Jurnal de bord, Megane Sedan 1.6 Influence
![]() ![]() ![]() |
Jurnal de bord, Megane Sedan 1.6 Influence
enageM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|||
xorx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 June 05 ![]() |
Am luat masina din service si rezultatele au fost urmatoarele:
- inchidere capota - reglat bucla de sirma cu care se blocheaza.. acum se inchide si la trintire - trosnete usa dreapta fata - uns broasca usa.. nu se mai aude - cochilie volan - asha e la toate... am nimerit eu o masina la care se misca mai tare plasticul ala ?!?!?!? - ornament schimbator viteze - au facut nu stiu ce inginerie si l-au prins cu un colier. Mi-au propus ca daca am nervi de tocat sa ma duc sa cer la Renault inlocuire in garantie... dar mi-au garantat ca nu o sa rezolv nimic (sau ma rog.. poate o sa am noroc sa-mi iau vreo saptamina concediu la sanatoriu la Predeal ![]() - janta dezechilibrata din fabrica - din pacate Renault nu are o norma de cite sute de grame de plumb fot fi puse pe o janta.. asha ca no warranty, eventual dau un ciocan in ea si o schimb pe casco - praf in interior - filtru polen murdar (la 5800km) fost curatat cu aer comrimat ?!?! dar evident... nu se schimba pe garantie Dupa toate astea stau si ma gindesc.. pentru ce sa-ti iei garantie extinsa daca oricum nu se schimba nimic pe garantie? PS Cind sa plec cu masina am observat ca se misca parasolarul de peste ceasurile de bord.. mi l-a fixat super repede.. si am mai scapat de 1 SUUUPER greieras PPS service Cobalcescu, linga Cismigiu |
--------------------
Renault
Influence 1,6 Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE - praf in interior - filtru polen murdar (la 5800km) fost curatat cu aer comrimat ?!?! dar evident... nu se schimba pe garantie Man cum sa schimbe aia filtrul de praf in garantie ![]() PS Pt rezolvarea prafului din interior de ce nu ai vorbit cu aia de la reno sa vina sa dea cu matura prin B ![]() ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
teduro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 October 04 From: Undeva in Bucuresti ![]() |
Daca tot vorbiti de filtru de praf, masina asta nu are si un filtru pentru mirosul de afara? Ca daca merg in spatele unui autobuz zici ca sunt la gazare intr-un lagar nazist!
|
--------------------
Logan 1.6
Logan Ambition
- VL 04 TBS
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Ba da....poti sa-ti inchizi aeratoarele.....studiaza manualul ca sa vezi exact ce si cum....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
teduro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 October 04 From: Undeva in Bucuresti ![]() |
Adica sa dau pe recircularea aerului din interior? Si ce afacere am facut? Se aburesc geamurile......
|
--------------------
Logan 1.6
Logan Ambition
- VL 04 TBS
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dai iar pe exterior cand scapi de autobuz.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Exista filtru cu carbune activ care retine mirosurile (intr-o anumita limita cred-asemantor hotelor de bucatarie). Arata cafiltrul de cu "polen"si se monteaza in acelasi loc. Dar este mai scump. Stiu ca ptr un Megane din '98 am dat pe filtru de habitaclu 900 de mii de la MANN iar cind am intrebat de filtru cu carbune activ mi-a zis ca ajunge in jur de 3 mil. Oricum, doua miini dibace pot sa confectioneze un astfel de filtru dintr-unl normal. Carbune activ se gaseste de cumparat
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
xorx |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Mar 15 2006, 04:19 PM) Man cum sa schimbe aia filtrul de praf in garantie ![]() PS Pt rezolvarea prafului din interior de ce nu ai vorbit cu aia de la reno sa vina sa dea cu matura prin B ![]() ![]() pai ma gindesc ca orice piesa (chiar si filtru) are o garantie, in plus masina mea are revizii gratuite pina la 15.000km.. asa ca daca se strica ceva, fie e CASCO, fie GARANTIE, fie REVIZIE. Pe alta parte renault RECOMANDA verificare filtrului de praf la 15.000km... iar asta e varza de la 5800. Doar nu crezi ca in romania e de 3 ori mai mult paraf decit a vazut inginerul proiectant. Hai sa nu ne mai "certam" ca asta e, parerea mea este ca MII este o masina proasta (ca ansamblu/masina) si mai leas din cauza componentelor de proasta calitate si a lipsei de atentie la detalii. PS. La Hyundai filtrul de polen mi-a fost schimbat pe garantie la 18.000km (cind a inceput sa miroasa urit) This post has been edited by xorx: 16 Mar 2006, 16:32 |
--------------------
Renault
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE PS. La Hyundai filtrul de polen mi-a fost schimbat pe garantie la 18.000km (cind a inceput sa miroasa urit) Avem un hyundai in familei si filtrul de praf a fost schimbat la 10k fara garantie din ce imi amintesc si a mai si costat o grmada de bani. Sa nu exageram...filtrele sunt consumabile man ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
xorx |
![]()
|
ee.. la mine a fost gratis
![]() dar asha e, filtrele sunt consumabile, dar tot ar fi bine sa fie dimensionate OK parerea mea ![]() hai ca e buna masina.. si oricum nu meritam mai mult (noi ca romani, locuitori ai romaniei) PS hai steaua |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 12:34 |