Laguna 1 phase 2 1.6 sau Megane 1, ce sa-mi iau ?
![]() ![]() ![]() |
Laguna 1 phase 2 1.6 sau Megane 1, ce sa-mi iau ?
blling_blling2005 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1998
- bz-04-zpd
|
|||
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Laguna, ai mai multe dotari, o fabricatie mai ingrijita, mai mult spatiu si stabilitate mai buna.
Alege Megane daca masina are un rulaj considerabil mia mic. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
La Laguna pe langa avantajele prezentate mai sus ai consum mai mare , costuri de intretinere relativ mai ridicate (asigurare, piese schimb..).
Acum depinde si ce bani ai si ce masina gasesti. Da mai multe detalii cam ce ai vrea de la masina... si ce bani ai. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
In aceleasi conditii Laguna CLAR. Dezavantajele enumerate sunt fictive: poate doar la Casco sa iti bage o prima mai mare desi nu cred (sau nesemnificativ). In rest, piesele sunt relativ la aceleasi preturi. Daca vrei verifica treaba asta. Mai ales consumabilele sunt EXACT la aceleasi preturi.
Diferente ar fi doar la consum: 0.5 L/100 km. Acum, tu sti ce preferi. Personal, consider ca diferenta de consum este pe deplin acoperita de diferenta dintre cele 2 clase. |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:31 |