Cat costa bara fata de megane rs?, la service mi-au zis ca una e 40mil..
![]() ![]() ![]() |
Cat costa bara fata de megane rs?, la service mi-au zis ca una e 40mil..
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
oh da! astia o sa-ti spuna ca nu exista asa ceva, ca tre sa iei toata bara
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@rombu
Da,neaparat!Du-te si la banditii aia de la Ipso sa vezi ce preturi!MOAMA! This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 17:37 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
@rombu
Si cum a ramas? Cumperi/montezi ceva au ba? This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 17:37 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am mai cumparat nimic..pt ca mi s-a parut aberant pretul....cei de la dealer erau ferm comvinsi ca stiu la ce grile ma refer..si da, alea doua costa 160 euro....s-ar putea sa fie pretul pentru toata bara asta..eu stiu? idea e ca oricum nu am masina aici..asa ca daca era sa iau grilele era ok, da sa schimb bara ..nu am cum....cei de la Lufthansa si asa sunt isterici cand depasesti 20kg la bagaj...dapai daca apar c-o bara de megane Rs in brate
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pt rombu....chestii de astea vrei? Ma bate si pe mine un gind dar nu la pretul asta....Si bag de seama ca sint scumpe si la noi si la nemti...
Attached thumbnail(s) 129_euro.jpg ( Size: 19.8k ) Number of downloads: 578 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
rombu |
![]()
|
ce imi arati tu acolo...sunt probabil de la o firma de tunning ceva... eu vroiam pe cele originale de RS (care sunt cu un caroiaj ca forma- si nu trei linii paralele orizontale cum am eu) mie mi-au placut cele de rs...dar ca pret mi se pare nesimtire....poate gasesc la baietii astia un cimitir de masini ceva...da megane rs chiar nu am vazt pe strada.... ei sunt obsedati de Estate , CC, si bicorp...sedanuri cred ca am vazut unul singur...pe cand estate...gasesti la orice colt de strada...
sa vad...nu prea am mai avt timp in ultima vreme..si m-au si descurajat preturile de la dealeru renault |
--------------------
Renault
Megane 2
|
BOG |
![]()
|
Da...sint de la http://www.reichhard-motorsport.com/ .....unele sint chiar faine...Uite aici si ceva mai ieftine....numai
![]() Attached thumbnail(s) 66euro.jpg ( Size: 8.4k ) Number of downloads: 567 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
@Rombu: eu astept sa-mi vina tot kitul, am mai zis pe aici, grilele mici din bara fata ma costa: 155 euro grila mare din bara fata ma costa: 246 si grilele pt bara spate: 60. Mentionez ca le aduc de afara aici ar fi fost ceva mai scump.
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
rombu |
![]()
|
interesant site-ul...si ce propui tu..iar nu sunt rele...desi alea de RS parca ar da si mai bine...da ...ce sa ii faci...
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
sal. se mai aude ceva nou de spoilerul asta!?!?!?!?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(HERON @ 31 Mar 2006, 11:41) Da...sint de la http://www.reichhard-motorsport.com/ .....unele sint chiar faine...Uite aici si ceva mai ieftine....numai ![]() Arata bestial, am vazut Megane-uri cu chestii din alea si chiar erau mult mai interesante... Am vazut un sedan cu spoiler de RS odata, arata cam in plus fara praguri si spoiler pe spate "pe masura", adica se cunostea ca e ceva improvizat rapid.. Parerea mea, prea multi bani si prea multa bataie de cap, dar fiecare cu treaba lui ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
Orice faci suplimentar la masina e pe banii tai....nu ii mai recuperezi...dar daca pasiunea e mai mare .....asta e.......pe mine spre exemplu ma inebunesc niste jante de alea cromate..cum avea cineva de aici de pe forum..cu toate ca la cum arata strazile din Bucuresti sau de aiurea.....riscul e maxim...si cu toate ca ar trebui sa zic nu..cred ca le voi lua....asa ca......pe asta se bazeaza si astia care vor 100 de euro pe cel mai mic rahatel.....ca sa nu mai zic de alte alea......Plus ca nu prea sint la noi multe firme care sa dea dovada de profesionalism....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da probabil si lipsa mea de interes referitor la tuning exterior ma fac sa fiu impotriva acestor 'modice' cheltuieli in plus. La urma urmei, atata timp cat nu te ploua in masina si nu impingi tu la ea, ce altceva iti mai trebuie ?
![]() Oricum, sincer, am vazut un Megane Sedane (II.1) in Bucuresti, negru, Privilege, si cu grile cromate, atat intre faruri, cat si intre proiectoare, si se asorta perfect cu manerele si jantele cromate. Acum nu stiu daca erau grile inlocuite sau pur si simplu abtibilduri din alea subtiri care ti le lipesti singur ca eram in masina si l-am zarit doar in trecere, dar arata bestial. Sincer, as face o asemenea modificare la Megane. Cine e pentru asa ceva, ii recomand cu incredere, din punct de vedere estetic arata super, mai ales daca e neagra masina. Am vazut si la una rosie, era belea si acolo. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
sal
a mea e neagra, am jante zic eu destul de fain, care se asoteaza perfect cu masina(am avut noroc, ca le am luat de la cineva sh din cluj....l am zarit pe strada, am facut cunostinta etc...ma rog)si de mut vreau sa imi pun acel spoiler de rs. am corespondat cu cei de la reichart motorsport, ei au replica a acelui spoiler, dar e echipata cu grile din aluminiu, nu cele negre de pastic ca la rs...acum urmeaza sa imi scrie ei daca pot cumpara alea ca la rs, de plastic, tot la ei. dar, vreau sa imi schimb pe casco bara, si nu stiu cum sa fac....adica n am idee. m am gandit sa vb cu cei de la service...ceva recomandat de asigurator(ARDAF), si sa le zic lor sa comande bara din germania, ca altfel nu mi explic cum as putea sa rezolv altfel...ca la reno e o suma de nu stiu cate sute de euro.....si la reichart e 239 E........ceva sugestii? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BOG |
![]()
|
Surpriza...bara fata si spate RS replica de la Carzone costa AICI 1650 ron.......cool or not?
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Preturile sunt chiar de bun simt fata de am tot auzit!Pacat ca pentru Sedan nu exista.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
Evident la preturile componentelor se adauga si cele pentru vopsire si montare...daca se fac in reteaua Reno vor fi mari
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 4 Feb 2006, 18:32) Schimbatul uneia normale cu una de RS pe casco, presupune suportarea de catre client a diferentei de pret. @kaiser: vad ca ai sedan, cu ce bara vrei sa-ti schimbi tu spatele? In catalogul de accesorii exista pt bara spate de sedan o "fusta" de fibra cred, ce vine lipita pe mijlocul barei. Sa incerc luni sa scanez o poza. E destul de interesanta piesa si cu ocazia asta aflu si cat costa. hellcat, ce se mai aude de 'fusta' aceea ? Sunt curios. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut acest Megane sedan in zona parcului Titan cu bara de RS .Demential.Poate posesorul se uita si el aici si ne da mai multe detalii.
P.S:Spe ca nu e o problema ca am pus poza cu numarul masinii.. cipman edit: asta ar fi trebuit sa-l intrebi pe proprietar. acum nu mai e o problema... Attached thumbnail(s) Photo_0003.jpg ( Size: 141.43k ) Number of downloads: 619 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
A l e x |
![]()
|
Mie sincer nu-mi place, dar bara RS 2.2 arata mult, mult mai decent, m-as gandi la o treaba daca as avea 2.2
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BoneHead |
![]()
|
mai fratilor. am tot intrebat, am dechis topicuri.s a spus ca ,,sebi"si a pus asa ceva, am vazut ceva poza cu masina lui...cred, nu avea spoileru asta. ma rog. si a pus pana la urma cineva asa ceva?ca eu sunt tentat....
This post has been edited by BoneHead: 22 Dec 2006, 02:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
Din cate stiu eu chcstefan are bara de rs...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
De ce la RR toate sint mai scumpe decit in restul lumii ???
Uitati cum arata un Styling kit pentru .... 722,68 € la Renault aftersales germania. 7711419513_5T.jpg ( Size: 13.9k ) Number of downloads: 558 7711419516.jpg ( Size: 14.07k ) Number of downloads: 456 7711419518.jpg ( Size: 12.34k ) Number of downloads: 153 sau doar bara fata .... 220,40 €. This post has been edited by pablo: 24 Dec 2006, 23:42 |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce fain ar arata eleronul ala pe meganeul meu de 82 CP :-)
Poate ca in doi ani o sa fie si la noi preturile alea... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:26 |