Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
![]() ![]() ![]() |
Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Not bad Juno 8/10. Cam e film "artistic" si tre sa ai chef sa te uiti la el, dar nu e un film rau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tocmai am vazut Gabriel. Verdict overall 8,5/10, dar cu mentiunea ca e echivalentul unui 11/10 pentru mine pentru ca mi-a depasit toate asteptarile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 7 Feb 2008, 23:29 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
tocmai am vazut "I Am Legend".
Mi-a placut foarte mult. Idea e faina (desi nu foarte originala) si e relizat bine. Mi-a amintit de armata celor 12 maimute, alt film care mie mi-a placut mult. Te tine in tensiune tot timpul. Chiar si sfarsitul mi s-s parut ok, pt. ca nu e genul de happy end tipic americanesc. Ce nu mi-a "placut" e ca nu am inteles de unde avea individul electricitate curenta dupa 3 ani de pustietate. Dar as zice ca nu e pt toate gusturile. Nevasta-mea mi-a spus dupa film ca daca o mai duc la filme de astea ma bate:) |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Avea generatoare de curent. Se vede intr-o secventa de la inceput.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
cine nu a vazut things we lost in the fire se supara inca ca vecinul ii ia locul de parcare... 111/10
apropos: jerry maguire si rememder the titans la capitolul filme cu tema sport. |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca ai stat si tu pana la 1.30 am
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
parol! si a meritat!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bucket list 6/10 - prea siropos. in schimb actorii principali- in special nicholson- is de nota 20
asterix la jocurile olimpice - 8/10 ratatoulille - 9/10 foarte amuzant. alvin and the chipmunks - 5/10. aproape ca n-am ras la filmul asta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Asterix- boring pana a aparut Schumy- FOREVER THE BEST
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Confirm si eu: Juno - 9/10.
Atonement: 9.5/10 - excelent pt montaj, jocul actorilor, scenariu... PS. I am legend si mie mi-a placut, insa numai prima parte.. dupa prea au dat-o in SF. Si la faza cu generatoarele de curent, de unde mai avea benzina? Sau erau generatoare solare??? Sau cum? Mult mai bun a fost Armata celor 12 maimute. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 14 Feb 2008, 09:58) Si la faza cu generatoarele de curent, de unde mai avea benzina? Nu te-ai uitat atent la film. Il arata la un moment dat cum scotea manual benzina dintr-o benzinarie. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Awake 9/10 Excelent.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
the hunting party - foarte mijto
balls of fury - porcarioara, dar are si cateva momente amuzante. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
Eu am pierdut primele minute din film si nu am vazut generatoarele. Dar cred ar fi plauzibil...la cate (sute, mii?) de benzinarii sunt un new york, si tinand cont ca fiecare are in mod normal un stock de cateva tone, si ca el era de 3 ani probabil singurul "client", sa zicem ca e plauzibil. In plus toate milioanle de masini abandonate trebuie sa fi avut ceva benzina in rezervoare:)
E un pic tras de par, dar asta e un film , trebuie sa accepti niste premise. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
twingooo |
![]()
|
filmul e un remake dupa the omega man care a fost un succes de casa la vremea respectiva si dupa exercitiul cu filmul respectiv plus calculul probabilitatilor care se aproprie un pic de o stiinta exacta eu zic ca i am legend e bun(mai putin will smith care recidiveaza un pic dupa i robot)
ontopic ![]() This post has been edited by twingooo: 16 Feb 2008, 19:52 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
aveti careva subtitrare la 2012 doomsday?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
brooklyn rules 8/10
un film interesant in genul the godfather |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Run fatboy run - inca un film fain cu Simon Pegg.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Fracture-9.5 si aplauza la scena deschisa...merita vazut!!!
This post has been edited by meganus_bicorpus: 17 Feb 2008, 22:10 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
CGB |
![]()
|
the flock (cu richard gere) - foarte mijto.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vazut primele 25 de minute din episodul pilot de la knight rider 2008
![]() pana acum mi-a placut, pacat ca trebuie sa plec si nu pot sa-l vad pe tot acum |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Meet the spartans- 1/10 hai maxim 2/10- jenant filmul pentru 2008, si Scary Movie 1 a fost mai bine realizat si cu glume mai bune
Rambo 4 - 4/10 un film intreg in care se trage cu pusca, se sfarteca si se da cu mine antipersonal.. prea violent pentru mine... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
rambo 4 a fost sub asteptarile mele , poate am facut greseala sa revad primele 3 parti inainte care au fost peste ultima parte
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
semit |
![]()
|
Awake 9.5/10
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(twingooo @ 16 Feb 2008, 19:51) filmul e un remake dupa the omega man care a fost un succes de casa la vremea respectiva si dupa exercitiul cu filmul respectiv plus calculul probabilitatilor care se aproprie un pic de o stiinta exacta eu zic ca i am legend e bun(mai putin will smith care recidiveaza un pic dupa i robot) Gresit, I Am Legend nu e un remake, e o adaptare dupa cartea cu acelasi nume, aceeasi carte dupa care a fost facut si The Omega Man. Cat despre Will Smith, nu recidiveaza absolut deloc... Din contra, chiar a facut un rol 100% serios spre deosebire de cel din I, Robot unde din 2 fraze, 1 era o gluma, sau cum spun americanii, un "one-liner" in fiecare dialog, fapt care nu prea a amuzat fanii lui Asimov... QUOTE(semit @ 19 Feb 2008, 15:22) Rambo 4 - 4/10 un film intreg in care se trage cu pusca, se sfarteca si se da cu mine antipersonal.. prea violent pentru mine... ![]() Pai asta e definitia Rambo. Un film intreg in care Rambo e un fel de zeu care trage cu pusca si-i bate pe toti. Eu am revazut Rambo 1 si 2 inainte de 4 (de 3 n-am mai avut rabdare). Nu mi-a placut niciunul prea mult, dar Rambo 4 face exact ce fac si celelalte filme, doar ca e putin mai real... Nu a fost un film atat de rau, avand in vedere seria din care face parte. Daca te asteptai sa vezi "Apocalypse Now" sau "Full Metal Jacke" iti inteleg dezamagirea... Eu unul stiam la ce sa ma astept. Oricum, tocmai ce am vazut doua din filmele considerate cele mai bune anul asa : There Will Be Blood - 9.5/10 - Un film impresionant cu un actor excelent la care nici nu m-as fi asteptat sa nu ia oscarul... Nota mare pe care i-am dat-o vine in primul rand datorita actorului care m-a impresionat... si acum mi-au ramas in cap discursul lui de la inceput "I am an oil man", scena cu botezul si la sfarsit monologul cu "I drink your milkshake". N-am mai vazut un rol atat de senzational de mult timp... No Country For Old Men - 9.0/10 - Nu m-a impresionat niciun actor in film, nici macar tipul de a castigat Oscarul, a fost ok dar nimic spectaculos. Prima jumatate de film e de nota 10, e absolut geniala, a doua parte lasa putin de dorit, oricum, scena de la final cu Tommy Lee Jones e impresionanta, de mult n-am mai vazut un sfarsit atat de bun la un film... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am mai scris o data, dar am nimerit in mijlocul unei dispute si mi s-a sters postul...
![]() Das Boot - 10/10 si o coloana sonora superba... ![]() LE: Am incurcat ditamai forumurile intre ele... ![]() This post has been edited by xcss: 26 Feb 2008, 21:22 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
twingooo |
![]()
|
A l e x ai dreptate, bad choice of words!
la vie en rose 10/10 dialogul din benzinarie din no country for old men este de oscar!clar! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
A l e x |
![]()
|
Zodiac - 8.5/10 - Film bun, impresionanta povestea ca e cat se poate de reala. Totusi, ma asteptam mai mult de la Fincher.
Disturbia - 7.5/10 - Foarte simpatic thriller cu adolescenti, un film destul de usor si bun de vazut duminica... Putin cam previzibil sfarsitul dar tipa din film e absolut ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:34 |