Echipa Renault F1 -2006-
![]() ![]() ![]() |
Echipa Renault F1 -2006-
bogdan1978buc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|||
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
off topic:
@dil: modul de setare al masinii tine tot de stofa de campion... pe Villeneuve si pe Hill jr i-a facut campioni Williams-ul, care in perioada aia nu avea rival... Irvine nu era favoritul meu, sunt "fan" Schummie din 91 de la prima lui cursa de la Spa. dar irlandezul a fost singurul care mental i-a rezistat(nici macar marele Piquet nu a facut-o) revenind on topic: masina superba acest Renault de F1, victoria de duminica au confirmat-o ca i campioana mondiala, a demonsttrat ca nu a fost o intamplare. Alonso este un adevarat campion, Fisico nu, nu inca... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
coocky Posted Today, 10:10 AM
QUOTE Irvine nu era favoritul meu, sunt "fan" Schummie din 91 de la prima lui cursa de la Spa. dar irlandezul a fost singurul care mental i-a rezistat(nici macar marele Piquet nu a facut-o) Nu numai Ervine i-a rezistat.A mai fost Villeneuve sau Hakkinen.Chiar si Barichello a incercat una alta in sezonul trecut. Mie mi se pare de-a dreptul stupid sa-ti strige in ureche seful de echipa sa o calci mai tare.Fisichella a patit-o si acum si anul trecut (chiar de mai multe ori). |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
ma refeream la colegi de echipa...
|
--------------------
Renault
Megane II
Seat Leon CUPRA |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Fisichella e in pole-position!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am DVD majoritatea curselor de anul trecut, exceptie primele 4 (din pacate, si nici nu le gasesc... daca le are cineva, chiar si DivX, facem cumva sa le completam). Fiecare cursa este 1 DVD + 0.5 DVD calificarile.
Sezonul asta o sa am totul DVD, sper, daca nu se intampla ceva ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
A castigat Fisichella
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dubla Renault !!!! Bravo pentru ambii piloti. Cred ca daca il lasau, Alonso ar fi fortat victoria. Plus ce a facut la start ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
VICTORIE!!!!! Bravo Fisico! Era si timpul!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Sunt curios cine si unde sunt concurentii Renault anul acesta?
Poate VW ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ON topic: cine ce zicea de Fisico?...iata ca a reusit..
![]() OFF topic: @sorin..lasa ca pun ei pe monopost motoru` de 130 de cai cu TDi rosu... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Poate o sa par o baba superstitioasa.... Fisico a castigat detasat. Sa fie oare de vina faptul ca mi-am luat sapca Renault F1 Team cu Fisichella, si am purtat-o toata cursa?!?! HA, HA, HA, HA , HA! Bravo! Ai fost tare! Iar peste toate echipa a dovedit si un Team Spirit (ca sa folosesc un termen de-al lor), rezolvand multe probleme prin strategia de intrat la boxe...La Bahrein Fisico a avut ghinion, iar Alonso a avut timp de pitstop mai bun...Ce inseamna cei 800 oameni din echipa... Bravo!... Mi-ar place sa se construiasca o pista si in Romania... Ce ziceti?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca va zic ca am impresia ca a fost manevra ma faceti nebun?
Zilele trecute echipa Renault si-a cerut scuze in fata lui Fisichella ca nu i-au oferit un pachet de cursa competitiv.Oare acum au facut asta in dauna lui Alonso? Mai ales ca spaniolul se cara la sfarsitul lui 2006 la McLaren? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
FISICHELU |
![]()
|
E foarte posibil sa fie asa...Probabil baietii pedaleaza pe Fisico, avand in vedere ca Alonsa si-a semnat si parafat contractul... Ramane de vazut.
Oricum, Fisichella a facut o cursa super-curata! |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, Renault pot sa ia o mare teapa.Nu cred ca Fisichella e in stare sa obtina un titlu mondial.Fara suparare!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Si inca o chestie stranie din ultima cursa:Montoya a plecat din start cu probleme la motor !!! (nu stiu daca au spus-o si la TVR)
Echipa a decis sa-l limiteze decit sa-l schimbe si sa piarda 10 pozitii pe grila de start. Cu atit mai ciudat deoarece Ferrari a schimbat motoarele de pe ambele masini. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
coocky |
![]()
|
Eu ziceam de Fisico ca nu este un campion...
Si imi pastrez parerea... adevarul este ca Reno a fost la cursa asta cu un cap peste toti... Felicitati ambilor piloti si in primul rand echipei... Referitor la schimbatul motoarelor... depinde de strategia pe termen mediu a echipei... din tura a 4-a se revine in Europa, si se stie ca majoritatea echipelor fac multe schimbari cu aceasta ocazie. Este posibil ca Ferrari sa schimbe inclusiv motorul pentru San Marino, asa ca au ales sa piardda locuri pe grila in Malayesia. |
--------------------
Renault
Megane II
Seat Leon CUPRA |
|
FISICHELU |
![]()
|
Sa le uram bafta la calificari maine si pot pentru ca sa ma pronunt cu un prognostic pentru cursa: Alonso, Kimi, Fisico. (Cred?...)
This post has been edited by FISICHELU: 31 Mar 2006, 20:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Calificarile sunt la ora 6, si cursa la 7 ( sambata si duminica ) ?
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
FISICHELU |
![]()
|
La calificari:
poll position: Button 2: Fisico 3: Alonso 4: Kimi Prevad o mare distractie! O sa pun ceasul sa sune maine la ora 6:30, ca sa am timp de o cafea! Bafta baieti! |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Felicitari RENAULT felicitari ALONSO !
...nu stiu de ce fraza asat o sa devina banala de-a lungul sezonului ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
FISICHELU |
![]()
|
Saracul Fisico! Sa tampesc cand am vazut startul! Cum i-a ramas masina pe loc, in timp ce ceilalti treceau val-vartej pe langa el! Eu cred ca m-ar fi apucat plansul acolo! Sau cel putin i-as fi luat la bataie pe ingineri! Oricum, a revenit frumos.....chiar si pe locul 5.A adus puncte importante echipei. Se distanteaza bine Renault!.... Alonso a fost mare, ca de obicei.
Tot asa, baieti! |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
pablo |
![]()
|
FISICHELU mai lasa-ma cu al tau "FISICO".E de-a dreptul jenant sa-ti spuna cei de la boxe ca ai aceeasi masina cu a colegului tau aceeasi cantitate de benzina in rezervor si totusi inregistrezi timp pe tura mai slab cu 2 secunde.
|
|
Solon |
![]()
|
Pai de aia zic eu ca Fisichella e un pilot mediocru care cred ca are si mari probleme de concentrare.A pierdut startul ,gat, cursa e compromisa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(pablo @ Apr 2 2006, 06:06 PM) FISICHELU mai lasa-ma cu al tau "FISICO".E de-a dreptul jenant sa-ti spuna cei de la boxe ca ai aceeasi masina cu a colegului tau aceeasi cantitate de benzina in rezervor si totusi inregistrezi timp pe tura mai slab cu 2 secunde. Pai mai devreme ii spusese de la boxe sa o lase mai moale. Si Fisico s-a conformat. QUOTE(Solon @ Apr 3 2006, 01:36 PM) Pai de aia zic eu ca Fisichella e un pilot mediocru care cred ca are si mari probleme de concentrare.A pierdut startul ,gat, cursa e compromisa! Inseamna ca in formula 1 majoritatea sunt mediocri. Ce chestie dom'le. Si M.Schumacher, Massa, Montoya si altii care au abandonat, sunt mediocri. Totusi a reusit sa se concentreze si sa aduca puncte, iar acum e pe locul 2 la piloti. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
FISICHELU |
![]()
|
QUOTE(pablo @ Apr 2 2006, 06:06 PM) FISICHELU mai lasa-ma cu al tau "FISICO".E de-a dreptul jenant sa-ti spuna cei de la boxe ca ai aceeasi masina cu a colegului tau aceeasi cantitate de benzina in rezervor si totusi inregistrezi timp pe tura mai slab cu 2 secunde. PAI TOCMAI,CA NU AU ACEEASI MASINA! E ciudat cum masina lui Fisico a dat rateuri atat de dese, iar a lui Alonso nu a avut nici pe naiba! Niciodata! Daca ati ascultat comentariul, (a propos, ce trebuie sa facem ca Micky Alexandrescu sa ne lase in pace?...) chiar s-a vehiculat ipoteza ca una din masini ar fi mai fiabila decat cealalta.... Bine, asta suna cam a suicid, e adevarat. Si totusi, e ceva putred! Ca Fisico e mai "timid", asta e o realitate. Nu are "nerv". Probabil ii e frica ca iar i se strica masina! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Solon |
![]()
|
@dil
Eu ziceam in MOD SPECIAL de Fisichella! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(FISICHELU @ Apr 3 2006, 02:26 PM) Probabil ii e frica ca iar i se strica masina! ![]() Daca e patit, cred si eu ca ii este frica acuma de masina. QUOTE(Solon @ Apr 3 2006, 03:00 PM) Eu ziceam in MOD SPECIAL de Fisichella! Am inteles ca spuneai de Fisichella. Dar dupa rationamentul tau majoritatea sunt mediocri. Raman la parerea ca, in mod similar cu celelalte sporturi, trebuie sa ai si noroc pentru a castiga. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
pablo |
![]()
|
FISICHELU Posted Yesterday, 03:26 PM
QUOTE PAI TOCMAI,CA NU AU ACEEASI MASINA! E ciudat cum masina lui Fisico a dat rateuri atat de dese, iar a lui Alonso nu a avut nici pe naiba! Niciodata! Daca ati ascultat comentariul, (a propos, ce trebuie sa facem ca Micky Alexandrescu sa ne lase in pace?...) chiar s-a vehiculat ipoteza ca una din masini ar fi mai fiabila decat cealalta.... Bine, asta suna cam a suicid, e adevarat. Si totusi, e ceva putred! De mult n-am mai auzit o timpenie atit de mare.Si care-i logica pina la urma?Iti bati joc singur de munca ta? Renault vrea sa devina campion la constructori si anul asta dar de smecheri ce sint la unul din piloti ii dau o masina nefiabila iar la celalalt tot ce e mai bun. Fisicho a ramas la Renault datorita protectiei lui Flavio care inca mai crede in talentul lui. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:47 |