Revizie 30.000 km 1.5 dCi
![]() ![]() ![]() |
Revizie 30.000 km 1.5 dCi
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mihai: vrei sa spui ca aveai deja lectia invatata de la celelate verificari. In schimb cei care merg pentru prima sau a doua oara nu prea ii lasa inima cand vad si nu inteleg ce se intampla cu asa zisa "turatie in blana, la podea, etc"... insa e ceva normal... cand aveam Matiz, stiu ca sunau rapid de la statia de itp, sa mai vina vreo 3-4 Matizuri, ce fac taxi, "ca sa le iasa domle' si lor gazele..."
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Astazi am facut verificarea de 2 ani (22.500 km) la Dacoserv Militari. Am ales acest service ca urmare a feedback-urilor bune date de mare parte dintre colegii de forum.
Am ajuns acolo pe la 9:20 (programarea era la ora 10:00) dar nu m-au lasat sa astept si mi-au bagat masina foarte repede la postul de lucru. Baietii de acolo au fost foarte prompti, am stat langa masina pe intreaga perioada a verificarii si din cate am observat au lucrat foarte atent. Am numai cuvinte de lauda pentru ei si ii recomand cu caldura. Pret final 700 RON. |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:57 |