Megane 2- culoare bord schimbata, pareri, sugestii
![]() ![]() ![]() |
Megane 2- culoare bord schimbata, pareri, sugestii
Face |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Azi, dupa 4 ore de munca in stil chinezesc, am reusit sa obtin un rezultat partial (dar aproape de final) cu bordul meu ...
Am muncit singur singurel, nu m-a ajutat nimeni .. poate ca daca mai aveam un ajutor, treaba era gata in cca 3 ore. Mai trebuie facute urmatoarele: - Marit curentul prin LED-urile afisorului RCD-ului caci lumineaza o idee mai slab decat cele de la afisorul de la clima (o rezolv diseara); - Schimbat LED-uri la RCD si la butonul START/STOP cat si la cel de blocat usile; - Schimbat difuzorul de lumina de la computerul de bord cu unul cu o tenta putin albastruie (ca sa arate aproape ca afisoarele de pe mijlocul consolei); Dar, iata ce a iesit pana acum: IMG_6625.jpg ( Size: 272.24k ) Number of downloads: 4221 IMG_6627.jpg ( Size: 347.59k ) Number of downloads: 4480 IMG_6628.jpg ( Size: 213.46k ) Number of downloads: 4278 IMG_6629.jpg ( Size: 253.96k ) Number of downloads: 4599 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Gata ... s-a rezolvat problema stralucirii displayului superior.
IMG_6631.JPG ( Size: 29.37k ) Number of downloads: 6186 IMG_6634.JPG ( Size: 25.23k ) Number of downloads: 3744 IMG_6636.JPG ( Size: 28.76k ) Number of downloads: 3573 |
--------------------
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte frumos, liviu.. eu, lenes din fire.. nici pana acum nu am poze cu bordul
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Liviu |
![]()
|
Am uitat sa mentionez un lucru foarte important: Am folosit NUMAI LED-uri ALBE. Se pare insa ca display-urile de pe consola sunt albastru nativ
![]() LCD-ul de la computerul de bord e gri-nativ . |
--------------------
.
.
|
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
Care a mai schimbat ceva la bordul Megane-ului sau .. sa puna niste poze pe aici.. sa vad si eu.. semit poti pune niste poze cu bordul tau final albastru.. la urmatoarea sedinta.. am inteles vineri ora 10 vin si eu...
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bord albastru au Taz, Sebi si Claus... eu m-am razgandit.. astept ceva mai "fioros".. adica, cadrane albe..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@liviu: foarte buna separatia albastru/alb si intensitate uniforma. Imi place.
Ti-a ramas radioCD-ul... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Liviu |
![]()
|
Gata si cu consola centrala
![]() Iata ce am reusit sa rezolv seara asta (2 ore de munca) : O poza miscata si defocalizata putin cu tot bordul (sorry, nu mi-am dat seama pe moment ca a iesit asa ![]() reno_full.jpg ( Size: 35.51k ) Number of downloads: 3311 Si una cu detaliu pe consola centrala: reno.jpg ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 4785 Am lasat intentionat ledurile portocalii la ce tine strict de CD (adica fanta de incarcare si butonul de eject) ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Ooooooo, bravo Liviu, arata suuper. Bine ca ai schimbat si ledurile la cd-player.
Arata extraordinar! Felicitari. P.S. Poti schimba si culoarea acelor in albastru sau alb? ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Liviu |
![]()
|
Multumesc de aprecieri
![]() Culoarea acelor in principiu s-ar putea schimba .. problema este insa ca acele sunt din plastic rosu si daca s-ar pune led-uri de alta culoare atunci ziua s-ar vedea rosii iar noaptea de culoarea noua (in cazul in care noile led-uri sunt suficient de puternice ca sa estompeze rosul nativ al acelor). Pe scurt, e mai bine cu ele rosii ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Multumesc pentru explicatii! Felicitari inca o data
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 6 Mar 2006, 17:56) Tu vorbesti serios ? Mie Skoda mi se pare penibila cu lumina verde in interior, arata ca un Cielo obosit... Gusturile nu se discuta, stiu, dar se comenteaza ![]() QUOTE(Liviu @ 2 Jun 2006, 21:42) Gata ... s-a rezolvat problema stralucirii displayului superior. IMG_6631.JPG ( Size: 29.37k ) Number of downloads: 6186 IMG_6634.JPG ( Size: 25.23k ) Number of downloads: 3744 IMG_6636.JPG ( Size: 28.76k ) Number of downloads: 3573 Bravo frate, arata dement... Doua probleme, ori mi se pare mie, ori consola centrala nu e uniform luminata ? Arata ca un ceas electronic ieftin, no offense... Si a doua problema, asculti radio Deea, yuck ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
E din cauza aparatului (timp de expunere, iso, etc). Plus ca atunci inca nu era gata consola.
Uite aici cum se vede in realitate : http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=30990 |
--------------------
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pardon, cand am spus consola centrala ma refeream la cea din bord, aia cu consumul, etc..., nu cea cu radio-ul.. Greseala mea, scuze, aia din bord nu e uniforma.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
E foarte uniforma si aia
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
Atunci e bine. Dar problema cu radio Deea cum o rezolvam ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
Uite ca am facut o poza noua (cu bordul complet) .. si am rezolvat si chestia cu Radio Deea
![]() bord_full.jpg ( Size: 42.62k ) Number of downloads: 2475 |
--------------------
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
Hehe, asa da.
Acum serios vorbind, arata misto, si mai deosebit asa.. Singurul lucru pe care l-as avea impotriva unei asemenea chestii e frica de alti greierasi, ca si asa am destui prin portiere.. Se aude ceva pe la tine pe unde ai desfacut ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
Tinand cont ca desfacerea elementelor ce implica schimbarea led-urilor inseamna sa desfaci cateva suruburi si cateva clipsuri elastice, nu prea ai sanse sa introduci greierasi.
Pot spune ca prin desfacerea catorva elemente din plastic si montarea lor "cu simt de raspundere" chiar am ucis un greire din bord ![]() Sa stii ca desi pare ca demontezi tot bordul, de fapt se scot niste capace superficiale .. bordul ramane la locul lui ![]() |
--------------------
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
E ok atunci... Poate ne vedem prin Bucuresti pe la vreo intalnire sa vad si eu cum se vede "live".
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
O sa incerc sa ajung intr-o zi
![]() |
--------------------
.
.
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Pentru ca se pare ca nu am postat unde trebuie , astept de aici sfaturi , pareri si solutii=omul potrivit !
link:www.reno.ro/index.php?showtopic=49334&pid=638409&st=0&#entry638409 This post has been edited by MDD: 25 Jul 2006, 23:30 Attached thumbnail(s) safranetchang8bb.gif ( Size: 15.7k ) Number of downloads: 2844 |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Off-topic: ce este dispozitivul ala de sub afisajul de la clima?
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Liviu, daca vii la vreo intalnire, da un tzipat, dar tare, asa, ca sa aud si eu, tare sunt curios cum se vede in realitate.
@AlexC, sunt butoanele de setare a temperaturii pt climatronic. |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
http://112662.aceboard.net/112662-517-1174...illes-bleux.htm
De asta vorbeam ! |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
patrick |
![]()
|
ceva oameni cu alte leduri schimbate.. mai nou pe aici?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ajung cei care sunt deja?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
patrick |
![]()
|
mei mei semit.. uite acum pun cruise lui liviu si apoi imediat cum am ceva banuti la tin vin ptr leduri .mi a iesit pe gat portocaliu ala .. asa ca ne vedem
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
raoul0384 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 24 October 06 ![]() |
s-ar putea sa fiu off topic...totusi intreb!
am megane classic...iar ecranul de la casetofon, cu ceas, temperatura si ce mai arata el acolo ( ecranul pozitionat pe centru deasupra aeratoarelor) se vede doar ziua...noaptea e chior si m-ar interesa s pe mine sa vad ce radio ascult...chestii d-astea! se poate rezolva ca la voi...sau e alta mancare de peste ? daca da ...cine face si cat costa! merci! |
--------------------
renault
megane classic
2002, 1,6 16V
- ph 08 OOO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:47 |