Plasma vs. LCD, Care este solutia cea mai buna?
![]() ![]() ![]() |
Plasma vs. LCD, Care este solutia cea mai buna?
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|||
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
da 100k durata de injumatatire a luminiscentei fosforului din pixeli
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
QUOTE(padre @ 2 Jun 2009, 16:39) Apoi, partea a doua... daca te vei uita mai mult la tv si te vei juca pe consola.... poate ca un LCD ar fi indicat. Nu as spune "mai indicat" pentru ca pe mine plasma m-a satisfacut pana acum pe deplin (inclusiv cu PS3), pe de alta parte nu am avut ocazia sa testez un LCD acasa. Nu sunt de acord cu tine in privinta Jocurilor. Gandeste-te cum ar fi sa-ti scape telecomanda de Wii-de exemplu- in timp ce te joci intr-un LCD. LCD-urile nu au nici o protectie a ecranului, pe cand plasmele au un geam si e chiar destul de rezistent. Poate rezista si la o aruncare de telecomanda la unele modele. Parca cele de la Panasonic sunt cele mai fiabile. This post has been edited by catal1n2000: 3 Jul 2009, 13:22 |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
catal1n2000, daca-ti trebuie un TV care sa reziste la diverse obiecte aruncate prin casa, e foarte posibil sa ai probleme mai importante decat achizitionarea electronicelor.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Poate se joaca tenis cu wii....
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu exista o curelusa cu care se prinde de mana controllerul zburator si uite asa nu mai zboara.
Intr-adevar, geamul de protectie este o idee buna mai ales cand ai si un copil mic care deseneaza mereu urme cu degetele pe ecran si se joaca cu diverse jucarii prin zona lui. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
intrebare intrebatoare: tv lcd sau monitor lcd cu tv tuner?
am gasit un monitor samsung cu tv tuner la 11 mil. diagonala 23". fullHD, se poate conecta la el aproape orice. Samsung 2333-HD o fi mai ok decat un tv lcd la aceiasi bani? si inca o-ntrebare: monitoarele astea au telecomanda la fel ca un tv? am mai gasit prin magazine un lcd orion, cu dvd inclus. la fro 8-9 mil. diag de 48 cm. o fi bun de ceva? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:54 |