ITP - Inspectia Tehnica Periodica
![]() ![]() ![]() |
ITP - Inspectia Tehnica Periodica
Batrânul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Io mi-s oricum bucuros de oaspeti chit ca s-o scumpit nafta!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
coles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 12 January 09 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu o recomandare pentru ITP , in Bucuresti , evident.
|
--------------------
Renault
Captur 2
- B-59-MPM
2021
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cel mai ieftin? cobalcescu de pe splai. era 90 de lei. dar de obicei se opreste masina pe rampa pentru o a doua expertiza.
This post has been edited by b76bgaarh: 13 Jan 2011, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Blocarea masinii in vederea reinspectarii in prezenta celor de la RAR poate surveni in orice statie.
Depinde de bafta clientului. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
coles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 12 January 09 From: Bucuresti ![]() |
doar 90 lei la Cobalcescu? la IPSO costa 160 pentru diesel.
|
--------------------
Renault
Captur 2
- B-59-MPM
2021
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da mariane asa este. dar la cobalcescu pt ca au pretul asa de mic ii calca mai des rarul. chiar cei de acolo se plangeau de asta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marian-j |
![]()
|
Aha,am inteles!
Au mai mult de lucru si atunci incidenta blocarilor este mai mare. Ai dreptate. P.S. Si eu am inceput bine azi! Prima masina prezentata,prima blocata! Nici n-apucasem sa iau o gura de cafea ca a si fost monitorul la usa! Se misca baietii nu gluma! This post has been edited by marian-j: 13 Jan 2011, 12:40 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai o fi foame dupa sarbatori!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am fost cu Symbolul de la firma sa fac ITP la Dacoserv. 100 lei (TVA inclus) pentru diesel, totul a mers brici; in vreo 30-40 minute am plecat. E putin mai scump ca la Cobalcescu, dar pentru cei care stau in partea aia de oras sunt de luat in calcul. Plus ca nu iti cauta nod in papura.
PS: sper sa nu fie luata ca reclama la "concurenta" ![]() This post has been edited by UDI: 29 Jan 2011, 18:01 |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
- B 57 UDI
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Domnu' Marian, de curiozitate, poti sa-mi spui cit costa la matale ITP-ul pentru un Cio 1,5 dCI?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Comis ITP ieri la DacoServ... Cu Opeloaica nevestii...
Una suta lei, fara programare, iute-iute si elegant...Ultra-multumit de prestatie, in ciuda faptului ca nu a scapat niciun reper din cele supuse inspectiei... (In fapt, ce buba sa gaseasca nenea inspectoru' la o Astra Classic II de 4 anisori cu numai 40k km rulate...?...) This post has been edited by Adila16: 1 Feb 2011, 21:07 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
Colega cnisav,imi cer scuze pentru intarziere.
Informatia solicitata o vei primi prin PM. Sa traiesti,coane Adila! ![]() Se pare ca doar indatoririle de familie(in speta,itp-ul la Opel-ul doamnei)mai resusesc sa te smulga din pantecele dihaniilor zburatoare ca p-acilea pe forum nu te mai vazui cam de multicel. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Îhîî...adica e (aproape) asa cum spune conu' Marian. Referitor la musiu Adila.
De ce aproape ? Pt. ca e Opeloaica, nu Opel. Nu e clar , coane ? This post has been edited by Dodone: 1 Feb 2011, 23:54 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
Acu' mi-e clar,jupâne!Multam ca mi-ai deschis capu'!
![]() Stai sa-l vedm pe conu' Adila pe un' si-o scoate chimeașa cand i-o veni sorocu' sa faca itepeu' la "Kurulina" din semnatura 'mnealui! ![]() Atunci sa te tii!! Nici colegii nostri din cetatea lui Bucur nu prea circula pe drumuri ca-n palma si stii si matale foarte bine ca renoiale devin tare mofturoase daca le pui sa-si rupa gingasele "glezne" prin hartoapele patriei! Sa nu se intelega gresit!Nu numai renoiale fac nazuri de gen! Toate face,dom'le! Inclusiv beamveurile! ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Feb 2011, 18:46 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnu marian-j imi permit sa va deranjez si eu cu o intrebare... am o ruda care lucreaza in Spania si doreste sa-i aduca lui taica-su o masina inmatriculata evident acolo(Spania), sa-i faca procura sau nu stiu ce fel de acte(dar asta este neinteresant)... ideea este ca va trebui sa faca ITP candva masina, motiv pentru care eu i-am spus ca se complica cu o masina inmatriculata in alta tara... ruda sustine ca s-a interesat si se poate face ITP-ul si la noi in tara chiar daca masina este inmatriculata in alta tara... apelez la vasta dvs. experienta in domeniu
![]() Multumesc anticipat... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
marian-j |
![]()
|
Din pacate NU este posibila efectuarea itp la vehicule inmatriculate in alte state.
Statiile itp pot lua in lucru doar masinile ce detin CIV(Cartea de Identitate a Vehiculului) romanesc. Fara CIV nu se pot initia procedurile de inspectie deoarece CIV-ul este "cheia" cu care se poate accesa serverul RAR ce gestioneaza activitatea de itp pe intreaga tara.Chiar si masinile inmatriculate in RO daca sa prezinta fara CIV la inspectie nu pot fi verificate pana nu ajunge CIV-ul in posesia inspectorului ce se va ocupa de masina respectiva. Ai idee de unde a capatat ruda ta informatia ca se poate efectua itp la masini ce poseda documente straine? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nea'Marian,la efectuarea itp-ului,se cer acum 2 triunghiuri reflectorizante?
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
marian-j |
![]()
|
Da,doua se cer dar-ar benga in ele sa dea,si lipsa unui triunghi(sau a ambelor)este incadrata la capitolul "Defectiuni Majore" de parca n-ai avea frane sau ti-ar juca pivotii!
![]() P.S. Si politia tot doua solicita sa fie prezente la bordul fiecarei masini. Alti filozofi! This post has been edited by marian-j: 18 Feb 2011, 13:49 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
h3roin |
![]()
|
![]() Cristea Adrian Group: Members Posts: 119 Joined: 8 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Facut si eu ITP-ul acum 2 zile, 100 de lei repede si fara probleme. Cand sa ies cu masina ce credeti ca se intampla? Se arde un bec pe faza scurta stanga. Noroc ca terminase toate actele
![]() A...si mai e ceva. Cand devin scrupulosi cei de la ITP o sa te intrebe daca ai trusa de prim ajutor in valabilitate. A mea era. Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane
- B-101-ADR
2007 Megane II Privilege .....etc..
|
|
marian-j |
![]()
|
Nu e vorba de scrupulozitate.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe mine nu m-au intrebat de trusa, extinctor sau triunghiuri (aveam doar 1 oricum si nu ar fi mare problema ca mai am 3 in pivnita, asa ca o sa mai pun cate unul in fiecare masina) ... dar au verificat toate 4 anvelopele sa fie cele trecute in carte ... inclusiv indicii de viteza ... si facut tot testul cap coada ... gaze, greutate, frane, scuturaturi cum le zic eu
![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 18 Feb 2011, 15:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 18 Feb 2011, 12:26) Ai idee de unde a capatat ruda ta informatia ca se poate efectua itp la masini ce poseda documente straine? Saru'mana pentru explicatii... au verificat ei pe nu stiu ce site de la ei(din Spania/UE)... o sa le explic ca din pacate am avut dreptate si se complica aiurea cu ideea lor... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 3 Feb 2011, 22:52) Acu' mi-e clar,jupâne!Multam ca mi-ai deschis capu'! ![]() Stai sa-l vedm pe conu' Adila pe un' si-o scoate chimeașa cand i-o veni sorocu' sa faca itepeu' la "Kurulina" din semnatura 'mnealui! ![]() Atunci sa te tii!! Nici colegii nostri din cetatea lui Bucur nu prea circula pe drumuri ca-n palma si stii si matale foarte bine ca renoiale devin tare mofturoase daca le pui sa-si rupa gingasele "glezne" prin hartoapele patriei! Sa nu se intelega gresit!Nu numai renoiale fac nazuri de gen! Toate face,dom'le! Inclusiv beamveurile! ![]() Daaaa, ca sa zic asa, va gasirati, domnv Dodone si Conu Marian... Relax, ca ITP-u' Kurulinei l--am comis in vara... ![]() E adevarat, ca purtatoarele de romb, mai ales daca n-au PDG, au ligamentele sensibile si devin cam zgomotoase la tropaitu' peste oareshce obstacole...Dar, deh, cum zisesi, toate face la fel... Off-topic, cu scuze, dar nu ma pot abtine: Apropos de "toate face la fel", neica Mariane, imi place teribil semnatura! "It's a BMW thing", isn't it...? |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cu siguranta. "Angels eyes, devil smile". Si ce fain merge
![]() Il tradez eu, ca doar de aia suntem prieteni ![]() This post has been edited by Dodone: 22 Feb 2011, 09:24 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
blick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 26 June 07 ![]() |
Rezolvat azi ITp-ul la SERUS de pe Timisoara cu 110 lei si un bon de 50 de lei reducere pentru o viitoare vizita in service. Nota zece pentru baietii de acolo!
|
--------------------
Renault
Symbol
- B 022388
2007 1,4 8V
|
|
cassielo10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 December 10 ![]() |
Azi ITP pt diesel la Meridian Vest de pe Bd.Iuliu Maniu cu 126 lei si un cupon de 50 lei pt persoane fizice valabil 90 de zile la o revenire in service in perioada asta...au fost foarte repede si eficienti...
|
--------------------
dacia logan break
dacia logan break
2006
|
|
snake22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 December 08 ![]() |
Salut!Am facut programare la RAR pentru identificare si pentru trecerea GPL-ului in talon pentru joi, la un clio.As vrea sa stiu cam cu cati bani sa ma pregatesc pentru poimaine.Va multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Eu nu inteleg de ce la noi in tara se leaga asa de tare de aspectul exterior; eu am cateva zgaraieturi putin infundate pe portierele din dreapta pe toata lungimea lor si toti stramba din nas cand merg sa-i intreb daca pot sa fac la ei ITP-ul.
Eu cred ca e mult mai importanta starea tehnica a masinii, decat aspectul. Sunt de acord sa strambe din nas la avariile care influenteaza elementele de siguranta ale masinii, dar portierele da-le naibii (structura lor e ok, se inchid-deschid perfect, geamurile functioneaza ok pe toata cursa). Am vazut masini in Spania si Franta care primeau ok-ul la inspectii cu lovituri mult mai mari ale caroseriei gen aripi sau portiere infundate mult mai evident decat ale mele. Nu mai spun in ce hal aratau barele de protectie. Atata timp cat nu influenteaza parametrii normali de functionare ai respectivului vehicul, nu vad care-i problema. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 12:48 |