Culori preferate Symbol, ce culori va plac
![]() ![]() ![]() |
Culori preferate Symbol, ce culori va plac
puscasebastian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2005 renault clio symbol 1.5 dci 80 cp 2005
|
|||
Fiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 14 January 06 From: . ![]() |
Gris Platine ca e o culoare antijeg.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006
- . "Un fleac, m-au ciuruit!"
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte faptul ca majoritatea iubeste culoarea masinii pe care o are in acest moment...
![]() ![]() Culoarea reala este un pic alta... in functie de cum bate lumina. Are ceva metalizat in ea, din cand in cand vireaza in visiniu / verzui de zici ca e cine stie ce neam de vopsea de tip "cameleon"... In linii mari da, este gri... cum scrie in talon... Deci cum se numeste practic si unde se incadreaza aceasta culoare ? Multumesc ! ![]() This post has been edited by Catalin S.: 21 Feb 2006, 17:24 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ Feb 21 2006, 05:22 PM) In linii mari da, este gri... cum scrie in talon... Deci cum se numeste practic si unde se incadreaza aceasta culoare ? Culorile de la Symbol le gaseste pe site la Renault Romania (numele culori poti sa-l afli daca urmezi linkul de configurator si mai dai cateva click-uri pana ajungi sa-ti alegi culoarea). Sau poti sa mergi intr-un show-room Renault ca au monstre de culori. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Propun sa se deschida un POOL la topic asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu as propune un pool, dar nu numai cu culorile de pe Symbol, ci din toata gama reno, (sau mai bine zis sa voteze si cei care nu au Symbol)sa vedem care e culoarea castigatoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Castigatoare o sa fie nuanta aia de gri care deja ma oboseste cand o vad.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit nuantele pe siteul Reanult.. Sunt de toata jena.. Nu pot sa cred ca masina mea nu se regaseste in "paleta" de gri...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Edit: Le-am exportat mai mari un pic... ca primele nu se vedeau prea bine...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost vreo editie limitata?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu, nu a fost editie limitata.. Agentul de vanzari la acea vreme (feb. 2004) a facut un fel de masina custom... CD-player, 2 Airbaguri, a pus tot pe ea... Un fel de masina la comanda sau custom, cum am spus mai sus... Nu stiu daca aparusera FIDJI atunci... Dar cum a reusit sa "scoata" culoarea asta ?
![]() Edit... dar off topic... De ce imi apar pozele atasate la fiecare "ultim" mesaj ? De ce nu raman in primul (de azi) ? This post has been edited by Catalin S.: 22 Feb 2006, 10:02 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi tare un poll dar sa voteze toti nu doar cei cu symbol.
nu? This post has been edited by cmandrei: 23 Feb 2006, 11:18 |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Din cate vad ,cei mai multi prefera culoarea gri...Cu albastru otoman suntem vreo trei...Ori asta nu se mai face la symbol ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ Feb 22 2006, 10:01 AM) Un fel de masina la comanda sau custom, cum am spus mai sus... Nu stiu daca aparusera FIDJI atunci... Dar cum a reusit sa "scoata" culoarea asta ? ![]() Culoarea ti-au "scos-o" prin magie! ![]() Pe factura masinii, daca o mai ai, scrie si culoare completa, gri......si nivelul de echipare a masinii: expression sau dinamique. Daca nu, vezi ca pe stalpul usii dreapta fata este un autocolant pe care sub seria de caroserie este un cod format dintr-o litere si 2 sau 3 cifre. Spune-mi ce cod scrie acolo si elucidam misterul culorii tale. La clio RS, exista in lista de dotari optionale, pt cateva sute de euro, posibilitatea personalizarii unei nuante din paleta de culori. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Intr-adevar Catalin S. culoarea pe care o ai in avatar nu am mai vazut-o la nici un Symbol si este foarte frumoasa.
![]() Albastru otoman din cite stiu eu inca exista in paleta de culori la Symbol. Ce ziceti voi de ce scrie la mine in talon? Bej Angora este culoarea din catalog, in cartea de identitate a masinii scrie Bej, in realitate se vede mai mult gri si cu reflexe bej dar numai cand este curata si lumina trebuie sa bata dintr-un anumit unghi ... iar pe talon culoarea trecuta este maro!!! Va vine sa credeti? Trebuie sa stiti culoarea pentru ca sint si Megane 2 destul de multe culoarea asta dar de la cum arata la maro e cale lunga... Initial am crezut ca au gresit la Politie si m-am dus inca o data insa mi-au spus ca asa este standard sa se treaca in talon maro daca culoarea din cartea de identitate este bej... Va intreb pe voi care aveti Bej Angora cum scrie in talonul vostru culoarea? |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cum facem un pool?
ca vad ca ottomanu meu are deja 3 voturi ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
Flamingo |
![]()
|
Gata, am gasit. Mutam pt raspunsuri.
Unde am gasit ? Simplu.. In Cartea de Identitate a masinii ! ![]() ERA LA MINTEA CUCOSHULUI... Deci, e Gri Holograme... Edit... Curios este ca nu prea am vazut acest tip de culoare care repet, vireaza in alte nuante... E chiar mishto... ![]() This post has been edited by Catalin S.: 27 Feb 2006, 12:18 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
reno-Avy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut aceiasi problema: culoarea masinii este Bej Angora, in carte este Bej, iar in talon este MARO.
![]() Realitatea este ca, nu prea are nici o legatura culoarea masinii, care este de fapt un gri cu reflexe bej, cu ceea ce scrie in talon (maro). In legatura cu acest topic, culoarea a fost aleasa pentru ca mi-a placut cum arata pe Clio si este o culoare mai deosebita. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Fidji Clio Symbol Fidji 1,5 dci 80CP, bej angora
Megane I Break 1,6 16V, verde met |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(crn @ Feb 24 2006, 04:30 PM) Intr-adevar Catalin S. culoarea pe care o ai in avatar nu am mai vazut-o la nici un Symbol si este foarte frumoasa. ![]() Masina din avatar este gasita pe net... ![]() Inca nu am facut poze cu noua mea jucarie... Sper la primavara, la un gratar, bere, mici, gagici... (oops, ma bate nevasta) ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
FidjiAngora |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 December 05 ![]() |
Eu am tot Bej Angora. Am ales-o intr-un mod foarte ciudat: era singura culoare disponibila pe stoc si trebuia sa mai astept 1 luna la Serus pana venea Albastru Otoman
![]() Cu toate astea, e reusita culoarea, si fff rezistenta la murdarie. " Si eu am avut aceiasi problema: culoarea masinii este Bej Angora, in carte este Bej, iar in talon este MARO. Realitatea este ca, nu prea are nici o legatura culoarea masinii, care este de fapt un gri cu reflexe bej, cu ceea ce scrie in talon (maro). " Si la mine e la fel in talon. Mai mult, ai mei au un Opel Vectra Bej metalizat si in talon scrie ...... GALBEN |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 - Fidji Renault Symbol Fidji - 1.5l / 65CP - Bej Angora
|
|
michael38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 19 December 05 ![]() |
Si eu am tot Albastru Otoman.O culoare super(parerea mea
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
Energy Intens 1.6 96kw 2015 Kadjar Energy Intens 1.6 96kw 4Ś4 2015
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu regret ca nu am ales o culoare mai deschisa fata de Gri Eclipse. La inceput imi parea cea mai frumoasa, insa acum imi fac nervi de fiecare data cand o spal si mai descopar 2-3 zgarieturi.
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Danezul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 April 06 From: Targu Jiu ![]() |
Eu am ales Rosu Feu, pica super pe masina, deh cluarea preferata de femeie
![]() eu as fi vrut una mai deschisa la cluare(tot metalizata) pt.ca e mai usor de intetinut. Pe rosu asta met. se vede cea mai mica urma de praf sau zgarietura ![]() P.S. in acte scrie simplu ROSU |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Michael38,ma uit si eu maine si iti spun.
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi la 1 o iau, Albastru Otoman
![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Este foarte pretentioasa de intretinut, se vede orice urma de mizerie pe ea...
|
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaaaaaaa...
![]() Am luat-o, frumoasa, curata (nu ma asteptam sa o spele cei de la cobalcescu), alarma si covorasele promise erau la pe masina. Am facut 150 km azi de inceput.. maine altii. ![]() E super. ![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
|
|
michael38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 19 December 05 ![]() |
Sputz uita-te ce cod de culoare ai.Sa vedem, m-ai bate codul de acum cu cel din 2002(si eu am tot Albastru Otoman)Codul de culoare il gasesti pe stilpul de pe partea pasagerului, in partea de jos+alte date binenteles.In cartea tehnica gasesti ce inseamna fiecare specificatie in parte.La mine este TED 48
|
--------------------
Renault
Kadjar
Energy Intens 1.6 96kw 2015 Kadjar Energy Intens 1.6 96kw 4Ś4 2015
|
|
sputz |
![]()
|
Inca nu am cartea tehnica, dar o sa ma uit maine
![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 18:59 |