TABLA CU GRINDINA, indreptare cu e-magneti sau alternativa
![]() ![]() ![]() |
TABLA CU GRINDINA, indreptare cu e-magneti sau alternativa
dannyb_ro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|||
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la fel de norocos am fost si eu...tot cam acum 2 ani.Masina am rezolvat-o la Serus..in proportie de 90% fiind multumit.Au schimbat capota (cred) lampa spate si plafonu cu chit.In perioada in care ma interesam de reparatii am auzit ceva de niste ventuze care "trag" de tabla.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
dannyb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
E un proces mai complicat, dar totusi nu se poate indrepta nimic fara revopsire... HA
de unde si ideea sa vopsesc masina tot intr-un gri ...dar mai inchis ![]() This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 15:37 |
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am aceeasi problema la Megane-ul Classic, am fost la service(IPSO) si au zis ca o rezolva cu kit si revopsire, alta solutia au zis ca nu au momentan masina este tot asa bombardata de "minicratere".
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu la o eventuala vanzare ma gandeam sa ascund treaba asta.Se poate depista in vreun fel ca a fost incarcata/vopsita?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
COMPUTEST....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sylvester |
![]()
|
mama lor..astia imi dau planurile peste cap
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine spui ce s-a intamplat... ca doar nu i-o vinzi unui cazangiu...daca e reparata bine nu se va observa... si apoi daca afla omul dupa aia conform legislatiei in vigoare te poate da in judecata tu ii dai banii inapoi pe masina +daune morale....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:17 |