Am nevoie de serviciul unei fabrici de mobila, ajutor ! lacuire maner lemn schimbator viteze
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de serviciul unei fabrici de mobila, ajutor ! lacuire maner lemn schimbator viteze
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pune-i si tu o poza sa vedem si noi
|
--------------------
-
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Voi posta o fotografie curand.
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
smirghel. fin. cel mai fin. niste lucru manual.
lac. strat gros. smirghel. fin. apoi cel mai fin. lac. Nu ai nevoie decat de lac, smirghel si pensula. A, si lucru manual. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
"smirghel. fin. cel mai fin. niste lucru manual. lac. strat gros. smirghel. fin. apoi cel mai fin. lac. Nu ai nevoie decat de lac, smirghel si pensula. A, si lucru manual".si pentru luciu fa acelasi lucru de mai multe ori si sa vezi ce iasa (adica smirghel -lac) |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
turbodxman |
![]()
|
Salut !
Multumesc pentru sfaturi. Ma gandeam: ar fi o solutie buna vopsirea la pistol, cu lac auto si intaritor? smirghel fin ... 2 straturi ... respectand algoritmul spus de voi? Asa cum am promis - o fotografie a manerului ... inca nu am reusit sa il pozez pe al meu ... doar sa vedeti "individul" in splendoarea lui :-) This post has been edited by turbodxman: 5 Oct 2008, 10:02 Attached thumbnail(s) Maner_lemn_schimbator_viteze_Baccara.jpg ( Size: 9.91k ) Number of downloads: 90 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
la rhc nu a raspuns nimeni?
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
turbodxman |
![]()
|
pt RADU_: dupa ce m-am inscris pe www.rhc.ro si am postat intrebarea, browser-ele mele nu imi mai deschid situl.
In plus, mi-se pare o varianta mult mai buna (dpdv calitate) o relacuire la o fabrica de mobila, decat manual, de catre un hobby-ist. Scule, calificare... Astept pareri si sfaturi in continuare. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Daca esti din Bucuresti, pe Colentina sunt multe ateliere de mobila, intre intersectia cu fundeni si europa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut !
Pt Bhal: multumesc de sugestie. Nu sunt din Bucuresti. Dar ... daca nu voi reusi pe plan local...voi ajunge in Bucuresti. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 12:28 |