Iarna..., Zgarieturi, ciupituri, etc.
![]() ![]() ![]() |
Iarna..., Zgarieturi, ciupituri, etc.
andutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|||
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Boala grea. Am gasit si eu basica , dar n-am spart inca. Tot solutia aia folosit la imbinare aripa spate -plafon colt luneta . Astept o zi mai racoroasa pentru tratat capota.
Attached thumbnail(s) capota.jpg ( Size: 520.81k ) Number of downloads: 88 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Curata nu lasa asa , eu am dat cu solutia seara am lasat pana a doua zi a proximativ dupa 12 ore tabla era neagra unde am curatat-o, semn ca ar fi actionat substanta.Am mai degresat putin dupa care am aplicat la pensula niste grund gri nu ma intereseaza asteptul mai ales ca este sub capota.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
pamparam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 November 10 ![]() |
-- editat --
Stie cineva cat de repede avanseaza rugina? Daca e o pata de 1 cm patrat, cat avanseaza intr-un an? This post has been edited by pamparam: 16 Aug 2015, 18:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 / 1.5 DCI
|
|
andutu |
![]()
|
Depinde de mediu , umezeala etc.
Ideal este cum observi vopseaua basicata sa cureti imediat, sigur este rugina pe sub vopsea, un inceput de rugina.Unde vezi rugina deja sa te astepti ca la curatare sa gasesti tabla afectata, asa cum am gasit eu in partea de sus. Cat mai repede trebuie curatat , tratat si grunduit. Daca te uiti in pozele atasate sus sunt puncte negre aia e rugina care nu am putut sa o curat la smirghel si sa bag flexul in tabla nu prea imi convenea.Am tratat si am grunduit. Pe viitor o sa imi cumpar o ceara de la Teroson pentru protectie , aticoroziva am testat-o pe o solenza unui prieten, cand pulverizezi este lichida sa se prelinga peste tot , dupa cateva ore se intareste si ramane lipita de tabla si protejeaza. Am dat prin praguri , prin usi , este mult mai ok decat sa bagi ulei care se scurge si mai rau manjesti. res_511c855d4076313221c27dfb22e0f43d_full.jpg ( Size: 135.37k ) Number of downloads: 58 This post has been edited by andutu: 16 Aug 2015, 18:45 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Tot de la nigrin am vazut un sprey la fel ca ala de tratat dar e cu lac protectie si se aplica dupa ce faci tratamentul . L-am vazut in Practiker cand l-am luat pe ala de tratament antirugina.
This post has been edited by verde: 17 Aug 2015, 07:31 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 03:40 |