De unde cumparati anvelope, De preferinta Goodyear
![]() ![]() ![]() |
De unde cumparati anvelope, De preferinta Goodyear
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand aveam Dacia 1310 aveam cauciucuri Montana, pe Matiz am avut 60000km(Hankook) si iarna doua Debica Frigo pe fata, pe Megane Classic 65000km(Pirelli P600) si iarna tot ceva Pirelli(nu mai stiu exact), pe Megane II cauciucurile din fabrica si iarna Sava Eskimo S3. Toate cauciucurile mi s-au parut bune, nu am derapat si nu am pierdut controlul niciodata, le schimb dupa 60000-65000 km si iau tot ce avea masina pe ea deoarece rezerva o am noua si vreau sa am toate cauciucurile la fel.
Cel putin asa am facut pana acum. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pirelli gasesti la Cefin sau Pneurom.
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit la "Depozitul de anvelope" de pe Calea Floreasca (de la Spitalul de Urgenta inspre Floreasca) si Conti EcoContact si Conti EcoContact 3, modelul mai nou. Cica primul oricum nu se mai fabrica deci nu va mai fi de gasit. Intrebare: are cineva Conti Eco Contact 3 si sa fi rulat cu ele? Cum sunt? Banuiesc ca sunt si ele bune, eu am fost multumit de ale mele, dar am zis sa intreb si eu ca sa ma aflu-n treaba si sa nu zic ca nu m-am interesat inainte sa dau niste bani... Intre timp mai citesc pe net, maine tre sa trec la anvelopele de vara si trebuie sa iau decizia.
Dar Conti Premium Contact 2? Merita diferenta de bani? later edit: am uitat sa zic, deh, oboseala: Conti Eco Contact costa aprox. 300 RON / bucata, ambele variante. Premium Contact 2 e mai scump, cred ca min. 100 RON la dimensiunile mele. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Au promotie la IPSO Service roti din Baneasa, am luat gume pt Megane cu 200 RON bucata, Dunlop SP Sport 01, aceleasi pe care anul trecut am dat spre 300 RON bucata pentru R 21...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
padre |
![]()
|
Mi-am luat ieri 2 anvelope Continental ContiEcoContact 3 pe care le-am montat pe puntea fatza. Pe spate au ramas celelalte ContiEcoContact - modelul mai vechi - dar anvelopele sunt noi. Profilurile sunt foarte asemanatoare, masina se comporta f bine, anvelopele sunt super.
Recomand Depozitul de anvelope - au lucrat f repede si curat - la sfarsit mi-au pus anvelopele de iarna in saci de plastic - serviciu complet. Multumit de ei. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Am luat si eu ieri pt Laguna din dotare 2 Continental ProContact (facute in Franta) de 205 / 55 / R16. Au fost 309 RON bucata, cu montaj si echilibrare, total 670 RON.
Le-am luat de la un mic magazin (cu vulcanizare) de pe Titulescu, vizavi de spitalul Filantropia. Au cele mai bune preturi din tot ce am cautat eu. Ca exemplu, anvelope Continental Premium Contact 1 pe dimensiunea de mai sus sunt 375 RON. Ei spun ca ar aduce numai din vest. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Orice, dar ORICE veti face, nu mergeti la SAMA pt schimb cauciucuri!!!
![]() Azi am facut trecerea cauciucuri iarna - vara, am cumparat cauciucuri noi ( Matador, 195/65/15, 170 RON bucata - pret pentru prieteni) si am oprit la prima vulcanizare...intamplarea a facut sa fie SAMA Partea trista si prostia mea, recunosc, a fost sa nu intreb cat costa schimbul cu tot cu echilibrare...rezultatul? O factura de 160 RON!!!!!! ![]() Am gresit si nu am intrebat cat costa pentru ca in decembrie, operatiunea similara, trecerea vara - iarna, m-a costat (e drept, in prahova) 50 RON cu tot cu spaga! ![]() ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Valisor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 May 05 ![]() |
Este un magazin special de cauciucuri, dupa Otopeni, cand mergi spre Ploiesti pe dreapta, imediat dupa podul care se construieste acum, si unde au preturi bune, aduc cauciucuri la comanda si au montaj si echilibrat gratuit. Apropo, in cauciucuri baga azot, nu aer.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:22 |