Probleme cu bugetul de stat!, Sa ma ajutati la interpretare!
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu bugetul de stat!, Sa ma ajutati la interpretare!
jagoman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 596 Joined: 8 February 05 From: jud. Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|||
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
e o problema veche in sectorul bugetar.
Spre exemplu,la primarie - caci lucrez in cadrul primariei - la inceput de ani sunt lichiditati - insa nu sunt bani,iar la sfarsit de an vin multi bani - rectificari...etc - dar nu sunt lichiditati. Banii trebuiesc cheltuiti pana la sfarsit de an,altfel ii pierzi. E o porcarie totala si nu ai ce sa-i faci. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
jagoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 596 Joined: 8 February 05 From: jud. Satu Mare ![]() |
Dar eu le-am cheltuit deja in luna Noiembrie, numai ca mi se vireaza dupa, adica pe 28-29 decembrie.
Daca nu le scot din cont inseamna ca nu le-am folosit???? Deci eu am finantare post cheltuiala efectiva. |
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
pai la sfarsit de an se returneaza tot ce exista in cont.De exemplu,ca sa intelegi : pe 18 decembrie 2005 au intrat in contul de investitii 200 de milioane(ROL).Am cheltuit 120 de milioane pana pe 31 decembrie.Au mai ramas deci 80 de milioane.Acei 80 de milioane au fost pierduti,deoarece nu i-am cheltuit - existau in cont.
Proiectul este PHARE ? |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
jagoman |
![]()
|
Nu, este subventie acordata de consiliul local.
Dar faza e ca eu am cheltuit in luna NOIEMBRIE, si mi s-a virat la sfarsit de decembrie, ce mi se cuvenea pe baza conventiei incheiate la inceput de an. Pentru luna Decembrie voi primi abia la sfarsit de Ianuarie. Deci logic, fondurile celea sunt cheltuite in avans. CUm de mi se spune ca nu le-am folosit? |
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
@ d3m3ntzial:Tu cred ca nu intelegi. Omul a spus clar: are in administrare o casa de copii la care dupa ce cheltuieste din diverse surse proprii (un fel de fond de rulment) face decontul ca sa-si recupereze banii cheltuiti, il depune pana pe 15 ale lunii urmatoare si la sfarsitul acesteia ii sunt transferati banii in cont. In discutie e decontul lunii noiembrie (nici macar decembrie), deci bani cheltuiti deja pe luna noiembrie, conform actelor justificative depuse deja, banii i-au fost virati pe 28-29 decembrie si nu a apucat sa-i scoata din cont in cursul lunii decembrie acum fiindu-i ceruti inapoi, cu alte cuvinte "si batut si cu banii luati" (ca sa ma exprim elegant). Solutia pe care o vad eu este sa te duci peste cei de la serviciu buget, cu copie dupa decontul depus deja, si sa le atragi atentia ca banii respectivi sunt deja cheltuiti ca, precis, cascatii te-au inregistrat cu banii virati pe post de avans pt. cheltuieli.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
jagoman |
![]()
|
Deci e cum ma gandesc si eu sa fie normal: in cazul meu nu au cum sa vorbeasca despre fonduri neutilizate. Dar la telefon nu le-am putut convinge, ca m-au anuntat sa ma duc maine sa ridic instiintarea de a vira sumele inapoi.
|
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Oricum trebuie sa discuti cu ei ca tu mai ai si decontul pe decembrie de depus, care teoretic e tot pe anul trecut si pt. care, conform legii, ai termen de depunere pana pe 15 ianuarie, deci nu vad ce atata graba pe ei sa recupereze banii.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:11 |