Drujba de 400CP, TVR Sagaris, ... atentie la tevile de esapament :)
![]() ![]() ![]() |
Drujba de 400CP, TVR Sagaris, ... atentie la tevile de esapament :)
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E old news amigo.
![]() Complet depasita de masini precum Bugatti Veyron , Koenigsegg , Pagani Zonda , Ferrari Enzo si asa mai departe , care toate prind suta in mai putin de 3.5 sec. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(AND @ 27 Feb 2006, 20:17) E old news amigo. ![]() Complet depasita de masini precum Bugatti Veyron , Koenigsegg , Pagani Zonda , Ferrari Enzo si asa mai departe , care toate prind suta in mai putin de 3.5 sec. N-am pretins ca-i New-News ![]() Am vrut doar sa atrag atentia ca m-a distrat copios detaliul cu teava de esapament. Daca nu-i in "casuța" care trebuie ... cred ca pot da o mana de ajutor moderatorii sa urneasca bolovanul in directia potrivita. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca la diverse
![]() Referitor la Sagaris ..si mie imi place! Este absolut vulgara! I love it ..si de cand TVR a fost preluat de un multimilionar rus .. modelele lor au inceput sa fie mai usor de manevrat prin curbe. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.716 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un clown de masina! Plus ca la banii pe care ii cere nu are nici o treaba cu zonda , bugatti etc.
Tu ai vazut vreun espament de Viper? Tot perpendicular pe prag e, dar cand cobori, te si arzi in toba! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(AND @ 27 Feb 2006, 22:26) de cand TVR a fost preluat de un multimilionar rus .. modelele lor au inceput sa fie mai usor de manevrat prin curbe. ![]() ![]() Ahaha, cea mai tare aberatie auzita saptamana asta ![]() Dude, rusul s-a ocupat in primul rand de imbunatatirea calitatii produselor (ma rog, atat cat a putut). 'usor de manevrat in curbe' erau si inainte, doar ca se desfaceau in bucati inainte de a ajunge la susnumitele curbe. Tinand cont de cum arata fabrica, nu ma mir. http://www.indexcomputers.co.uk/Gallery/Fa...makecerbie5.jpg QUOTE Complet depasita de masini precum Bugatti Veyron , Koenigsegg , Pagani Zonda , Ferrari Enzo si asa mai departe , care toate prind suta in mai putin de 3.5 sec. Ignorand faptul ca doar copiii de gradinita fac comparatii intre masini tinand cont de 'in cat prinde suta', ia vezi ca ce ai zis tu costa cam cat 10 TVR-uri. This post has been edited by brunner: 27 Feb 2006, 21:03 |
--------------------
M
M
1
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
tvr e super marca.in special chimaera care e viata mea:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DigitalScribe |
![]()
|
@Brunner:
1. Nu conteaza cum arata fabrica. Conteaza ce iese din ea. 2. Conteaza in cat prinde suta pentru ca cine cumpara o masina ca asta nu se gandeste la fiabilitate ci la senzatii tari si... cam atat. Eventual senzatii tari in conditii maxime (pe cat se poate) de securitate si manevrabilitate. E vorba de acel caracter sportiv specific unei astfel de masini. 3. Un TVR din asta costa parca 75.000 euro daca nu ma insel... 10 * 75.000 = 750 mii... numai Bugatti Veyron face mai mult de atat. Cred ca vreo 20 - 30 de TVR-uri fac cat lista expusa de AND ![]() E o masina ieftina, extravaganta (ciudat-amuzant de extravaganta; o fi avand Viper in laterala teava de esapament dar nu e la 90 de grade ci in unghi cumva) si cu 400 de CP. Daca vrei ceva mai mult... trebuie varsat mai mult sange pe nas... E o jucarie pentru oameni mari in viziunea mea. Eu spre exemplu degust mai mult aspectul utilitate si dependabilitate la o masina si undeva in capatul inferior al listei caracterul sportiv. P.S.: tare amuzant posteriorul cu țevile alea in laterale... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
AND |
![]()
|
brunner esti paralel , no offense .. TVR a fost intotdeauna un chin la manevrabilitate in viraje , si nici acum nu se compara cu Porsche , Ferrari , Lambo etc ; dar sunt pe drumul cel bun.
Supermasini ca astea se compara STRICT la viteza maxima si 0-100 si peste. Pretul este irelevant cand performantele sunt asemanatoare. Exact cum a spus si digital .. asemenea masini nu se compara prin fiabilitate. Eu mai sus nu facusem decat sa insir cele mai rapide masini , insa pot sa numesc o masina mai rapida decat Sagaris si in linie dreapta si prin viraje , care nu costa cu mult mai mult : Porsche 911 Turbo. Faptul ca Sagaris are aceleasi performante ca un Mercedes SL65 AMG V12 (612cp) si costa de aproape 3 ori mai putin , nu inseamna nimic daca ai bani pt oricare din ele. Prinde Sagaris suta la fel de repede ca SL65 , dar nu face fata la nici un alt capitol. In aceeasi situatie se afla si un EVO IX care bate un Murcielago pe circuit si costa de 2 ori mai putin , insa nu face fata la alte capitole , printre care viteza maxima. Cand compari intre ele supermasini , trebuie sa fi pierdut rau de tot in spatiu daca mentionezi pretul. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
einstein1984 |
![]() ![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.716 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 27 Feb 2006, 23:10) insa pot sa numesc o masina mai rapida decat Sagaris si in linie dreapta si prin viraje , care nu costa cu mult mai mult : Porsche 911 Turbo. Faptul ca Sagaris are aceleasi performante ca un Mercedes SL65 AMG V12 (612cp) si costa de aproape 3 ori mai putin , nu inseamna nimic daca ai bani pt oricare din ele. Prinde Sagaris suta la fel de repede ca SL65 , dar nu face fata la nici un alt capitol. Porsche 911 turbo nu coboara sub 100 000 de euro decat daca e sh (adica cu 25% mai mult decat Sagaris) Si daca nu am bani decat pentru Sagaris, nu merita sa o iau? Chiar si numai pentru ca face de kko un SL 65 AMG? Daca nu ai minim 5 milioane de dolari care sa stea degeaba in cont nu-ti iei supercar, cam asa zici tu? Uite ca nu e asa! ![]() This post has been edited by einstein1984: 28 Feb 2006, 20:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Scuze sefu! Am scris cam repede! Greseala a fost reparata.
Sper sa te ukimesc in continuare (nu vreau sa ma plafonez). This post has been edited by einstein1984: 28 Feb 2006, 22:02 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:30 |