hai ca-mi iau o bere si o punga de popcorn sa vad cum reactioneaza lumea.
![]() Numai intr-o tara bananiera ca a noastra se poate ajunge la isteria asta a vorbitului moca. |
--------------------
.
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
nu cred ca va avea aceeasi amploare, ba dimpotriva, fanii cosmote or sa-i ia la misto. insa sunt destui pe care zapp ii tenteaza mai mult pentru ca au prieteni cu zapp 500 anytime iar cosmote n-a fost o alternativa buna.
eu, unul, am o groaza de prieteni cu zapp care nici n-au vrut sa auda de cosmote, deci m-ar tenta oferta. in plus zapp imi inspira mai multa siguranta. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, dar in ce constau fanii Cosmote? Cati clienti seriosi, precum firme, organizatii, etc au apelat la Cosmote? In afara de persoane fizice (mai degraba elevi, studenti, etc) nu prea cred ca sunt multi. Asa ca, cine sa-i ia la misto?
La Zapp e altfel, deja au o baza de clienti seriosi, chiar daca unii dintre ei au plecat. |
--------------------
.
.
.
|
|
nacht |
![]()
|
QED
![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
pai si ce ma intereseaza pe mine care vb cu 3-4 prieteni intr-o luna atat cat pot de pe cosmote ca Zapp-ul are baza de date cu clienti fideli ?
acum am tel principal pe connex de 6 ani pt simplul motiv ca nu vreau sau imi pierd numarul (ar mai fi si un motiv secundar, pentru ca am Cent 500). atunci cand o sa pot o sa ma mut cu tot cu numar la alta retea care imi face o oferta mai buna. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ Mar 24 2006, 01:07 PM) Da, dar in ce constau fanii Cosmote? Cati clienti seriosi, precum firme, organizatii, etc au apelat la Cosmote? In afara de persoane fizice (mai degraba elevi, studenti, etc) nu prea cred ca sunt multi. Asa ca, cine sa-i ia la misto? La Zapp e altfel, deja au o baza de clienti seriosi, chiar daca unii dintre ei au plecat. de acord cu tine. oricum oferta asta cosmote nu se adresa organizatiilor mari, ci mai degraba omului de rand. la ei ma refeream eu. ei o sa rada acum putintel de Zapp care a sarit ca ciupit de popou. oferta lor se adreseaza tot persoanelor simple. pentru restul au abonamente cu minute nationale si asa mai departe. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu prea mai e valabila faza cu melcul ala. reteaua merge acu' super. asta ca sa crape unii de invidie...
"cosmote nu se adreseaza organizatiilor...bla...bla..."....bun!...si...care-i faza?? dom'le important e ca merge brici, ai 2000 de minute in retea pe care le folosesti cand vrei (nu dupa o anumita ora cum e pe la altii) si e super ieftin. deci...reiau: ai 2000 minute in retea cand vrei, e ieftin si merge bine. ce nu va convine? sint prea multe minute? e prea ieftin?... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eminescu0 |
![]()
|
1 000 000 lei cartela la negru ! astia au innebunit !
partea buna e ca merge reteaua brici ! |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Matei |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Mar 27 2006, 08:07 AM) bun!...si...care-i faza?? dom'le important e ca merge brici, ai 2000 de minute in retea pe care le folosesti cand vrei (nu dupa o anumita ora cum e pe la altii) si e super ieftin. sunt de acord cu tine. eu intotdeauna am sustinut concurenta agresiva. poate daca ar fi asa si in alte domenii unde unele firme au monopolul (ex: Electrica, Distrigaz, ApaNova) am trai cu mult mai bine. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
reno-Xilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
link - vad ca au inceput distribuirea de pin-uri de reincarcare Cosmote(eu ii folosesc pentru Orange)
|
--------------------
Renault
Megane 2 Bicorp
2005 1.5dCI Renault Megane II Bicorp Pack Authentique 1,5 dCi 80CP
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai incarcat vrodata de la ei ? Ala pare un template free.
Teapa romaneasca ? |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
reno-Xilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
da, eu folosesc Orange, sunt foarte promti. Le-am vazut prezentarea site-ului intro emisiune pe Realitatea http://www.cecumperiazi.ro/magazine/eprepay
|
--------------------
Renault
Megane 2 Bicorp
2005 1.5dCI Renault Megane II Bicorp Pack Authentique 1,5 dCi 80CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:00 |