Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum se schimba piesele in garantie?, cum fac dealer-ii?

coocky
post 23 Feb 2006, 18:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

In urma unei discutii cu cineva, am devenit curios...

Care este politica de schimbare a pieselor pe garantie de catre dealer-i?

sa va spun cele 2 pareri:
1) Renault Romania vinde piesa la dealer..., acesta eventual o tine pe stoc(desi stim cu totii ca nu prea e cazul smile.gif )
Cand ma duc eu cu o problema, dealer-ul identifica piesa, cere acordul RR de a o schimba pe garantie, apoi ti-o schimba, face un deviz/factura, continand si manopera, dupa care trimite deviz-ul/factura la RR, care ii deconteaza contravaloarea facturii.

2) Eu am o problema, ma duc la dealer, face constatarea, cere acordul RR de a chimba piesa pe garantie, dupa care cere piesa, face deviz/factura cu manopera si o trimite la RR care o deconteaza.

Voi ce ziceti? (sper ca zilele astea sa ajung si pe la dealer, pentru a auzi si versiunea oficiala...)

--------------------
Renault Megane II 2004
Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 23 Feb 2006, 18:26
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

2..cred eu

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
cornel_t
post 23 Feb 2006, 19:49
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

E cate un pic din ambele variante. Se face constatarea la un service autorizat, se constata defectul, daca exista piesa respectiva pe stoc SI valoarea ei nu depaseste 300 Euro (asta e mai nou ca inainte era ceva de genul 400 RON) se schimba piesa, daca nu exista piesa si / sau se depasesc 300 Euro se escaladeaza cu constatarea la Renault RO care decide daca o schimba, daca DA Renault trimite piesa la service si esti sunat sa te prezinti pt schimbare.
E posibil sa mai existe si alte variante sau mai bine zis adaugiri la ce am zis eu din propie experienta.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 08:37
Dacia