schimbare arcuri fata in garantie
![]() ![]() ![]() |
schimbare arcuri fata in garantie
Agglutina |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 30 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Bicorp, 1.5 dCi, 80 CP, rosu
Pack Authentique + proiectoare ceata si CD |
|||
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
un coleg de serviciu care are un megane din septembrie-octombrie 2004 a primit aceeasi scrisoare...
o fi vreun lot in care si-au dat seama ca e ceva in neregula cu amortizoarele. eu am masina din iulie 2004 dar nu am primit nici o scrisoare pana acum. |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Agglutina zi-ne si de cind e fabricata/achizitionata masina ... sa stim la ce sa ne asteptam
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Agglutina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 30 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina e cumparata in septembrie 2004.
La service s-au uitat la arcuri, au spus "mda... sunt albastru cu alb, trebuie inlocuite..." O fi ceva hiba la lotul respectiv. Pana acum nu exista simptome ca n-ar fi bune, dar mai stii... This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 15:59 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Data fabricatiei nu o stii?
Ar fi ceva mai clar asupra carui "lot" se refera problema cu arcurile Merci |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Eu le-am schimbat inainte de a veni scrisoarea...
Aveam treaba la Service cu al treilea stop si mi-au spus atunci baietii... Ei zeceau ca nu este nimik doar ca un anumit lot se pare cel care s-a vandut in romania in septembrie-octombrie cu date de fabricare in iulie august... si 2 tipuri de arcuri, combinatie de culori cum zicea si Agglutina, trebuiesc schimbate. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
danuzz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 6 May 04 ![]() |
unde se poate vedea daca-s albastru cu alb.. si a mea e facricata in sept 2004... dar e luata in leasing... nu cred ca ma anunta cei de acolo ca le-a venit scrisoare....
|
-------------------- M II Bicorp, 1.5 dci, 80 CP, xenon, clima
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
s-au uitat la nishte buline colorate de pe arcurile fatza. la mine a vazut simplu nu a fost nevoie sas scoata roata sau sa ridice masina...
poate e mai bine sa te duci "de buna voie si nesilit de nimeni" sa verifice... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Am pus eu o poza intr-un alt topic in care se vad "bulinele" de vopsea pe unul din arcurile spate. Acelasi lucru trebuie cautat si pe arcurile fata.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Agglutina |
![]()
|
QUOTE(danuzz @ Mar 14 2006, 01:24 PM) unde se poate vedea daca-s albastru cu alb.. si a mea e facricata in sept 2004... dar e luata in leasing... nu cred ca ma anunta cei de acolo ca le-a venit scrisoare.... Se poate observa fara sa se ridice masina, daca arcurile sunt curate (trebuie putin bracate rotile) |
|
Agglutina |
![]()
|
Gata, au fost schimbate (cel putin asa sper, pentru ca eu n-am fost de fata...)
|
|
danuzz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 6 May 04 ![]() |
am sunat la Vocea Clientului, ca sa ma asigur ca nu trebuiesc schimbate si la mine [i mi-au spus ca dupa seria pe care le-am dat-o masina nu are nimic... de schimbat. Hartie nu am primit de la ei.. desi masina e faricata in sept 2004
|
-------------------- M II Bicorp, 1.5 dci, 80 CP, xenon, clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:32 |