care e pasionat de motociclete?, cat te costa sa-ti iei A-ul?
![]() ![]() ![]() |
care e pasionat de motociclete?, cat te costa sa-ti iei A-ul?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu e in jur a vreo 5 mil.Acum mai depinde si de scoala unde faci.Mai bine faci in Bucuresti decat in alta parte!Bafta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
CGB |
![]()
|
5 bulioane? ce mult...
si cand ma gandesc ca pe mine m-a costat scoala de soferi 300.000 lei....ce-a trecut vremea ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu vreau sa fac scoala.. doar ca , in primavara.. (bine, nici nu stiu daca se mai poate face acum..)
mi-au bagat niste prieteni microbul in sange.. si nu cred ca pot scapa fara sa-mi iau motor si cat. A ... |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti si sunteti hotarati sa faceti Cat A . dati-mi un pm ...
Va pot ajuta eu ... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
,,A''-ul asta l-a costat pe un coleg de-al meu acum doua zile,un femur fracturat in mai multe locuri,clavicula rupata si doua coaste fisurate,ia sarit un caine in fata,avea ceva viteza,a infranat,s-a ridicat pe roata din fata,l-a aruncat in fata si a venit motorul peste el.Si tipul e bun,a a aparut si la o emisiune motor-sport,cu motorul lui,care era singur din tara modelul ala la ora aia....acum vreo 2 ani.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Le-ai taiat elanu....vad ca nu mai zice nimeni nimic
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bun e un ATV!Nu-ti trebuie "A"ul pt k il poti conduce cu "B"ul si e si te simti mai in siguranta pe 4 roti!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
nushala |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
atv-ul se conduce mai greu ca o motocicleta si cred ca e la fel de periculos
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6
2005 Bicorp Megane II.1 Bicorp Influence 1.6, 2005
|
|
CGB |
![]()
|
elanul nu mi l-a taiat patania respectivului, ci banii pe care tre sa-i dai ptr a obtine A-ul. oricum astept sa treaca iarna acum si pana la anu strang banutii necesari.
patanii ca aia poti sa patesti si cu masina nu numai cu motocicleta. ce zici de scenariul urmator:"mergi cu aprox 80 la ora iti iese un caine in fata, tu suflet milos te sperii si tragi stanga de volan fara sa mai gandesti, din fata vine o duba ford transit si te face piftie". Ooooops....dar asta nu-i scenariu....taman s-a intamplat in vara asta pe la mine p-aici. Partea buna e ca au scapat toti pina la urma, inclusiv cainele. oricum e mult mai periculos cu motoru decat cu masina, aici is de acord. dar beleaua se poate intampla indiferent de ceea ce conduci. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu masina,daca nu il poti evita,dai peste el,asta e....nu trebuie sa intrii pe contrasens.Dar cu motorul daca dadea peste el,tot se rasturna ! Si motorul respectiv a costat numai 12.000 de euro.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
bla. bla.
info cat cuprinde aici, la sectiunea incepatori. bafta! ![]() ps: pe mine m'a costat in primavara (martie-aprilie) 3,5mil shcoala shi 2 mil sa'mi faca toate actele necesare shi sa'mi depuna shi dosaru'.. daca ma disperam eu sa fac toate actele necesare m'ar fi costat cam 1 mil in plus fatza de shcoala propriu-zisa. dar cum time=money, iar jobu shi lenea nu permiteau am marcat 2mil.. total 5,5 cap-coada. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
strumfett.. lasa.. vine ea primavara.. ma motorizez si eu
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
ATENTIE MARE!
VITEZA UCIDE, IAR COMBINATA CU PROSTIE SAU INCONSTIENTA DEVINE SI MA LETALA. Asfalt uscat. Attached thumbnail(s) pliant2.jpg ( Size: 102.51k ) Number of downloads: 0 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
CGB |
![]()
|
mi-ai taiat pofta de mancare...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
UFO |
![]()
|
Poza aia de deasupra camionului aluia e trucata!!In rest nu zic ca nu sunt adevarate, dar aceea e trucata super bine!Daca e sa te faci praf,te faci si intr-o masina de 5 stele la testele de siguranta.Bafta!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e trucata... Am primit mai de mult pe mail mai multe poze de la accidentul ala... dar le-am sters urgent, sun horror.
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca date generale:
- pretul scolii este de aprox 3 mil ( cine doreste spune si ii transmit pe privat datele complete - fara reclama) - adevarat ca daca nu se respecta unele reguli elementare si esti inconstient te poti face ..... cu o calatorie dus pe lumea ailalta. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
e adevarat ca poti face scoala si la 3 milioane(vorbesc doar despre bucuresti, de alte orase nu am idee), dar va recomand sa mergeti la scolile mai noi, care au ceva dotare tehnica, dar mai ales, instructori care stiu ce inseamna o motocicleta.
@eddie33...vorbesti de adrian de la romatsa?multa sanatate sa i transmiti. cat despre motocileta, este un "sport" foarte periculos daca risti inutil, insa iti da si ceva satisfactii.atasez o poza cu mine si iubita mea cu 2 roti ![]() Attached thumbnail(s) Pic_0176.jpg ( Size: 469.71k ) Number of downloads: 0 |
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
b90ewn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 January 06 ![]() |
Damn... Eu mi-am vandut motorul... Dar revin in forta la primavara !
![]() This post has been edited by b90ewn: 8 Jan 2006, 03:42 |
--------------------
renault
symbol
2005 fidji Renault Symbol Fidji 1.5 DCI 80 CP rouge-feu - 2005
in curand MZ RT 125/3 6,5 CP negru - 1961 (restaurat) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 21:27 |