Noul Volvo S80
![]() ![]() ![]() |
Noul Volvo S80
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 01.jpg ( Size: 157.5k ) Number of downloads: 84 04.jpg ( Size: 158.68k ) Number of downloads: 63 06.jpg ( Size: 118.27k ) Number of downloads: 36 08.jpg ( Size: 114.39k ) Number of downloads: 45 09.jpg ( Size: 148.4k ) Number of downloads: 34 17.jpg ( Size: 169.56k ) Number of downloads: 66 19.jpg ( Size: 179.84k ) Number of downloads: 59 34.jpg ( Size: 162.9k ) Number of downloads: 141 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
I just love S80.
Culmea, cu motorul de 2.5 face 100 in 7.7s s cu ala de 3.2 in 8 ![]() AND, ti-a functionat bine Copy/Paste-ul? ![]() ...o fi ceva de la rapoarte.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu , si mie mi se pare ciudat , dar asa scria in fisa tehnica. Si exista o fisa tehnica pt fiecare motor ..nu am putut sa dau copy paste insa.
![]() Referitor la masina .. mi se pare ca este de un bun gust fara margini! Revin cu detalii despre preturi .. Ah , driverx , nu este nici o gresala. Motorul de 2.5l este Turbo , iar cel de 3.2 nu. ![]() This post has been edited by AND: 2 Mar 2006, 17:51 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
AND |
![]()
|
Preturile inca nu au fost stabilite , insa banuiesc ca va costa cam la fel cat un Seria 5 sau E-Klasse.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AND |
![]()
|
Personal , sunt de acord ..in materie de bun gust. Sa ai Volvo parca spune altceva despre tine decat daca ai Mertan sau Bemeveu in RO.
![]() Tehnic insa , Volvo nu face fata adversarilor sai germani. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
ce nu pricep eu e ce e cu obsesia asta cu rechinii , intai bmw si acum si volvo
|
--------------------
.
.
- .
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
e da fite domne ... cred ca ajuta un pic si la aerodinamicitate ... dar mai mult de fite .... Daca nu avea aripioara nu putea sa se "bata" cu bemveu ...
![]() This post has been edited by nairam: 3 Mar 2006, 18:25 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
AND |
![]()
|
Aspectul "rechin" cum ii spuneti voi ,nu este deloc nou la Volvo. In nici un caz nu au aparut "acum" cum banuieste paul_s. Bot similar ca cel al actualului S80 l-a avut si vechiul S80 inca din 2003 , iar S60 din 2001.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e vorba de aspect, ci de aripoara de deasupra lunetei. Pe aici pe forum am citit ca aia ar fi "antena ptr GPS". Habar n-am daca e asa sau nu.
Masina seste superba intr-adevar. Interiorul e cred unul din cele mai elegante pe care le-am vazut pana acum. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AND |
![]()
|
Pardon .. da este pentru GPS , SatNav si poate FM Radio , insa nu mai stiu unde am citit ca antena fm ar fi incorporata in luneta. In fine , poate nu la Volvo..
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
VECTOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 February 06 From: constanta ![]() |
antena incorporata in luneta stiam ca e la tico(dar probabil si la altele). despre volvo ce sa spun : stilat si sexy. personal prefer insa audi,in special audi rs4.de la volvo nu as refuza insa niciodata XC90-ul.
|
--------------------
renault
megane II sedan
- CT-06-. . .
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
e super, dar pe mine ma prinde mai mult S40
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mie imi place v8-ul ala de 4.4l dezvoltat din cate stiu eu in colaborare cu yamaha. Era deja prezent si pe xc90.. insa pe un sedan cred ca va face minuni. E de observat si modalitatea originala in care e prezentata consola centrala cu spatiul ala gol din spatele panoului cu comenzi.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:20 |