Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

accident si dezamagirea de dupa, asa'i la noi la romani sau in tenis

sagetator
post 3 Mar 2006, 22:21
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: O R A D E A

Asta cu asteptarea la Renault e cronica se pare pe toate planurile...

Eu de exemplu astept sa vina amarata aia de alarma de 30 de zile !!!! In data de 31 ian. 2006 le-am dat comanda si mi-au spus ca intr-o saptamana sa vin sa mi-o monteze. Mi-au facut programare. Am mers, dar degeaba. Am mai mers peste inca o saptamana. Mi-au spus ca ma suna ei. P**a ! mad.gif

Apoi daca pt. o amarata de alarma astept deja de 30 de zile, ce sa mai vorbim de piese?

Ordinari!

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TRANCA
post 3 Mar 2006, 22:57
Post #32

Membru autentic

From: IALOMITA

Fratilor, da tot patitu'i priceput...am prins un caine pe drum la Garoafa pe langa Focsani...trosc bara si radiatorul fata, cica de aer...si la Focsani am rezolvat-o in trei zile tot...vopsit si tot tacamul...service ca-n occident...e ca noua. Revizia acolo ma duc s-o fac, e si mai liber si poti sa stai sa vezi ce face la masina.
Vad ca poate sa fie la unii si mai rau, asa ca acu zic ca am avut noroc ca n-a fost in alta parte.

Liviu

--------------------
A FOST RENAULT MEGANE II SEDAN 2004 1.5 dCi
Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
+
Fanu
post 4 Mar 2006, 08:30
Post #33

Membru

From: Bucuresti

Vodafone, cred ca e recomandabil sa-ti iei masina de acolo si sa o duci la un alt service.
Eu am patit-o mult mai rau ca tine cu accidentul si situatia a fost cu totul alta.

Miercuri dimineata (zapaceala de pe 1 martie) a trebuit sa evit un bou pe autostrada, era super zapada, s-a rasucit Megane-ul, a lovit parapetul si s-a mai rasucit un pic. Rezultat: bara fata rupta/smulsa, faruri pa, proiectoare pa, aripa stg. fata sparta si ornamentul blocat intre pasaj si anvelopa. N-a atins motorul, masina ar fi mers... dar harjaia aripa de roata. In 1 ora juma a venit Serus - Renault Asistenta (eram aproape de Pitesti), a dus masina in service. Intre timp deja reglasem actele cu Politia rutiera. Asigurarea a facut constatarea la service. Saptamana viitoare e gata masina.

Ca idee:
Imag001.jpg ( Size: 60.03k ) Number of downloads: 189

--------------------
Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
+
Solon
post 8 Mar 2006, 13:38
Post #34

Membru autentic

Sau miscat bine,nimic de zis!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
amp
post 9 Mar 2006, 22:53
Post #35

AMP

From: P I T E S T I

Eu am reusit sa stau 2 luni jumate sa-mi repar masina (un clio). Primele piese au venit dupa 3 saptamani, apoi a venit craciunu. Bag masina in service si pe fiecare saptamana mai descopereau cate o piesa care venea in 7 zile... si tot asa timp de inca o luna. Am crezut ca o iau razna. Dupa ce am luat-o de la ei a trebuit sa schimb si bateria ca se terminase tot dupa o luna de stat in curtea service-ului pe gerurile care au fost. Culmea e ca la inceput omu de la receptie mai era si tare in clantza... de parca aveam eu vreo vina.... sad.gif
Era mai bine cand aveam cielo, orice patea masina in maxim 2 zile era gata.

--------------------
Renault Laguna II Privilege 1.9dci - AGxxAMP 120CP Dec.2001
+
madmax1
post 27 Mar 2006, 15:53
Post #36

Membru incepator

From: bucharest

salut. se poate si mai rau. eu am comandat la meridian vest (nu merita scris cu majuscule) o emblema renault pentru un scenic din decembrie 2005. mi-au zis ca ma suna ei. au trecut trei luni wink.gif as fi tampit sa ma gandesc ca ei chiar au comandat emblema respectiva. toate experientele de pana acum cu meridian vest sunt tragi-comice. cred ca daca mai ajung vreodata acolo fac infarct. sa aveti bafta.

--------------------
renault clio bicorp 2003
+
nacht
post 30 Mar 2006, 14:42
Post #37

F U H R E R

Eu nu imi explic de unde dreq scot astia de la service-urile renault termenele astea de saptamani si luni de zile pt piese.
Cand am patit eu necazul in decembrie, am mers la un service (non-renault) si in 3 zile a fost gata: schimbat bara fata, aripa stanga+vopsit toate astea.
Niste imbecili dealerii astia renault.

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
reno-cstavaru
post 2 Apr 2006, 16:23
Post #38

Membru incepator

In legatura cu accidentul imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Stiu cum este sa lovesti masina pentru care ai dat o groaza de bani. Nu am avut inca probleme cu Megane-ul, dar am lovit Dacia la care tineam foarte mult (nu mi-a dat unul prioritate) la cateva luni dupa ce bagasem in ea 120 de milioane sa o renovez. Deja a inceput sa sara vopseaua de pe piesele vopsite la LatinEfe, cu toate ca il auzeam pe tinichigiul de acolo ca ce naspa mi-a vopsit-o precedentul...ce dobitoc, macar de n-ar mai fi vorbit.

Astia de la service-urile autorizate isi permit sa se poarte ca niste dobitoci, pentru ca in general la ei vin oamenii pentru orice problema cu asigurari, revizii, si nu la service-uri particulare. Unii particulari se lupta sa-si faca un renume. Ceilalti se lupta sa scape de el...

Eu nu inteleg alta chestie: De ce nu-si fac si ei niste stocuri de piese, ca nu mor daca au si ei blocate 2 miliarde in piese pe stoc. Daca Megane-ul e foarte vandut, sa tina frate piese de Megane in stoc. Oricum managementul stocurilor e o chestiune destul de dificila, nu e pentru incompetentii de la service-urile astea.

Pentru a tine costurile mici, nu fac nici cel mai mic efort sa imbunatateasca timpii de asteptare. De fapt, probabil ca cei mai multi dintre ei asteapta spaga. Sper sa se instituie si la romani pana la urma obiceiul de a nu mai da spaga, si sa prinda si romanii tupeul pe care-l au americanii in chestii de-astea. Si mai sper ca OPC-ul asta chiar sa aiba un rol intr-o zi...

Prea multe sperante.

--------------------
Renault Megane II 1.6 2005, Sedan
Megane II Sedan 1.6 Privilege
+
siporazvan
post 17 Apr 2006, 09:38
Post #39

Membru

Am patit-o si eu! Dar rau de tot! Nu eram obosit, baut sau fortat sa gresesc in vreun fel. Iar din cauza prostiei mele era sa lovesc si trei pietoni... Pe scurt, pe ploaia de ieri seara, am luat curba de pe Strada Orhideelor in dreptul clubului Bavaria, directia spre Splai si am pierdut pentru moment aderenta. In fata pe trecere traversau 3 pietoni. AU avut si AM avut zile! Am crezut ca nu mai pot sa-i evit si am din cauza panicii am apasat o data cu ambreiajul tot acceleratia in loc de frana. Nu realizez nici acum cum am reusit sa-i evit dar am intrat peste bordura pe trotuar, in dreapta printr-un gard inalt de plasa. Tot acest timp nu am reusit sa apas frana. Apoi am evitat ca prin minune doi copaci din fata si am trecut razant printre copaci si un stalp de beton iesind in stanga pa strada tot prin gardul de plasa. Am reusit sa apas frana si am oprit. Infernal, si acum tremur cand scriu. Habar nu am ce viteza aveam, stiu doar ca eram in a treia... Acum vreau sa o bag in service pe CASCO - Serus sau Dab. Cred ca voi avea de asteptat mult si bine la ce avarii are: capota indoita, glila radiator, scut portiere, faruri, oglinda dreapta parbriz, etc. Dar asta conteaza mai putin. Cred ca am vazut moartea cu ochii (si a mea si a pietonilor totodata). Multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat doar atat! Atentie marita si Doamne fereste sa treceti prin ce am trecut eu!

--------------------
renault symbol 1.5dci 82c.p. 2005 Dynamique
Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
+
claus
post 17 Apr 2006, 11:50
Post #40

private spice

wow.. nasol moment.. in principiu, bine ca ai scapat fara sa lovesti pietonii..
si, ca sfat.. mergi la dab.. ca la serus astepti muuuuult si bine smile.gif

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
MiB
post 21 Apr 2006, 11:14
Post #41

Membru incepator

Oameni buni, NU MAI DATI SPAGA ca asa se invata astia. E de ajuns unu sa dea ca restu trebuie sa dea si ei dupaia. Eu am avut o problema mult mai mica decit a voastra, un bou pe timisoara-arad a intrat in depasire fara sa ii pese ca mai veneam si eu pe acolo din sens invers, am iesit cit se putea in dreapta (zbura pietrisu in spate la la formual 1) dar mi-a lovit oglinda de la sofer. Mers la service la autoeuropa, povestea am auzit-o de la voi 7 zile, ok, se vedea pe nenea ala ca voia sa bea si el o bere dar nu i-am dat nimic in schimb am facut alceva, peste 7 zile cind am venit cu hirtiile de la asigurare si militie sa imi puna oglinda si geamul (se zgiriase de la oblinda) am venit tras la 4 ace. In 2 ore m-am intors si am luat masina. Au incercat ei ceva de genul "sunteti multumit?" "va mai putem ajuta cu ceva?" dar nici un capat de ata nu le-am dat.

Acuma ma duc iara pt o problema minora si sa comenteze numai careva ca sa vezi show, cred ca auziti de mine si la televizor daca comenteaza careva ceva.

In final va doresc cit mai putine evenimente si incercati sa fiti cit mai atenti , lasati masinile parcate intr-un loc cit ma departe de probleme (viraj strins, jeepuri, daci rablagite) chiar daca e mai mult de mers pe jos, merita.

--------------------
Renault Megane Estate 2005 1.5 DCI
Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 22:36
Dacia