Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
![]() ![]() ![]() |
Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
meganus_bicorpus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
nu apar filmul cu batman si nu vin sa va povestesc voua cinefili inraiti care-i treaba...dar nu inteleg un lucru:de ce ai vedea un film de genul asta de care ai auzit, stii in general la ce sa te astepti(chiar un film gay ar spune unii, cu ala negru in colanti pentru 2 si 1/2h)si chiar nu iti place,basca dai si bani pe bilete, meniuri la multiflex, si note proaste pe forum, folosind timpul si asa scurt si pretios sa combati un film pe care hai sa fim seriosi si sa recunoastem:nu ti-a placut?!
eu o sa postez si la coltul suparatilor ca tara gazda o doare la basca de batman si il aduce la jumatea lui august!zicea cineva mai devreme...fara prea multe spoilere va rugam!mai sunt si dintr-aia care citesc forumul si nu combat parerea unuia si altuia povestind/contarzicand cu exemple din film |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Va recomand serialul Fear itself. F.f.f.f. bun, gen twilight zone. Pana acum au aparut 7 episoade.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
twingooo Desi spui ca nu tii apararea la batman, cam asta faci, nu poti sa impui oamenilor sa vada numai filme carora le plac si sa scrie aici review-uri pozitive.
Eu stiam ca nu prea imi place batman in general, dar i-am mai dat o sansa, actiunea nu a fost chiar rea, dar nu m-a impresionat cu nimic, iar acele momente de efecte speciale ale lui batman sunt total nerealiste pt un film care vad ca a incercat sa se apropie de realitate. Daca ma anunta din start ca e un film de desene animate ar fi fost mai credibil ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
The Mist - film ok pana la final, nu sunt adept al happy-end-urilor dar nici al unui sfarsit tragic/tampit (de fapt cred ca e umor negru...
![]() Children of Men - excelent (exceptand partea de inceput unde pare putin plictisitor), te pune pe ganduri... This post has been edited by ghertzoi: 2 Aug 2008, 01:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
muzica de film(atentie pentru cei care asteapta o scurta descriere:nu e pop, nu e rock nu e jazz sau folk..)
http://x-raydogmusic.com/index2.htm http://www.jesperkyd.com/ si recomandare: the life before her eyes This post has been edited by twingooo: 3 Aug 2008, 14:53 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Recomand fillmul Hancok.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Young people fucking 7/10, oricum dragutel si destul de funny.
|
--------------------
RENAULT
- B-xx-xxx
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Grey`s anatomy.. sounds kind of gay
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
nu am avut timp sa vad toate filmele recomandate dar imi dau si eu cu parerea: the hunting party. e cu r. gere el interpretand rolul unui corespondent de razboi. nu e comedie. pentru ras : kung fu panda.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am vazut mumia 3 \:D/
Nota 4 |
--------------------
Sedan
Negru
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Love for rent - 9/10 - Un film f distractiv pt duminica dupa amiaza, m-a binedispus
![]() In Bruges - 9/10 - Mi-a placut modul ingenios de a combina drama cu comedia. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Am reusit sa vad si eu Batman si, deci consider ca sunt cam zgarcit la note in general, ii acord cel putin 9,5/10. De ce?
Pai pt faptul ca a fost unul din putinele filme care m-au marcat, in sensul ca imi vajaia capul la iesire.... Nu se compara cu niciun alt batman, atat prin perspectiva scenariului, filmarii, cat si prin forta actorilor... Alte filme la care am simtit chestii asemanatoare au fost There will be blood, Ultimul rege al Scotiei si, partial, The mist... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
diesel_power |
![]()
|
Vazut la multiplex: X files I want to believe. E un film acceptabil, actiune inchegata desi nu foarte impresionanta, insa are o mare problema: nu mai seamana nimic cu vechiul serial sau cu filmul X files din 1998, niciun omulet mic si verde, nicio rapire misterioasa de catre extraterestrii. De fapt in film spune scully la un moment dat ca "this is not x files anymore", ceea ce ma face sa ma intreb atunci de ce se mai numeste filmul asa.
Din cauza tuturor acestor motive i-am dat nota 5/10. This post has been edited by diesel_power: 23 Aug 2008, 13:23 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bine spus, SwatKat. In sfarsit cineva pe aici care stie sa aprecieze un film...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Stim, am observat ca doar cei care sunt de aceeasi parere cu tine stiu sa aprecieze un film
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Ei, nu pot sa zic ca sunt critic de arta sau vreun connaisseur, dar de obicei ma mai informez si eu de pe site-uri inainte sa merg la film....
Insa azi-noapte m-a frapat si altceva... Sala la movieplex a fost destul de plina, era sala de aia mica... Noi am stat in spate si in fata aveam un intreg rand de pustime... ma gandeam ca iar o sa mai am parte de rasete/chicoteli/aprecieri in timpul filmului, insa, surpriza, nimeni n-a scos un sunet..... Cred ca si asta denota ceva despre film... PS. Doamne, ce rol a avut Heath Ledger.... comparabil cu cel al lui Daniel Day Lewis din There will be blood..... pacat de baiatul asta.... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sky Captain and the World of Tomorrow - superb.
This post has been edited by xcss: 23 Aug 2008, 19:20 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
ssilviu : Exact, nu cei care considera "Trasniti in Nato" un serial foarte bun
![]() SwatKat : I drink your milkshake !! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
twingooo |
![]()
|
am fost in bucuresti saptamana trecuta special pentru dark knight.pot spune ca e o realizare grandioasa si o cinematica de exceptie.daca cadrele sunt "pentru copii mari" atunci dialogurile si temele tratate sunt mai mult decat bine alese si performate.cred ca echipa aleasa e tot ce se putea aduce ca valoare adaugata unui film de acest calibru.impartasesc sentimentul descris de colegul SwatKat in sala de cinema:liniste pe parcursul filmului si chiar niste aplauze incipiente la sfarsitul lui!un lucru interesant din prisma comercialului atat de prezent in filmele moderne:fara linie melodica data de un artist cunoscut!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Suna f. interesant...
Cui ii erau adresate aplauzele? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
Goodfellas e un film foarte bun.Personal il consider peste The Godfather.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
DrK |
![]()
|
Incearca si The Untouchables .
|
--------------------
Sedan
Negru
|
sqryn |
![]()
|
The strangers 7/10 - suspans ok, scarry pe alocuri dar fara explicatii logice, nici macar la final. pare un film neterminat.
|
--------------------
RENAULT
- B-xx-xxx
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Transsiberian 7/10
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:36 |