Un Megane...SUV?, Sfaturi de la cunoscatori. Astept...
![]() ![]() ![]() |
Un Megane...SUV?, Sfaturi de la cunoscatori. Astept...
FISICHELU |
![]() ![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai deocamdata,singurul lucru pe care putem sa-l facem este sa asteptam!
Mi se pare mie sau Rx4 nu prea a avut succes?Daca asa e,s-ar putea sa nu vedem prea curand asa ceva! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Mie si RX4 mi s-a parut dragalas. Era suficient de mic ca sa te poti invarti cu el prin oras, dar si suficient de sporty ca sa o iei hai-hui pe dealuri! Realitatea este ca Renault nu prea are istoric 4X4, si asta sa fi fost un impediment... Oricum, daca ar aparea un Megane SUV, m-ar cuceri!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
cu RX4 au incercat si ei sa vada ce si cat le poate pielea! probabil au tras ceva concluzii si acum urmeaza sa lanseze in vitorul apropiat (1-2 ani) un SUV total nou, o clasa aparte, nu un Megane modicicat genetic
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Daca ar lua de la Egeus macar caroseria!... Ca oricum, ce e inauntru este deja SF...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Megane SUV mi se pare o idee nepotrivita...si eu cred ca vor face un SUV veritabil..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as vrea un Megane Estate putin inaltat si cu tractiune integrala, ceva a la Subaru Forester, cred ca asta ar fi o masina super tare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da,dar din pacate sigur nu o sa vedem asa ceva!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ne luam Logan Steppe
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:39 |