noi radare, aveti grija
![]() ![]() ![]() |
noi radare, aveti grija
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mesajul asta circula pe Internet din 2004 si, cu exceptia DN1, nu e adevarat.
This post has been edited by nitz: 24 Mar 2006, 10:32 |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
subscriu si eu.
mesajul asta avea undeva in el expresia "si te ia ca dopul din sampanie". inclin sa cred ca dipozitivele respective, de existat exista, sunt pur si simplu pentru gestionarea traficului. despre astea doua bag mana in foc ca nu sunt radare: 3. Intre Zepter si Piata Alba Iulia, mai aproape de Alba Iulia, orientat > spre Zepter (nu se stie daca poate sa-i ia si p e cei de pe contrasens) > > 4. In dreptul cladirii neterminate a bibliotecii nationale (vizavi de > magazinul Junior), orientat spre Unirii. This post has been edited by nephis: 24 Mar 2006, 10:47 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- B 52 G
2007 **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
scuze daca informatiile sunt false(stergere topic). ideea este ca chiar m-am uitat pe stalpul instalat vis a vis de zepter si exista o cutie alba cu un cerc de sticla la mijloc. cine stie?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca tot vrei sa ne delectezi cu "stiri" mai vechi de-un an, ai cel putin curiozitatea sa vezi daca altcineva nu le-a mai postat: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=36490&hl=
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
wolfin |
![]()
|
ok. o sa fiu mai atent.(credinta mea a fost buna, , cred ca trebuia si un refresh).
This post has been edited by wolfin: 24 Mar 2006, 13:39 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
intre zepter si alba iulia sigur nu e . ar fi trebuit sa`mi vina 2 amenzi pe zi
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
wolfin |
![]()
|
oricum pe viitor, va fi crima si pedeapsa cand vor adopta, daca vor adopta modelul englezesc (londra) de urmarire prin video cam
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:26 |