Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

pierderi de lichid servo megane1

tipi
post 4 Jan 2006, 21:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

in afara de problema cu amortizoarele mai am si o pierdere de lichid de servo.problema este ca nu am vazut pe unde pierde cert este ca odata la 3-4 zile completez cu circa 100g.Imi dau seama ca ca nivelul lichidului a scazut sub diviziunea de min,pt. ca atunci cand iau volan total dr,sau stanga,se aude un zgomot.Este ceva normal pt. ca pompa de servo nu mai are ungere.Are cineva idee de chestia asta,i s-a mai intamplat cuiva asa ceva si daca da cum a rezolvat problema...multumesc

--------------------
renault megane1 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vlad_dragos
post 5 Jan 2006, 00:52
Post #2

Membru

am patit si eu acelasi lucru . solutia a fost schimbarea pompei de servo . sfat nu te du la reno ca te costa 12.5 mil piesa plus montaj inca cateva mil . eu mi-am luat pieasa noua si cu garantie de la un magazin de pe mihai bravu in buc si m-a costat 9 mil si am fost intr-un service in crangasi si mi-a montat-o cu 500 mii . daca vrei mai multe detalii da un pm . bafta
P.S. nu incerca sa o repari caci nu vei reusi ( in ea sunt : un rulment si o bucsa parca dar care nu se comercializeaza ) . a si apropos daca vrei o pompa la mana a doua te costa cam 4 mil desi eu nu iti recomand

--------------------
renault megane - TL-02-swi coupe 1996
+
tipi
post 5 Jan 2006, 12:45
Post #3

Membru incepator

multumesc,speram si eu sa fie vreun furtun crapat dar dacatrebuie sa schimb pompa,asta e

--------------------
renault megane1 2002
+
b06fcn
post 5 Jan 2006, 23:18
Post #4

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

verifica si caseta, ca alea cam cedeaza la renouri. Eu la 21 am schimbat vreo 3 pana acum

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 02:11
Dacia