Seria motor
![]() ![]() ![]() |
Seria motor
kery_alex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cred ca ai o poza la sfarsitul cartii, nu?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, daca te referi la locul unde este stantata pe motor, la sfarsitul manualului de utilizare se gaseste subcapitolul "placute de identificare" care in functie de tipul motorului iti arata unde sa cauti seria.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
kery_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
chestia e ca m-am luat dupa manual si nu am gasit-o . cica e pe capacul de la motor , dar acolo nu e nimik
This post has been edited by kery_alex: 13 Mar 2006, 21:03 |
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La 1.5 dCi e destul de vizibila, e "batuta" pe motor chiar in dreptul unei conducte de a/c care pleaca din compresor spre dreapta, cum privesti motorul. E bine sa ai si o sursa de lumina buna si ceva de curatat/degresat.
In manual nu iti sunt prezentate niste poze cu diferitele tipuri de motor si cu o zona galbena, cam pe unde ar fi seria pe motor? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
kery_alex |
![]()
|
ba da am gasit in carte dar acolo nu e poza cu capacul dat jos si oricum manualul meu e in germana
![]() |
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:22 |