Care merge la fotbal?, Duminica- in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Care merge la fotbal?, Duminica- in Bucuresti
ktmbull |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|||
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
io am bagat un fotbal duminica
![]() langa Sala Polivalenta e un complex cu terenuri de fotbal si tenis de camp, e ok, civilizat, frumos 1 mil ora la fotbal (cam scump dupa standardele mele dar acolo a mers tot "poporu muncitor" si a trebuit sa prestez si io acolo). am o febra muscularaaaa ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa aduc topicul in fata.... uitati-va AICI si va astept
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
daca nu ploua, vin si io, aduc si mingii, una de fotbal si una de baschet, ca cine stie, poate mergem la paintbol ....
semit poate faci si tu aroganta sa iei apa minerala ...... plata, macar o sticla (nedesfacuta) ![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
vin si io!
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
la polivalenta e chiar langa mine... am si jucat de cateva ori cu o trupa de amici pe acolo... jucam seara deobicei... dupa ce am dat o minge (de-a alora cu clubu') in decor si am platit-o cu 1.5mil ROL
![]() alte locatii ar mai fi undeva pe barbu vacarescu, langa statia de metrou aurel vlaicu chiar in spate la fosta baza sportiva, in herastrau (da' acolo e de fitze), intre arcu' de triumf si p-ta scanteii pe partea cu agronomia, in spate la casa scanteii dupa podu' ala cu cale ferata (asta are si balon se poate juca si iarna si e incalzit) si ar mai fi... |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
terenul e inchiriat deja... se afla la Lia Manoliu....zona Electroaparataj, la capatul masinii 104.. si troleului 90..
ora costa 70 RON.. terenul este inchiriat de mine in fiecare duminica intre orele 13.00-15.00... alte detalii? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
terenul este acoperit? (gen balon umflat cu aer cald sau asa ceva)
poti spune mai exact umele clubului sau macar un nume de strada? Merci frumos. |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
semit |
![]()
|
terenul este.... cam asa
11102006002do3.jpg 11102006001mp0.jpg numarul il am intr-un telefon.. care e in masina momentan... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu daca mai e loc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai loc e intotdeauna ca se fac mai multe echipe, doar n-o sa joci 2 ore in continuu.
poatereusesc sa apar si eu dar nu promit. |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
semit |
![]()
|
Duminica same place same hour
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
semit |
![]()
|
In aceasta saptamana nu am gasit teren duminica asa ca intalnirea la FOTBAL s-a decalat pentru SAMBATA de la ora 13!!!
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
semit |
![]()
|
Se mai misca ceva??
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io mas baga...........
dar nu stiu vreo baza sportiva...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
Stiu eu destule.. oameni sa fim
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Semit, eu ma duc in fiecare duminica ma pe "lia manolia".
Sunt portar de meserie asa ca poti conta pe mine ![]() Eu joc pe terenu de la capatu troleului 9zeci si ceva... ![]() ![]() da-mi un pm cu id sa vb l.e.: chiar pe terenu ala joc eu duminica de la 11 ![]() This post has been edited by DrK: 16 Aug 2007, 15:14 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
Il stiu.. daca nu sunteti profesionisti m-as baga si eu ... n-am cu cine sa ma duc... deci asteptam doritori..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau si io.......
joc fundas la inchidere sau libero.....(de preferinta sa alerg cat mai putin) ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca vreti pot incerca o rezervare duminica de la 9... dar sa fim macar 2 echipe de cate 6 oameni...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
UP: vreau sa joooc fooootbal.. de FIFA m-am plictisit
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mai oameni buni nu e cam frig ?!
Ultima data cand am alergat pe un frig de genul asta am facut intindere de nu mai ma puteam misca ! Asta era in toamna trecuta pe Lia Manoliu ! Un topic de genul asta tot avea clienti pe DC in toamna ! Daaaaaaar ideea de nitica miscare e buna , cu conditia sa nu mai aduca Semit oameni de pe la loturile nationale care sa imi scoata sufletul din mine cand alerg dupa ei ! ![]() ![]() This post has been edited by alinakes: 4 Feb 2008, 17:28 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mai copii eu ma bag....
in wichend sau vinerea seara..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
joc si eu. la crangasi merge? ca la semit am mai fost la stad national, nu vii si tu semit la cazaci in militari?
|
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
semit |
![]()
|
daca facem o echipa poate jucam joi seara AICI
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Echipa VW va consuma multa apa iar Reno se va accidenta imediat... Ca deh, miturile sunt mituri
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
ma bag si eu
da nu's foarte bun ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
semit |
![]()
|
Matei.. tu in aparare.. "strici orice".. adica atacurile adversarilor
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
hai baieti, ca eu vin si fac galerie.. ca lia manoliu e aroape de mine
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:38 |