Noua optiune Logan: airbag-uri laterale!, Un pret de 200 de euro!
![]() ![]() ![]() |
Noua optiune Logan: airbag-uri laterale!, Un pret de 200 de euro!
Angelescu Cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
'eftine!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
Intrebare intrebatoare,se pot monta si pe modelele vechi,binenteles cu tot cu scaune,si care ar fi pretul atunci?
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
pretul ar fii foarte mare...piese si manopera...intr-adevar siguranta e importanta...
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
2000E probabil...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
O politica de marketing dezastruoasa. Ar trebui s-o numeasca "cresterea sigurantei in salturi". Peste patru luni vor introduce usi ranforsate, peste alte trei luni airbaguri perdea si peste inca patru luni sistemul ESP. Si noi ne vom intreba aici cat ne va costa sa schimbam usile, sa instalam noile airbaguri si sa schimbam trenul de rulare sau CB-ul. Au vazut ca le scad vanzarile si s-au gandit sa mai scoata in disperare carti din maneca. Aiuritor.
This post has been edited by Sorinator: 7 Feb 2007, 21:30 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu totusi ma intreb cum nu sau gandit sa puna roata de rezerva ca optional,upsss mai bine tac si nu le mai dau idei,ca am auzit ca mai citesc pe aci
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
"Știrea!" e veche de 1 bucată lună.
Airbaguriel laterale se vînd numai cu ABS |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg de la voi ca Logan este singura masina care evolueaza si pe considerente de marketing? Sa le fie rusine celor care nu ofera echipari complete, preferabil la preturi de favoare. Ce spuneti de calculatoare "Vista ready" vandute acum doi ani? Ati vazut asa ceva? Ca doar specificatiile erau cat de cat cunoscute.
Multi cumparatori de Logan vad in aceasta achizitie o investitie pe termen mediu sau lung. Este in natura umana sa apara astfel de frustrari dar puneti-va si in situatia celuilalt. Bag mana in foc ca ati proceda similar pentru a va mentine un produs "tanar", "proapat", "atractiv". Ati vazut ce diferenta mare este la bordul Megane 2 generatia a doua fata de prima? Si ce sa fac acum, sa ma plang ca am luat plasa, ca dupa numai un an a iesit un bord mai "misto" dupa care imi curg balele ....etc.? |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Totusi e vb de siguranta aici!Astia din preferance,laureate sau chiar ambiance nu merita un grad mai ridicat de siguranta daca si-l permit financiar?Asta e problema...La MCV de 1,4 si 1,5 dci sunt mai scazute sansele unui impact lateral?Nu mi se pare normal sa nu poti sa pui pe fiecare varianta air-bag lateral sau chiar abs!
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
vor sa trimita clientu' spre versiunea de motoare mai putin vandute...
asta era ideea.... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
cosmin19871 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Yup! pai nu scoate ochiu cumparatorului cu alea 2 airbag-uri in plus? dar daca tot te bazezi pe o siguranta sporita, ia nene si un motor mai puternic.
![]() Lasand gluma la o parte, astia de la renault nu fac altceva decat sa isi vanda marfa. Cum? vedeti f bine! si sa nu imi spuna cineva ca nu da rezultate, ca nu il cred! Off-topic: am schimbat luna trecuta placutele de frana de la logan...la adras (niste infecti!!!) si m-a costat 330 RON. Mi se pare enorm! Si sunt aproape sigur ca asta este politica lor: "Cumpara acum, <eftin si bun>, ca in 5 ani de zile ne dai diferenta de pret pana la un megane II " ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
- B 57 XXX
Laureate 2005
|
|
skocsis |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 14 January 07 From: Iasi, RO, EU ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN MCV
- IS-09-KLD
2006 Laureate 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 22:10 |