Parbriz renault modus
![]() ![]() ![]() |
Parbriz renault modus
pdaniel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
modus
2005
|
|||
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Nu pot sa-ti dau preturi ca nu stau in Miorita dar nu ai nimic pe parbriz,se curata frumos cu spray de geamuri si cu o carpa moale sau cu rol(hartie) de bucatarie si interior si exterior.Oi fi avut tu mainile unse sau ceva....
_______ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
pdaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 26 November 05 ![]() |
Pe geamuri chiar este ceva ca este pe tot geamu nu numai in locu in care am pus mana. Si ce este Miorita? Eu stau in Bucuresti. Thx
|
--------------------
Renault
modus
2005
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica Sorin nu sta in Romania.Ti-am mai raspuns si pe alt forum,mergi si spala geamurile si la interior si la exterior.Si ti-am dat si niste preturi acolo de lichid de spalat perbrizul.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
@eddie33, gresesti. La modus geamurile sunt date cu o substanta si nu trebuie atinse, sterse, deschise sub nici o forma, chiar sa luat in discutie sudarea lor
![]() Acum vorbind serios, nu ai nimic pe geamuri. Pune mana si spala geamurile cu orice solutie de spalat geamuri obisnuita si completeaza, in vasul cu lichid pt. parbriz, cu solutie de spalat pt. iarna (sa nu inghete pana pe la -20 grade C) si nu o sa mai ai nici un fel de probleme. Pt. mai multe lamuriri, vis-a-vis de solutie pt. iarna, citeste in topicul "de iarna" de pe sectiune renault clio sau "pregatiri de iarna" din sectiunea renault megane. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
substanta aia de pe parbriz nu era jeg? ca si eu am avut si s-a curatat dar eu, in nimicnicia si ignoranta mea, nu m-am speriat!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
sa-ti raspund ce ti-am spus si pe alt foum :
sef ... ai facut un pas inainte . ai inceput sa-ti speli geamurile . curatenia este totusi importanta . o recomand cu caldura ![]() incearca o spalatorie care sa-ti scoata praful si grasimea aia de pe geamuri . o sa fii uimit dupa aceea sa vezi ce vizibilitate ai in acest caz it's a BUG not a feature ![]() |
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:32 |