Urmeaza doi ani de cosmar, pentru traficul bucurestean
![]() ![]() ![]() |
Urmeaza doi ani de cosmar, pentru traficul bucurestean
thegodsglory |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca matusa aia a cumparat si niste terenuri pe acolo pe unde o sa treaca bulevardele alea noi, terenuri de care va fi expropriata "saraca" si va fi despagubita ... din buzunarul nostru cu sume "rezonabile" adica cel putin dublu fata de cat as lua eu .....
Parerea mea .... |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu cred ca se va putea face mare lucru. Bucurestiul n-a fost conceput pentru asmenea trafic.
Nu vad nici o solutie plauzibila pentru fluidizarea traficului. Nici daca darama mii de blocuri nu vor face traficul mai fluent. ![]() O solutie care ar degaja traficul intr-o foarte mica masura, ar fi "bunul simt" al soferilor. Din pacate, romanul e mai bun si are un pic de bun simt, doar dupa catastrofe! Cutremure s.a........ ![]() Nu stiu ce se intampla!? Parca a dat dracu' iama-n noi! Ce avem fratilor? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
trebuie furat acuma repede, cat se mai poate, ca dupa 2007 nimeni nu stie ce-o sa se intample.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba stiu eu!!! O s-o ducem greu al dracu'!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
bulevardele alea sunt bune, iar ei vor lua banii pe reparatie si la sfarsit vor spune : "Ia uitati ce bine le-am reparat" desi, nu vor face nimic.
In Bucuresti se pot face multe, daca ar fi bani...ai putea ajunge din berceni in crangasi in 5 min. Exista solutii, Praga spre ex e plina de sosele suspendate. M-am exprimat gresit...bani sunt...de la UE, de pe BCR...altceva lipseste... This post has been edited by andu911: 3 Feb 2006, 12:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
oare cat costa un scuter cat de cat pt. care sa nu am nevoie de permis ...?
|
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
acum 10 ani era numai una. Si aia vreo doi-trei kilometri, intre Praga si Visegrad. Ai vazut tu de curand mai multe?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de cantitatea de vin
![]() Nu soselele suspendate rezolva problema: sunt urate si ineficiente pe termen lung. Eu as fi interesat sa stiu ce bulevarde noi se "taie". |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vremuri grele dar mai ales gauri la bugetul primariei>:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Teoria a fost mereu frumoasa, mai ales in politica.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda parca vad ca repara drumurile "bune" in timp ce-ti rupi masina in altele...
Am si eu o strada pe care trec in centru care varza.Daca scriu la primarie e vreo sansa sa se faca ceva?Ca cu un 0,5mcubi de asfalt rezolva problema.... |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai, acum sa nu fim rai pana la capat. Ceva trebuie facut in Bucuresti.
Cand am fost in Atena acum vreo 7-8 ani, tot orasul era in reconstructie. De-abia mai circulau aia cu masinile. La fel si autostrazile lor... Acum am auzit ca e parfum. Asta e, o sa luam cu totii metroul 2 ani de zile. Macar de-ar rezolva ceva pana la urma... LE: Iata ce bulevarde noi vor sa faca: - Penetratie Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1; -Întregire Splaiul Unirii pe zona Bd.Marasesti – Hanul lui Manuc; -Penetratie si racord Splaiul Unirii autostrada A2; -Pasaj suprateran Doamna Ghica – sos. Colentina; -Artera D-na Ghica – Bd. Chisinau; -Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu–Splai Dudescu; -Supralargire sos. Pipera; -Penetratie Bd. Ghencea – Domnesti; -Strapungere Piata Victoriei – Bd.Buzesti –Str. Berzei – Uranus; -Pasaj denivelat subteran Str. I. I. de la Brad – Bd. Aerogarii. Acuma intreb si eu ca proasta (desi am alt sex ![]() Asa o sa infunde singurul inel prin care se scurgea - cu greu - tot traficul dinspre Stefan cel Mare, Fundeni si Colentina spre nord, si asta inca 2 ani??? Io pe unde ma mai duc la serviciu? Rezultat: gata, m-am convins, nu mai dau banii pe o masina noua, pe care s-o tin in parcare. Metrou scrie pe mine... ![]() This post has been edited by maddan: 3 Feb 2006, 17:04 |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pasajul subteran Dna.Ghica - Colentina cred ca se refera la un pasaj care va trece pe sub intersectia intre cele 2. S-ar decongestiona traficul din intersectie daca Bdul.Colentina va trece pe sub aceasta.
Este adevarat ca pana se finalizeaza lucrarile va fi dezastru... |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
maddan |
![]()
|
Dic, n-ai citit bine - e vorba de un pasaj suprateran, nu subteran.
Io nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie! |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ceva in genul DN1, zona aeroport-metro ... balamuc adica
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
alex275 |
![]()
|
Ei nu-s in stare sa termine podetul ala amarat, si voi vreti "sosele suspendate"!
![]() Repet, n-apucam noi un trafic rezonabil in Bucuresti. Nu se amelioreaza deloc situatia. E din ce in ce mai rau. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 05:58 |