Scoala de soferi, Ce scoala recomandati in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Scoala de soferi, Ce scoala recomandati in Bucuresti?
cosminidis |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2000 Renault Megane Classic @ 1.6 16V ~ 63k km
Make OGG, not MP3 |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am facut la Ilioara, e singura scoala de soferi in care am incredere, si in plus eu zic ca nu ar trebui sa suferi si sa faca sotia pe Dacie ca e o vorba veche la care subscriu: "..daca stii sa conduci Dacie stii sa conduci orice masina..." zicala experimentata pe propria piele
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Tot Ilioara iti recomand si eu, in cazul in care (fara sa dau nume) nu vrei sa ajungi sa stai pe la cozi la depus dosarul si sa programeze politistu de acolo examenul la 2 luni dupa...
Ilioara are si Solenza acum. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
scoala de soferi serioasa???nu exista asa ceva!si aia de la ilioara sunt niste scarbosi!toti instructorii asteapta spaga si daca nu le dai te plimba in poligon pana te plictisesti!Cred ca e o chestie de noroc instructoru pe care il prinzi!Oricum NU LA TEO!acolo am facut eu..sunt praf!
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
De Teo nici eu n-am auzit de bine...
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin sectorul 6 gasesti Bidi Trans pe B-dul Iuliu Maniu, intre Politehnica si Lujerului. Rodell mai este o alternativa, insa n-am vazut decat Matizuri pe la ei.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
cosminidis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 June 05 ![]() |
Ilioara ar fi ok, este destul de aproape de mine, numai sa fie instructorii ok... Eu am avut super noroc cand am facut scoala (un no name, nu mai stiu cum se numea), am avut instructor un politist care mai facea si el un ban, oricum, de atunci nu mi se mai par asa nostime bancurile cu politisti, omul ala era absolut fantastic (din toate punctele de vedere). Aveti vreun nume de instructor, adica e cineva mai deosebit de care sa intreb?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2000 Renault Megane Classic @ 1.6 16V ~ 63k km
Make OGG, not MP3 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:12 |