renault 19 servo..
![]() ![]() ![]() |
renault 19 servo..
pufu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
1990 gtx
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
pe' cel mai simplu ar fi sa te duci la dezmembrari sa gasesti un 19 cu acealsi motor dar cu servo si sa iei tot sistemul (pompa + caseta)
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.921 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
...in plus, cred ca sunt diferente si la coloana de volan...la R 21 exista asemenea diferente intre cele cu servo si cele fara servo...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
foarte posbibil... la asta nu m-am gandit...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.921 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
...macar canelurile si tot sunt diferite, plus alte mici detalii...dar merita incercat, poate e mai usor decat la R 21
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Eu am schimbat la mine directia, nu aveam si mi-am pus servo.
trebuie schimbat-a si coloana de directie, este mai scurta la servo. Sistemul de servo este la fel la toate R19, diferentele sunt la suportul de prindere a pompei de servo si la fulia de pe pompa. Ca parte buna pompa de servo de pe SLZ si SN este identica si se potriveste la mare fix. Dificultati intampinate: trebuie demontat bordu ca altfel nu iese coloana de directie; suruburile care prind caseta de jugu de la motor sunt diferite, la servo sunt mai scurte si din cauza asta trebuie slabit jugu din cele 2 suruburi dinspre spate, lucru foarte anevoios deoarece sunt cam intepenite, poti sa incerci varianta cu distantiere la suruburi; caseta de directie nu iese si nu intra la locu ei decat intr-o singura pozitie si se introduce/scoate pe partea soferului, nu iese/intra daca nu ii dai jos tevile de presiune de pe ea, mare grija la montat demontat ca sunt foarte sensibile; trebuie demontata partea de esapament care vine din galerie; cand iei conductele de servo vezi ca sunt si niste clipsuri de metal care se introduc in jugu motor acolo unde vin suruburile de prindere, gaurile sunt standard. Si ca ultim sfat ochelarii de protectie fac toti banii ![]() |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 12:26 |