RENAULT vs MARCI GERMANE, oare numai noi avem probleme ?
![]() ![]() ![]() |
RENAULT vs MARCI GERMANE, oare numai noi avem probleme ?
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Oare in calitatea imbinarilor sta alegerea unei masini? Trebuie sa recunosc, ca m-am benoclat si eu prin Megane sa vad pe unde e prost finisata. Si am gasit destul: aripile de plastic nu sunt terminate in lateral bine, plasticul este taiat aiurea si a ramas pe margine. Linia de pe bot, de unde se deschide capota, nu e perfect dreapta, capota e ramasa putin in spate. Plasticele de pe lateralul interiorului nu sunt nici ele perfect finisate. Tapiteria de pe plafon se termina cam aiurea pe la parbriz. Marginile buzunarelor de la usi nu sunt finisate nemaipomenit. Dar in utilizarea de zi cu zi toate prostiile astea nu ma deranjeaza cu nimic. Si e destul de clar ca nu as da mii de euro in plus doar ca sa am aceste aspecte imbunatatite
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, dar nici sa dai o groaza de bani, caci nici Reno-ul nu e o masina ieftina deloc (o spun ca ex posesor de Daewoo, care are dupa parerea mea cel mai bun raport calitate/pret, inclusiv la piese), sa dai 8 milioane pe un spoiler care se misca atunci cand il apesi cu mana si caruia ii pica plasticele de sub el cand intri in nameti de zapada, sau sa-ti trancane rulmentul de presiune de la ambreiaj si sa decupleze ambreiajul in suturi, sau sa ai zgomot de tacheti, sa-ti fuleze rola de la servodirectie, scaunul sa se lase in mers, de trebuie ridicat din cand in cand, cochilia volanului sa nu fie prinsa in nimic, de se misca in jurul axului volanului cand ii scapi un genunchi (cat dreaku costau in plus 2 suruburi bagate acolo?) si multe altele nu mi se pare deloc normal. Inteleg, n-am cumparat o masina cu tapiterie de piele si xenoane, dar am pretentia sa fie de calitate asa cum e ea.
Chiar trebuie sa dam mii de euro in plus ca sa nu mai avem aceste mici mizerii? |
--------------------
.
.
.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
@ssilviu
Nu numai calitatea imbinarilor sta in alegerea unei masini ci intreaga constructie a acelei masini , povesti cu masini frantuzesti care tin cat alea germane sa le creada cine vrea , vorbesc in cunostinta de cauza , unii se ascund in spatele afirmatiei ca si la masinile germane se mai strica cate ceva, uite cum urla toti ca motoarele diesel VAG sunt cele mai proaste diesele , de asta se cumpara in draci pentru ca sunt proaste nu? uita-te cate golfuri , passat vechile generatii inca sunt pe strazi si merg super bine si numara cate Renault 19 sau Laguna 1 mai vezi pe strazi... nu iti ridica niste semne de intrebare???? Am lucrat la o firma de alarme auto si alte chestii pe partea electrica vreo 7 anisori , cand demontai un Renault era dezastru in matzele lui , cand demontai o masina germana gaseai totul din prima , fixat corect pe caroserie si chiar si plasticele care nu se vedeau erau finisate corect si fixate foarte bine , la Renault vai mama ei de masina , cand mi-am instalat alarma pe Megane0ul meu am zis ca innebunesc ce talmes-balmes era pe acolo, dura ca timp aproape dublu sa montezi un sistem de alarma pe Renault fata de VAg de exemplu... si crede-ma am pus alarme si pe S-Klasse V12 care avea instalatie electrica nu gluma... |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Cateodata...imi sta mintea in loc cand citesc niste afirmatii total ilogice!!
CALITATEA unei masini sta pe langa motor si in felul care a fost asamblata....de ce dau mii de euro..ca sa zic...lasa merge si asa!! Asta sa o creada mutu'! Mey...oameni buni..ganditi putin inainte sa afirmati niste lucruri! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai ai mare dreptate .....Eu nu am afirmat nici o clipa ca Laguna este peste O2. Desi, are niste avantaje...fiind o clasa medie din conceptie.
Am zis doar ca, sentimentul la volanul lagunei imi este mult mai placut. Si ca, calitatea asamblarilor nu este un criteriu definitoriu pentru mine. O2 este peste Primera la calitatea respectiva, dar tot Primera am ales. Si chiar nu-mi pare rau. Cat despre fiabilitate, o masina la care sa las fiabilitatea pe planul 2 la achizitie, ar fi doar Alfa Romeo. Senzatia pe care o am cand vad o Alfa 159 pe strada, ma face sa uit ca exista posibile probleme la aceasta masina. Iar fiabilitatea masinilor nemtesti...oricat de dezbatuta ar fi si oricat de controversata, este mult peste a celor frantuzesti, in speta Renault si Citroen..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
@cristirenault
Mi-ar ridica niste semne de intrebare, numai daca as gandi superficial. Insa nu o fac si-mi este foarte usor sa gasesc o explicatie la fenomenul enuntat de tine. Raspunsul este unul super simplu: in romania se aduc mai putine laguna si reno 19. Tu vrei pesemne sa zici ca masinile astea au fost asa de muci incat au fost abandonate. Inca nu am vazut niciuna cu stratul de 10 cm de praf pe ea si nici pe la cimitir nu cred ca o sa zaresti. Ti-am raspuns la dilema? De lucrul acesta e raspunzatoare conceptia romanului incuiat la minte: "masina nemteasca domne si daca mai este si diesel rupe tot". Uite, cauta-ti niste prieteni cu passat sh. Si intreba-i ce alte masini au avut in vizor cand si-au luat masina. Cunosc eu cateva persoane care nici macar nu au vrut sa auda de altceva. Asadar intrebarea ta este puerila. Pe acelasi rationament te-as putea si eu intreba: Uite cate clio-uri 2 vezi pe strazi, si polo mai putine. Nu iti ridica niste semne de intrebare? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 23 Aug 2006, 08:58) ... numara cate Renault 19 sau Laguna 1 mai vezi pe strazi... nu iti ridica niste semne de intrebare???? Dom' cristirenault, hai dom'le prin Jermanica un pic sa vezi pe acilea, in patria lu' masinile nemtestile pe care le lauzi matale, cp si altii, cate R19 si Laguna 1 mai circula ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
Parere personala: am mers cu Opel Astra Clasic pe benzina, cumparat de 1 luna. Pur si simplu nu mi-au placut: antifonarea (am Clio pe motorina iar zgomotul in habitaclu era la fel - l-am remarcat la demaraje, accelerari), finisajele la bord (plasticele si in general look-ul mi s-a parut vechi de acum 5 ani), pozitia soferului, a volanului cam incomode, comportamentul pe sosea (franare, accelerare, viraje in trafic, unde Clio este net superior). La aceasi suma de bani ma bucur ca am luat Clio, chiar si Symbol Authetique.
|
--------------------
Dacia
1310 break
- GL
1998
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Vio are dreptate...Renault 19 a fost foarte bine vanduta in Germania. O masina intr-adevar reusita. A mea are peste 150000km si merge foarte bine. Motorul 1,4e a fost unul dintre cele mai bune la vremea lui.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Circula inca foarte multe R19, mai ales din cele cu face-lift, dar nu numai... Am impresia ca alea au fost timpuri foarte bune pentru Renault in Germania - toate pe care le vad (ca si Clio-urile cam din aceeasi perioada) au pe parbrizul spate un abtibild cu "Renault - marca de import Nr. 1 in Germania", probabil au castigat ceva titlu din asta...
De asemenea, pe segmentul masinilor mici ceva mai vechi (cu soferi mai ales femei si fete), Clio I si II si cu Twingo par a fi foarte bine pozitionate, la concurenta cu Polo si Corsa, si asta spune mult, fiindca vorbim de Germania totusi... C'mon, guys, cumparatorii auto germani sunt printre cei mai pretentiosi si informati din Europa... doar nu le-o fi cumparat sau le-or cumpara orbeste, din prostie... |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
QUOTE(Vio @ 23 Aug 2006, 15:34) C'mon, guys, cumparatorii auto germani sunt printre cei mai pretentiosi si informati din Europa... doar nu le-o fi cumparat sau le-or cumpara orbeste, din prostie... Nu din prostie ca din saracie, daca aveau bani luau altceva. Nu are rost sa vinzi aici gogosi ca toti cei ce cumpara R. in germania sunt niste pretentiosi plini de bani, niste filfizoni care iau R. datorita calitatior acestei marci. QUOTE(cj98czh @ 23 Aug 2006, 16:05) CP, bine ca tu esti bogat si o duci bine, noi astialalti ce sa facem...nu putem fi toti ca tine..... Eu nu am pomenit nimica despre cum o duc eu, bine sau rau, dar e clar ca cine cumpara R. nu il ia de bogat ce e. Unde aberez? |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu te-ai gandit nici o clipa ca poate sa cumpere cineva renault pentru ca efectiv ii place masina?????
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Vio |
![]()
|
QUOTE(cp @ 23 Aug 2006, 15:03) Nu din prostie ca din saracie, daca aveau bani luau altceva. Nu are rost sa vinzi aici gogosi ca toti cei ce cumpara R. in germania sunt niste pretentiosi plini de bani, niste filfizoni care iau R. datorita calitatior acestei marci. He, he... ma miram eu sa nu sara "opozitia"... ![]() Dom' cp, daca nu pricepi ce am spus, mai bine las-o... Am spus ca Reno se vinde totusi bine pe o piata renumita pentru selectivitatea ei (TOTI sunt pretentiosi aici cand e vorba de ceea ce primesc pe banul dat), nu stiu sa iti spun exact de ce le cumpara filfizonii, cum zici matale, da' vad cu ochii mei cum le cumpara... dupa in total cam 3 ani traiti intre nemti, poti sa iti spun ceva cu certitudine despre ei: neamtul nu da banii cu una cu doua, oricat de multi sau putini ar avea... se cearta si pentru 10 centi, acolo unde noua romanilor ne-ar fi rusine sa ii mai cerem inapoi... Si mai spuneam un lucru pe care nu l-ai priceput: nici diferenta de pret fata de VW sau Opel nu e asa de mare ca in Ro, si totusi Reno se vinde bine, chiar neavand un argument asa de puternic al pretului... Alta e diferenta: aici cumpararea unei masini nu e acea manifestare de snobism ca in Romania: fiecare isi cumpara masina in functie de necesitati si de o lista de criterii relevante pentru el, aici masina e un obiect utilitar si nu o prelungire de metal a ego-ului (sau a altceva... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Atunci cand cumperi un Renault nou nu poti spune ca esti sarac si nu ai ce manca si stai prin parcuri.Am venit din Austria si pot spune ca am vazut ca austriacul este mare amator de masini japoneze si coreene oare de ce? Sunt ieftine si au garantii mai mari decat dau nemtii la masinile lor,ca altfel nu intrau pe piata! Si de aici ce concluzie sa tragem ca si austriecii sunt mai saraci decat noi care am cumparat Renault?Sa fim seriosi!Masinile germene au ramas un mit si atat! Inainte sa ma decid la ce masina sa cumpar am fost si la Wolkswagen am vazut un Golf care sare binisor de 17000 DDP si avea dotari jumatate pe cate am la Renault si la sfarsit dupa ce am mai intrebat ceva despre masina ma intreaba reprezentantu lor de vanzari daca vreau si roara de rezerva?????? Ca stiti mai costa 50 de Euro,am multumit frumos si am plecat asa ca mai lasane cu masinile nemtesti ca nu dau 2 bani pe ele tancuri ceva mai finistate facute sa tina mult!
Un mic exemplu! Asa a pierdut si Hitler razboiul face tancuri care sa reziste mii de Km si la primii 10Km erau scoase din lupta<rusii au avut tancuri rudimentare dar le faceu mai repede si au castigat razboiul. Sau vrei sa tii masina 10 ani si sa faci 500.000Km cu ea????????? Eu nu! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Celor care strigati in gura mare "MODERATORIIII .. se audee ??" si alte asemenea "strigaturi" le recomand sa utilizeze cu incredere butonul REPORT care exista sub fiecare mesaj de pe acest forum. Sa nu aveti pretentia ca moderatorii sa citeasca tot forumul ca sa gaseasca greseli.
Domnul CP are warn + 10% si o suspendare de 2 zile ca sa se relaxeze in ceea ce priveste jignirea altor membri ai acestui forum. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu unul cred ca pretul face masina si implicit calitatea.Daca toate masinile ar avea accelasi pret si acceleasi dotari atunci sa vezi chin pe capul cumparatorului.Asa ca de obicei eu zic ca optam pentru o masina sau alta atat ca ne tine patura, si pentru banii care-i dam avem un anumit nivel de calitate.Cu siguranta multi din cei care si-au luat un Renault s-au orientat dupa portofel pentru ca daca ar fi avut bani mai multi ar fi fugit la concurenta.Asa ca fiti multumiti cu ce aveti si lasa-ti la o parte disputele inutile.
![]() |
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu m-am decis la masina pe care o am in prezent in 2 saptamani.
M-am uitat in portmoneu (a se citi cont) si mi-am impus un buget. In cazul meu a fost de 15K euro. M-am plimbat pe la diversi dealeri auto si am facut drive-test cu diverse masini care sa se incadreze in acest buget. Am ales Renault ... de ce ? .. pentru confort si dotari .. nu m-am uitat la fiabilitatea mecanica sau alte cele pentru ca in general fierul se repara. Acum, dupa un an si ceva de la achizitionare , ma uit in urma si nu regret alegerea facuta ... Daca as fi avut cu 5000 de euro in plus as fi optat cel mai probabil ptr o laguna2 face-lift ... mi se pare o masina superba ... Si spun ce as fi ales in cazul unui buget mai mare ca sa le arat unora ca nu mi-as fi luat o masina nemteasca (desi se gasesc destule in pretul asta) pentru ca pur si simplu IMI PLACE SENZATIA DINTR-UN RENAULT. Dar .. na ... unii nu pot trai daca nu conduc ceva nemtesc .. indiferent cat de bun sau prost e acel ceva ... se cheama snobism parca. Later edit: Un lucru e clar .. cel putin din statistici reiese ca masinile nemtesti sunt, in general, mai fiabile ca cele frantuzesti. Insa, tot din statistici reiese ca in aceeasi gama de pret, masinile frantuzesti sunt mai frumoase si mai confortabile decat cele nemtesti .... Tot ce ramane este sa se intrebe fiecare ce vrea .. confort sau fiabiliate ? E adevarat .. sunt masini (de ambele parti) care ofera si confort si design si fiabilitate .. dar deja discutam de alte game de pret ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am mai zis asta prin ceva topici unde domnul cp era mare comentator: sunt chiar curios sa vad exemple concrete unde Laguna 2.2 e mai prejos decat O2 (de fapt unde O2 este atata de fantastica incat e peste L2.2 cu mult). O fi O2 mare, dar atata.
A vazut cineva scaunele? Pai sa vada ce scaune sunt in Laguna. Bordul? Nu prea exista comparatie, cel de pe Laguna arata ... mult mai bine. Plasticele? Ha, ha, sunt cel putin la fel, daca nu chiar mai placute la Laguna. Altceva? Motoare - nu avem ce povesti. Tren de rulare - da, O2 are punte spate independenta, un plus aici, nu ca ar conta la drumurile noastre. Locurile din spate? Pai O2 e tot Golf, pe cand Laguna are chiar loc in spate (si o bancheta mult mai comfortabila si mai bine profilata). A, da, unde sta mai bine O2 - la portbagaj. Aici e clar, O2 are un avantaj major - insa cu ce pret? Acela ca stai cu genunchii la gura in spate. Si fundul masinii e atat de masiv incat ... nu comentez aspectul. Siguranta? Nu avem ce comenta, Laguna e momentan printre cele mai sigure masini ale clasei sale, pe cand O2 nu a reusit sa treaca inca de 4 stele.... Altceva? Concret, nu aberatii ca O2 e masina germana si Laguna e asa vai de capul ei. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cri, du-te in showroom si apoi da-ti cu parerea.
Am mers cu O2 2.0 TDi Elegance. O mai zic odata, este PESTE Laguna II. Nu mai vorbiti fara sa cunoasteti despre ce e vorba in propozitie. E normal sa fie asa; generatie mai noua. Nu e nici o conspiratie impotriva Renault-ului asa ca relaxati-va. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ma bag si eu in discutie, probabil nu chiar "pe subiect".
Dupa mine sunt bune si unele, si altele. Sunt masini dupa buzunarul si obsesia fiecaruia. Recunosc ca eu am o singura problema cu Skoda... ma plictisesc in ea! Fara gluma, dupa doua-trei ore incep sa dau pe-afara, trebuie sa ma opresc sa mai iau aer. Design-ul mi se pare lipsit de inspiratie, pe cand la Renault... e altceva! Cred ca si asocierea plasticelor este de vina, in Skoda senzatia de "prea mult plastic" este mult mai puternica (vorbim de masini cu nivel de echipare normal, nu Laurin & Klement/Luxe Privilege). Pot sa fie plasticele alea super bine imbinate, daca designul este "plat", degeaba... Iar la ergonomie, nu m-au dat pe spate (desi credeam ca, in comparatie cu Renault, stau cu doua etaje mai sus...). Iar ca o mentiune pentru motoare, cele de pe Skoda (alea diesel) sunt cam brutale si cam zgomotoase. Prefer finetea si silentiozitatea unui dCi, chiar daca tine mai putin... ![]() Va rog sa nu dati cu VAG-parul... Multumesc! |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(AND @ 23 Aug 2006, 23:32) Cri, du-te in showroom si apoi da-ti cu parerea. Am mers cu O2 2.0 TDi Elegance. O mai zic odata, este PESTE Laguna II. Nu mai vorbiti fara sa cunoasteti despre ce e vorba in propozitie. E normal sa fie asa; generatie mai noua. Nu e nici o conspiratie impotriva Renault-ului asa ca relaxati-va. Sicer le-am condus pe amandoua.....si ca si tinuta de drum si interior Octavia este cu mult sub laguna la ce vrei tu.... O persoana de 1,85 sta in spate cu picioarele la gura, parca esti in vechile dacii..... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
A propos de spatiul pe bancheta din spate - in Megane se sta ca in Mercedes. Si aici nu vorbesc prostii- I've been there... La modul ca la 1,80m stai foarte comod.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 24 Aug 2006, 08:40) Sicer le-am condus pe amandoua.....si ca si tinuta de drum si interior Octavia este cu mult sub laguna la ce vrei tu.... O persoana de 1,85 sta in spate cu picioarele la gura, parca esti in vechile dacii..... La preturi, siguranta si performante...e Octavia e superioara. La confort, conduita pe sosea si calitate... e superioara Laguna. N-o spun eu, o spun testele. |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cum poti sa spui ca la siguranta este superioara Octavia cand s-a chinuit sa obtina 4 stele la testele NCAP pe cand Laguna are 5 din momentul aparitiei???
La preturi superioara?????? intra te rog si fa-ti o configiratie pe site-ul Skoda si dupa aceea intra pe renault si fa o configuraie asemanatoare.....vezi unde este superioritatea..... Ce este superior la Octavia fata de Laguna este noul motor TDI de 140 cp si asta numai in Romania pt. ca aici nu se vinde inca noul dCi care este la performante cu mult peste 2000cmc la VAG. Sincer cel mai bine mi s-ar parea o comparatie Megane -Ocatavia 2 pt. ca Laguna este in alta clasa si nu prea ai ce sa compari.... This post has been edited by cj98czh: 24 Aug 2006, 08:13 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
intra aici si convinge-te
http://www.autojournal.fr/essais&p=faceafa...1256EFB0057FBB9 Motoru Renault e mai bun decat VAG. VAG pune piese ieftine...spre ex turbina de pe VAG, e facuta in Romania. Renault are Common Rail...adica rampa comuna...o singura pompa. VAG are cate o pompa in parte pt injectoare....de-aia e mai zgomotos. |
--------------------
-
-
-
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Doamne..cati indoctrinati care vorbesc din vise!!
![]() Este de rau daca..s-a ajuns la comparatii BMW vs Renault, de aici se poate vedea cu usurinta tendintele de "fanatism"! This post has been edited by Havoc: 24 Aug 2006, 09:17 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(AND @ 23 Aug 2006, 23:32) Cri, du-te in showroom si apoi da-ti cu parerea. Am mers cu O2 2.0 TDi Elegance. O mai zic odata, este PESTE Laguna II. Nu mai vorbiti fara sa cunoasteti despre ce e vorba in propozitie. E normal sa fie asa; generatie mai noua. Nu e nici o conspiratie impotriva Renault-ului asa ca relaxati-va. Pai am cam fost in showroom la Skoda, si am studiat masina. Si oricat ar vrea unii sa zica, nu este O2 peste L2.2. Cel putin eu nu am gasit diferenta asta evidenta de care zic unii. Nu am condus 2.0TDI, ci 1.9TDI, care este cel putin slabut, masina avea suspensii de drumuri grele, si se lasa in curbe exact ca o barca. Asa merge si Megane-ul pe care il mai am. Am condus Passat 2.0TDI in schimb, cel nou. Pe langa faptul ca nu incap in scaunele din fata, de noua in masina scartaia planseul de deasupra scaunelor spate si ceva prin bord. Nu spun ca dupa nici 50 de mii de km, s-au schimbat la masina cutia de viteze, ambreiajul, volanta, si 2 !!!! turbine. Deci stiu ce vorbesc. Inca o data zic, cei care sustin sus si tare O2, dati exemple concrete, nu mai veniti cu povesti din astea ca le stiti pe toate. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Havoc @ 24 Aug 2006, 10:15) Doamne..cati indoctrinati care vorbesc din vise!! ![]() Este de rau daca..s-a ajuns la comparatii BMW vs Renault, de aici se poate vedea cu usurinta tendintele de "fanatism"! BMW nu e VAG...nici nu mi-as permite sa compar Renault cu BMW. Dar as considera greseala enorma confundarea VAG cu BMW. Diferenta de la Cer la Pamant. ![]() This post has been edited by andu911: 24 Aug 2006, 09:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
Probabil n-au pus mana pe vreun BMW...sau "e acrii". Dar dintre marcile germane, Renault concureaza cu VW, Opel si Ford si Skoda si eventual Seat...daca le consideram tot germane.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:17 |