Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 7 8 9 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Revizie 30.000 km 1.5 dCi

M i h a i
post 22 Apr 2011, 23:50
Post #241

Group: Members

Eu am facut itp-ul la Cobalcescu Splai dupa un drum Ct-Buc cu un consum mediu de 9.2 tongue.gif (viteza medie nu o mai spun ca sa nu starnesc discutii aiurea) .Cum am ajuns a luat cel de acolo masina , a calcat odata la podea si pa . Cred ca lucea teava aia de esapament.Ori era rosie de la caldura 04.gif A ramas unu stupefiat cu megane 1.5 .Cumm este posibil ca sa nu scoata fum a mea iar a lui sa scoata ca doar este din 2007 nu vechitura ca a mea din 2003.Exact asa a spus celui de acolo care facea itp. am terminat foarte repede itp-ul.Ca de obicei. biggrin.gif

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 23 Apr 2011, 08:48
Post #242

Membru autentic

From: B

Mihai: vrei sa spui ca aveai deja lectia invatata de la celelate verificari. In schimb cei care merg pentru prima sau a doua oara nu prea ii lasa inima cand vad si nu inteleg ce se intampla cu asa zisa "turatie in blana, la podea, etc"... insa e ceva normal... cand aveam Matiz, stiu ca sunau rapid de la statia de itp, sa mai vina vreo 3-4 Matizuri, ce fac taxi, "ca sa le iasa domle' si lor gazele..." nono.gif

--------------------
R M - B 8
+
blual
post 27 Apr 2011, 14:15
Post #243

Membru autentic

Astazi am facut verificarea de 2 ani (22.500 km) la Dacoserv Militari. Am ales acest service ca urmare a feedback-urilor bune date de mare parte dintre colegii de forum.
Am ajuns acolo pe la 9:20 (programarea era la ora 10:00) dar nu m-au lasat sa astept si mi-au bagat masina foarte repede la postul de lucru. Baietii de acolo au fost foarte prompti, am stat langa masina pe intreaga perioada a verificarii si din cate am observat au lucrat foarte atent. Am numai cuvinte de lauda pentru ei si ii recomand cu caldura. Pret final 700 RON.

--------------------
Renault Megane - B 82 AIL 2008
Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
+
9 Pages « < 7 8 9
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 19:57
Dacia